Grabi Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 καλησπέρα παιδιά!! στον υπολογιστή μου έναν σκληρό δίσκο με windows ο οποίος δουλεύει κανονικά, έχω τώρα έναν άλλο σκληρό δίσκο ο οποιός είναι πάρα πολύ παλιος να καταλάβετε δούλευε windows 98 και είναι πρίν το 2000 μοντέλο.μόλις ανοίγει ο υπολογιστής κανονικα προσπαθώ να τον βάλω να δω τι αρχεία έχει μέσα και ξαφνικά παγώνει η οθόνη. τι μπορεί να συμβαίνει???:rolleyes:
alexziog Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μήπως τα ''φτυσε'';Επειδή είναι αρκετά παλιός θα σε συμβούλευα να πάρεις έναν καινούργιο.
billys7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 ...μόλις ανοίγει ο υπολογιστής κανονικα προσπαθώ να τον βάλω να δω τι αρχεία έχει μέσα ... Τον τοποθετείς ενώ λειτουργεί ο υπολογιστής σου?
Grabi Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Τον τοποθετείς ενώ λειτουργεί ο υπολογιστής σου? ναι μόλις ανοίγει κανονικά ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:40 ---------- Μήπως τα ''φτυσε'';Επειδή είναι αρκετά παλιός θα σε συμβούλευα να πάρεις έναν καινούργιο. Υπάρχει και αυτή η πιθανότητα.Δεν χρειάζομαι καινούριο επειδή έχω ένα 40αρη και έναν 500αρη,απλώς έχω την περιέργεια να δω τι περιέχει.
disqualified Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 βαλτον ενω ειναι κλειστο το PC σε ελευθερο IDE controller μαζι με την τροφοδοσια και ανοιξε μετα το PC Ολα αυτα γινονται σε Linux διανομη ή boot απο windows?
Grabi Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 γίνονται σε windows xp. θα προσπαθήσω αυτό που λες.
disqualified Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 γίνονται σε windows xp.θα προσπαθήσω αυτό που λες. ωραια αν ανοιξει κανονικα πηγαινε στο disk management και δες πως τον αναγνωριζει
billys7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Ολα αυτα γινονται σε Linux διανομη ή boot απο windows? Sorry για το offtopic, αλλά πια η διαφορά?
disqualified Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Sorry για το offtopic, αλλά πια η διαφορά? ποια η ομοιοτητα θα ρωταγα εγω Αμα χρησιμοποιει καποια διανομη Linux τι θα του ελεγα, πηγαινε στο control panel, administrative tools και μετα disk management και δες αν τον εχει ως μη κατανεμημενο διαμερισμα; Eπισης αν γινοταν αυτο στο Linux θα του ελεγα να δοκιμασει και με Windows ή το αντιθετο. Ο φιλος εχει avatar σχετικο με Linux και στο κειμενο αναφερει και windows, οποτε πρεπει να διευκρινησει τι ακριβως γινεται στο PC του
Grabi Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Στο pc μου έχω dual boot με ένα partition windows xp και στο άλλο τα linux!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.