Προς το περιεχόμενο

παλιός σκληρός δίσκος

Grabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά!!

στον υπολογιστή μου έναν σκληρό δίσκο με windows ο οποίος δουλεύει κανονικά, έχω τώρα έναν άλλο σκληρό δίσκο ο οποιός είναι πάρα πολύ παλιος να καταλάβετε δούλευε windows 98 και είναι πρίν το 2000 μοντέλο.μόλις ανοίγει ο υπολογιστής κανονικα προσπαθώ να τον βάλω να δω τι αρχεία έχει μέσα και ξαφνικά παγώνει η οθόνη.

τι μπορεί να συμβαίνει???:rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.
...μόλις ανοίγει ο υπολογιστής κανονικα προσπαθώ να τον βάλω να δω τι αρχεία έχει μέσα ...

Τον τοποθετείς ενώ λειτουργεί ο υπολογιστής σου?

Δημοσ.
Τον τοποθετείς ενώ λειτουργεί ο υπολογιστής σου?

ναι μόλις ανοίγει κανονικά:rolleyes:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:40 ----------

Μήπως τα ''φτυσε'';Επειδή είναι αρκετά παλιός θα σε συμβούλευα να πάρεις έναν καινούργιο.

Υπάρχει και αυτή η πιθανότητα.Δεν χρειάζομαι καινούριο επειδή έχω ένα 40αρη και έναν 500αρη,απλώς έχω την περιέργεια να δω τι περιέχει.

Δημοσ.

βαλτον ενω ειναι κλειστο το PC σε ελευθερο IDE controller μαζι με την τροφοδοσια και ανοιξε μετα το PC

Ολα αυτα γινονται σε Linux διανομη ή boot απο windows?

Δημοσ.
Ολα αυτα γινονται σε Linux διανομη ή boot απο windows?

Sorry για το offtopic, αλλά πια η διαφορά?

Δημοσ.
Sorry για το offtopic, αλλά πια η διαφορά?

ποια η ομοιοτητα θα ρωταγα εγω :P

Αμα χρησιμοποιει καποια διανομη Linux τι θα του ελεγα, πηγαινε στο control panel, administrative tools και μετα disk management και δες αν τον εχει ως μη κατανεμημενο διαμερισμα;

Eπισης αν γινοταν αυτο στο Linux θα του ελεγα να δοκιμασει και με Windows ή το αντιθετο.

Ο φιλος εχει avatar σχετικο με Linux και στο κειμενο αναφερει και windows, οποτε πρεπει να διευκρινησει τι ακριβως γινεται στο PC του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...