SirD Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Χαιρετίζω....θα ήθελα να μου πείτε ποιό από τα 3 θα διαλέγατε... http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=48551 (Garmin Nuvi 205) 125E http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926319 (Mls Destinator Pro 3860) 139E (από το Multirama) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926326 (Mls Destinator 3855) 119E (Multirama ή E-shop) Με ενδιαφέρει αρκετά η γνώμη σας για Garmin ή Destinator (ποιό θεωρείτε πιο πλήρες και λειτουργικό?) Φυσικά...αν έχετε να προτείνετε και κάποιο άλλο...το ανώτερο μέχρι 140Ε...πολύ ευχαρίστως να μου το πείτε...
simossays Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Το 3855 θα αγόραζα, τι να την κάνεις την εγκυκλοπαίδεια; μακριά από Garmin, καλές συσκευές αλλά οι χάρτες τους δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλοί. Οι χάρτες του Destinator είναι για μένα οι καλύτεροι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα με μεγάλη διαφορά σε αξιοπιστία από τους υπόλοιπους. Δυστυχώς γιατί δεν υπάρχει ανταγωνισμός αλλά έτσι είναι....
kostandinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 καλησπερα,εγω εχω και δουλευω το mio moov 330 με ελληνικους χαρτες εδω και 6 μηνες,ειμαι πολυ ευχαριστημενος,το πηρα απ'τον κοτσοβολο,αλλα υπαρχει και αλλου με ελληνικους χαρτες και με ευρωπης. αυτο εχω , αυτο δουλευω,αυτο συνιστω.
billys7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Ο Destinator σαν χάρτης από ότι ξέρω και από ότι έχω δει, για Ελλάδα είναι ο πιο πλήρης. Η Garmin σαν εταιρεία όπως θα σου πούνε είναι πιο πολύ για θάλασσα.
odytsak Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=94631 79 ευρώ. Το ξεκλειδώνεις και βάζεις καμμιά δεκαριά προγράμματα πλοήγησης. Στο δικό μου έχω iGO8 iGO amigo Tom Tom Destinator 7 Destinator 8 με TTS Navigon Ginius Driver Mio Map 2008 Auto Mapa Sygic Drive N Drive και ίσως κάποια ακόμα που μου διαφεύγουνε αυτή τη στιγμή.
dimvar Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 μακριά από Garmin, καλές συσκευές αλλά οι χάρτες τους δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλοί. Οι χάρτες του Destinator είναι για μένα οι καλύτεροι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα με μεγάλη διαφορά σε αξιοπιστία από τους υπόλοιπους. Δυστυχώς γιατί δεν υπάρχει ανταγωνισμός αλλά έτσι είναι.... Αν όμως δεν ξέρεις, πώς λες με βεβαιότητα "μακριά από Garmin"; Αυτό είναι το πρόβλημα και δεν είναι προσωπικό να μη με παρεξηγήσεις, αλλά οι περισσότεροι που μιλάνε για τους χάρτες στο Garmin (που είναι δεκάδες χάρτες για όλο τον κόσμο και όχι ένας, ειδικά στην Ελλάδα είναι τουλάχιστον από αυτά που ξέρω 4 διαφορετικοί χάρτες) ίσως και να μην το έχουν ποτέ δοκιμάσει αλλά εκφράζονται με βάση από αυτά που "ακούγονται"... Απλά εδώ υποτίθεται θέλουμε να βοηθήσουμε κάποιους που δεν ξέρουν και περιμένουν από εμάς. Νομίζω ότι αν δεν ξέρουμε και εμείς οι ίδιοι δεν είναι σωστό να αναπαράγουμε την άγνοιά μας (ή για ορισμένους την προπαγάνδα που μας πλασάρουν). Και θα το ξαναπώ δεν είναι προσωπικό! Λοιπόν για να μην τα πολυλέμε, έχω 1 συσκευή Garmin και 1 PDA που του έχω βάλει Destinator (μεταξύ άλλων). Λάθη και ελλείψεις έχουν οι χάρτες και των δύο. Απλά το Garmin παίρνει πολλούς (τους επίσημους του Garmin αλλά και τρίτων εταιρειών πχ Anavasis, Autodrive κλπ., όχι μόνο για θάλασσα αλλά και για βουνό και φυσικά για την πόλη) και όχι μόνο έναν χάρτη και εξαρτάται ποιον του έχεις βάλει για να λες ότι δεν είναι καλός σαν χάρτης. Αυτό όμως είναι και το καλό με το Garmin: οι χάρτες όχι μόνο είναι σε πολύ καλό επίπεδο αντίθετα με αυτά που "ακούγονται" αλλά και αλληλοσυμπληρώνονται όταν τους χειρίζεται το μηχάνημα όλους ταυτόχρονα . Το κακό είναι ότι δεν έχω καταφέρει να "σπάσω" το λειτουργικό του ώστε να του φορτώσω και διαφορετικά προγράμματα. Έτσι λοιπόν ενώ δεν ξέρεις από το Garmin, κάτι που το λες και ο ίδιος, εκφράζεις μια απόλυτη άποψη και πολύ φαβάμαι ότι δε φταις εσύ. Έχουμε φάει για χρόνια μια μπανανόφλουδα ότι το Destinator φοράει τους καλύτερους χάρτες που είναι αυτοί της NGI - που μπορεί και να είναι - και ότι μετά είναι το χάος. Κάτι που όμως δεν είναι αλήθεια στο κομμάτι ότι δεν υπάρχουν και διαφορετικές και μάλιστα καλές επιλογές. Εγώ βλέπω ότι παίζονται επιχειρηματικά συμφέροντα ακόμα και μέσα από αυτά που γράφονται στα φόρουμ, όμως πόσοι έχουν προσέξει όταν τα διαβάζουν, ότι πχ το Navimania ειναι συμφερόντων της NGI; Πάντως για μένα πάρε κάτι που θα ξεκλειδώνει άνετα και μετά πέρασέ του Ginius με τους χάρτες του ή όποιο άλλο πρόγραμμα γουστάρεις. Αυτά για να κάνεις τη δουλειά σου!
mpentenis Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 παντως εγω στο destinator εχω δει αρκετους δρόμους στα Χανιά οι οποίοι υπάρχουν αρκετά χρονια και δεν τους έχει ουτε σαν χωματόδρομους......
christopher11gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 θα σου προτεινα Garmin γιατι ειναι πολυ ευχρηστα και παρα πολυ γρηγορα οσο για χαρτες μπορεις να βαλεις πολυ ευκολα με μια sd, επισης η ποιοτητα κατασκευης τους ειναι παρα πολυ καλη σε σχεση με το mls. Garmin εγω εχω το 265w απο αγγλια που του εβαλα τους χαρτες autodrive hellas μεσα σε 5 λεπτα χωρις κανενα προβλημα εχω και ενα επαγγελματικο στο φορτηγο και ειμαι πολυ ευχαρηστημενος αλλα για αναβαθμηση πρεπει να λυσω το ταμπλο
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Εγω θα σου προτεινα ενα απο αυτα τα τρια Τα δυο πρωτα εχουν το νεο προγραμμα πλοηγησης της gi το Ginius driver και το τριτο εχει destinator pro που σου λεει φωνητικα το ονομα του δρομου που πρεπει να στριψεις. Ολα τα παραπανω εχουν τους πιο αξιοπιστους ελληνικους χαρτες της GI .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.