Inferno_lb13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Στο ρεύμα καθόδου για Πειραιά στο 194 Νο. μετά την Ηλεκτρονική, στο ύψος του κτιρίου της ING ένας πολύ καλός φίλος και άνθρωπος από εμάς έφυγε για πάντα από την οικογένειά του και τους φίλους του. Ένας ασυνείδητος μελλοθάνατος με γκρι Lancia πήρε παραμάζωμα στην αριστερή λωρίδα που βρισκόταν τον κ. Γιάννη Κοτσοβό 54 ετών και τον πέταξε στις μπαριέρες..... φυσικά και τον παράτησε αβοήθητο και έστριψε για Καλλιθέα. Σας παρακαλώ πολύ εάν κάποιος είδε το συμβάν ή και ακόμα εάν δει ένα γκρί Lancia χωρις καθρέπτη οδηγού και με σημάδια στην αριστερή του πλευρά παρακαλείται όπως προβεί για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας ή και στο οποιοδήποτε της περιοχής του (δεν θα τον φέρει πίσω αλλά τουλάχιστον θα κυκλοφορεί ένας λιγότερος δολοφόνος ανάμεσά μας) Ο Κύριος Γιάννης έχει 2 καταπληκτικές κόρες που ήταν παθιασμένος μαζί τους.... τον έχετε γνωρίσει μέσα από τα tdays του 0300 και του Ζαφειρόπουλου με ενα πράσινο 636 μέχρι πριν από 2 χρόνια και τώρα με ένα κόκκινο CBR600RR '07 να γυρίζει στο 1.04 στα Μέγαρα παρόλο τα 54 του Το πόσα παιδιά έχει συμβουλέψει και βοηθήσει αυτός ο Άνθρωπος μπορούν πολύ απλά να το πουν τα ίδια τα παιδιά. Απίστευτος άνθρωπος που σκιζόταν για όλους .....κ. Γιάννη....μεγά λη πληγή μας άνοιξες..... Σε αγαπάμε και θα σε θυμόμαστε με το χαμόγελό σου και με την γλύκα που σε χαρακτήριζε Να είσαι πάντα δίπλα μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 μακαρι να μπορουσα να βοηθησω!!!! ειναι η καθημερινη μου διαδρομη απο εκει αλλα περναω 17:30 - 17:45 ...οχι τοσο αργα που εγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBREED Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δυστυχώς πρέπει να πάρουν απο πολλούς το δίπλωμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pituronifatha Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δεν περιμενα να δω την είδηση του θανατου του πατερα μου εδω. Σε ενα φόρουμ που διαβάζω τόσο συχνά. Εγω και η αδερφή μου αφήσαμε μήνυμα στο bikenet.gr για όλους τους μηχανοβιους που τον γνωριζαν. http://www.bikenet.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=89&topic=20662.30 Inferno_lb13: Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.Δεν γνωρίζω ποιός είστε όμως πραγματικα εκτιμω την κίνηση σας. Ο πατέρας μου ήταν, είναι, και θα είναι ένας μικρός Θεός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Συλληπητήρια φίλε μου για τον χαμό σου, εύχομαι να βρεθεί ο ένοχος και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inferno_lb13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Να 'σαι πάντα καλά και συλληπητήρια για τον χαμό σου... τον πατέρα σου δεν τον γνώριζα προσωπικά, το θέμα το είδα και το αντέγραψα από ένα αυτοκινητιστικό φόρουμ που είναι μέλος μια κοινή μας φίλη... το έχω σηκώσει και σ' αλλό ένα αυτοκινητιστικό φόρουμ μήπως και μάθουμε κάτι.. Έτυχε να περάσω απο το σημείο 5 λεπτά αφότου έγινε... δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολες οι στιγμές που περνάτε εσύ και η οικογένεια σου.. Αν ύπαρχει κάποιο νεότερο πες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.