np91 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Χτες ξαφνικα και ενω ημουν στο messenger με πεταξε εξω και απο χτες δεν μπορω να μπω γιατι ενω μου ζηταει τον κωδικο προσβασης και βαζω αυτον που εβαζα παντα εδω και παρα πολλα χρονια μου λεει οτι δεν ειναι σωστος και οταν παω να κανω επαναφορα κωδικου μου ζηταει την μυστικη ερωτηση που και παλι βαζω την σωστη (το ονομα του παιδιου μου)μου λεει οτι δεν ειναι σωστο επισης αν παω να τον επαναφερω μεσω του email και εκει δεν μπορω γιατι δεν μπορω να το ανοιξω γιατι ειναι ο ιδιος κωδικος.Τι μπορει να συμβαινει και αν καποιος ξερει αλλον τροπο για να μπορω να ανοιξω τα mail μου
cosmos000 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Ωχ.......μου μυρίζει αλλαγή του κωδικού......και προφανώς όχι από σένα...... Δοκίμασε να στείλεις ένα mail στην hotmail επεξηγώντας την κατάσταση και τεκμηριώνοντας τα λεγόμενά σου με ips κτλ κτλ. Χλωμό το βλέπω ...αλλά ποτέ δεν ξέρεις τί γίνεται. Άλλον τρόπο δεν ξέρω. ΥΓ: Αν στην έκανε την δουλειά κάποιος μέσα απ το σπίτι......ξεκίνα τα βασανιστήρια μέχρι να ομολογήσει!!!!
np91 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Ωχ.......μου μυρίζει αλλαγή του κωδικού......και προφανώς όχι από σένα......Δοκίμασε να στείλεις ένα mail στην hotmail επεξηγώντας την κατάσταση και τεκμηριώνοντας τα λεγόμενά σου με ips κτλ κτλ. Χλωμό το βλέπω ...αλλά ποτέ δεν ξέρεις τί γίνεται. Άλλον τρόπο δεν ξέρω. ΥΓ: Αν στην έκανε την δουλειά κάποιος μέσα απ το σπίτι......ξεκίνα τα βασανιστήρια μέχρι να ομολογήσει!!!! Για αλλαγη κωδικου μεσα απο το σπιτι δεν υπαρχει περιπτωση καμμια, μονο εγω ηξερα τον κωδικο και οι υπολοιπη δεν ασχολουνται και ιδιαιτερα με κομπιουτερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.