Προς το περιεχόμενο

Aναβαθμιση Ram για O/C

FaRMaKhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σχεδόν αδύνατον με τόσο μικρή αύξηση τάσης. Από 2.45V και πάνω το συζητάμε.

οκ:-)

αν οι μνήμες καούν λόγω τάσης υπαρχει περίπτωση να πάθει ζημιά η μητρική;

θα τις αντικαταστήσουν;:-)

Δημοσ.
αν οι μνήμες καούν λόγω τάσης υπαρχει περίπτωση να πάθει ζημιά η μητρική;

Δύσκολο μου φαίνεται..

θα τις αντικαταστήσουν;:-)

Αν δεν αναφέρεις ότι τις τάισες ρεύμα, λογικά ναι.

Δημοσ.

δεν μπορούν να διαγνώσουν fail λόγω τάσης οπότε είσαι καλυμένος ;)

Αααα και μερικές μητρικές έχουν sensors για ddr2 temp :-)

Δημοσ.

η δικια μου αν ειχε δε θα το εδειχνε το everest;..

η μητρικη ομως μπορει να παθει ζημμια;

και κατι αλλο...το Tempature Aux τι ειναι;:-)

Δημοσ.

Από άλλο φόρουμ: ( <-αυτά δεν είναι ελληνικά; )

http://www.lavalys.com/products/faq.php?pi...ang=en&pageid=5

Q#18: What does the "Aux" temperature shown on the Computer / Sensor page mean?

A#18: There is no standard for sensor registers layout, so the "Aux" temperature could show the temperature of the CPU or the motherboard, or might be a non-connected wire of the sensor chip, and so it could show a bogus value.

Δημοσ.

Aux = Auxiliary = βοηθητική = τρέχα γύρευε = συνήθως chipset και όχι η μητρική δεν παθάνει από την τάση των dimms ;)

Δημοσ.
Από άλλο φόρουμ: ( <-αυτά δεν είναι ελληνικά; )

http://www.lavalys.com/products/faq.php?pi...ang=en&pageid=5

Q#18: What does the "Aux" temperature shown on the Computer / Sensor page mean?

A#18: There is no standard for sensor registers layout, so the "Aux" temperature could show the temperature of the CPU or the motherboard, or might be a non-connected wire of the sensor chip, and so it could show a bogus value.

δηλαδη δε θα μαθω τι ειναι ε;:P

παντως μια οθονίστα δειχνει διπλα....

everest.png

Δημοσ.

@phanispal:αυτο που λες για τα οσο χαμηλοτερα τοσο ταχυτερα το γνωριζω το βασικοτερο προβλημα που εχω με τις ram ειναι οτι δεν αντεχουν αλλο ανεβασμα στο FSB x2.66 που τις εχω με αποτελεσμα να μου κρατανε τη cpu (8450) στα 2985Μhz οποτε και σκεφτηκα να παω σε 1066DDR2 ωστε να εχουν καποιο αερα παραπανω(αν το σκεπτικο μου ειναι σωστο βεβαια) για να τον ανεβασω λιγο παραπανω

@για τους υπολοιπους:για τις ενλογο Corsair που συζηταμε εννοειτε πως εχουν μαζι στο πακετο το κιτακι ψυξης με τα ανεμηστηρακια στα 83-85Ε αντιστοιχα η πρεπει να το ζητησω extra γιατι δεν καταλαβα?

• Super Moderators
Δημοσ.

μαζί το έχουν, κρίμα πάντως που δεν τις προλάβατε νωρίτερα, είχαν πέσει στα 70 euro σχεδόν

Δημοσ.

Ωραια ας ελπισω οι μνημες αυτες να κανουν για τη δουλεια που σκεφτομαι και να μην βγει μαπα η φαση και απλα πεταξω τα $$!

Δημοσ.

Bρε παιδια σε e-shop & plaisio εχω δει 3 διαφορετικα λικνς για τις ρημαδες τις ram τελικα ποιο ειναι αυτο που σου δινουν μαζι και το κιτ ψυξης ευχαριστω

Δημοσ.

Αμάν με τις τιμές ασανσέρ... Ήθελα να πάρω ένα ακόμη κιτ RedLine (το πρώτο το πήρα 89 τα xmas), το ανέβαλλα ένα μήνα και από 45 πήγαν 75... :/

Θα κάνω λίγη υπομονή να δω τι θα παιχτεί με την πάρτη τους...

• Super Moderators

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...