Προς το περιεχόμενο

Aναβαθμιση Ram για O/C

FaRMaKhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω για 2χ2gb στα 1066 DDR2(λογο του οτι οι 800ρες δεν αντεχουν παραπανω GEIL CL4)με 2 βασικα ζητουμενα-ερωτηματα:

1)Να μην εχουν ψηλα ρευματα για να μην εχω προβληματα με τον phenom x3

2)Tι timmings ειναι καλυτερα να επιλεξω?

Περιμενω τις προτασεις σας :-)

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αναγκαστικα δε μπορω να κανω κατι αλλο ειχα δει βεβαια και τις ocz reaper με 5-5-5-18 στα 56Ε αλλα δε ξερω καλα τι παιζει με τα timmings ασε που και τα 2 λενε αναμενοντε εδω και καιρο

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως, οι Mushkin με τα 75.01 παίζουν στα 2.05V.

Τώρα σχετικά με αυτό που λες με τα timings, σαν τι να παίζει δηλαδή;

Δημοσ.

Εδώ δεν υπάρχουν αντιληπτές διαφορές μεταξύ 4-4-4-12 και 5-5-5-15, θα υπάρχουν μεταξύ 5-5-5-15 και 5-5-5-18;

Για να απαντήσω πάντως στο ερώτημά σου, γενικά όσο χαμηλότερα τα timings, τόσο ταχύτερη η μνήμη (φυσικά δεν τίθεται σε καμία περίπτωση θέμα αναλογίας), αλλά ταυτόχρονα τόσο μειώνεται το "overclockability".

Δημοσ.

Οι corsair έχουν και aftermarket ψύξη. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553116 που είναι μέσα στα 83€ άλλα για σιγουριά επειδή τις βλέπω στο e-shop 83 και 85 ευρώ και μπορεί να είναι τόσο τραγικοί και τα 2 ευρώ να είναι αυτή η διαφορά πάρτες από εκεί αν τις επιλέξεις CORSAIR TWIN2X4096-8500C5D 4GB (2X2GB) DOMINATOR DHX DDR2 PC2-8500 (1066MHZ) DUAL CHANNEL KIT 85€ ή διευκρίνισέ το πρίν τις παραγγείλεις.

Δημοσ.

χαχαχα!Εγώ μια φώτο έψαχνα να βάλω αλλά δεν έβρισκα και έβαλα αυτό που είναι παρόμοιο!Ναι αυτό έχουν που πόσταρες.Παίζει 29€ να είχαν πέρυσι τέτοιο καιρό και να έχουν ξεχάσει να το αλλάξουν!

Δημοσ.
Αν ανεβάσεις ρολόγια και το κυριότερο δώσεις ρεύμα, ζεσταίνονται. Βέβαια, καμία σχέση με cpu/vga..

η μαλακια με τις ddr2 ειναι πως δεν μπορεις να δεις temps:-(..

εμενα με βολοψε το 2,3V..σταθεροποιήθηκαν..ο κατασκευαστής δίνει 2,25 λες να εχω πρόβλημα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...