coreygaylas Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Regor, Callisto, Heka, Deneb...ποτε προλαβαν να σχεδιασουν 4 cores? οι 2πυρινοι στα 3...nice
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δεν σχεδιασαν τιποτα, Phenom κομμενοι ειναι...
pcos Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 όντως που λεφτά για νέα σχεδίαση! ανυπομονώ να δω πως τα πηγαίνουν με το efficiency. λέτε η AMD να κατάφερε να ξεπεράσει τους C2D?
grimpr Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δεν σχεδιασαν τιποτα, Phenom κομμενοι ειναι... Με καινούργια steppings και revisions. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:07 ---------- όντως που λεφτά για νέα σχεδίαση! ανυπομονώ να δω πως τα πηγαίνουν με το efficiency. λέτε η AMD να κατάφερε να ξεπεράσει τους C2D? Μάλλον έχεις μεγάλη ιδέα για την Intel, κάποια στιγμή θα βρω τα roadmaps του έτους 1996 της Intel που ισχυρίζεται ότι μέχρι το έτος 2009 θα έχει βγάλει CPU στα 1ghz. Μάντεψε ποιος το κατάφερε πρώτος;
pcos Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 με AMD μεγαλωσα, αλλα με το C2D η INTEL καταφερε να φτιαξει το απολυτα ακομα και σημερα efficient chipaki. πριν τον C2D ηταν για κλαματα. ευχομαι μονο η AMD τωρα να το καταφερει επισης, τουλαχιστον στις τιμες η AMD ειναι απιαστη. οπως τα βλεπω τα λεω... χαιρομαι τον ανταγωνισμο. οσο για τα χρηματα ειναι γνωστο οτι το βαρος επεσε στην ΑΤΙ η οποια τσακιζει κοκαλα, δεν φταιει για ολα η κριση
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Πολυ καλο τσιπακι σε ολους τους τομεις ναι. Αλλα οχι και το απολυτο efficient chip οι Core 2 Duo...
phanispal Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Νομίζω αναφερόταν σε μεγάλο βαθμό στους πρώτους C2D, βλ. Ε6**0 κλπ.
pcos Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon-x2-pentium_10.html σε αυτό αναφέρομαι. ο λόγος που πήγα σε INTEL. ελπίζω τουλάχιστον η AMD να ισοφαρίσει αν δεν γίνει καλύτερη.
grimpr Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μεγάλη υπόθεση να ελπίζεις για τον ανταγωνισμό στους επεξεργαστές και από την άλλη να θάβεις την AMD οπουδήποτε. Η απάντηση στα ερωτηματικά σου περί "Μα γιατί η AMD δεν..." Κάνε τον κόπο να το διαβάσεις. http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/DownloadableAssets/AMD-Intel_Full_Complaint.pdf
sukalas Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Ποιος είπε μα γιατί η amd δεν..? Νομίζω όλοι κατά του μονοπωλείου είμαστε αλλά μην αγιοποιούμε τον αδύναμο..Δεν είναι υποχρέωση κανενός καταναλωτη να γνωρίζει τις οικονομικές δυσκολίες μιας εταιρίας και τα αίτια τους...Όταν βγαίνει κάτι καλό στην αγορά , αναγνωρίζεται(βλέπε σειρά 4ΧΧΧ).Ξέρετε πολύ καλά τι θα γινόταν με τιμές αν δεν ήταν η ιντελ..Δε υποστηρίζω την ιντελ..ίσα-ίσα πιο AMD friendly είμαι καθώς είναι πιο χαμηλου budget και value4money.
grimpr Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Από που έβγαλες συμπέρασμα ότι αγιοποιώ αδύναμους; H πλάκα της υπόθεσης κιόλας είναι ότι υπαινίσσεσαι ότι η Intel έφερε ξανά τον "πολυπόθητο" lessez fair ανταγωνισμό στην αγορά, εντελώς αστεία πράγματα.
pcos Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μεγάλη υπόθεση να ελπίζεις για τον ανταγωνισμό στους επεξεργαστές και από την άλλη να θάβεις την AMD οπουδήποτε. Η απάντηση στα ερωτηματικά σου περί "Μα γιατί η AMD δεν..." Κάνε τον κόπο να το διαβάσεις. http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/DownloadableAssets/AMD-Intel_Full_Complaint.pdf δεν είναι ο σκοπός μου να θάψω κανένα. με στoιχεια μιλάω για αυτά που βλέπω και βιώνω. και έχω πάρει μετρήσεις και από τα 2 συστήματα που έχω, δεν "επαφιωμαι" μονο στα διαφορα links. ευχαριστώ και για το link
sukalas Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Από που έβγαλες συμπέρασμα ότι αγιοποιώ αδύναμους; H πλάκα της υπόθεσης κιόλας είναι ότι υπαινίσσεσαι ότι η Intel έφερε ξανά τον "πολυπόθητο" lessez fair ανταγωνισμό στην αγορά, εντελώς αστεία πράγματα.Απλά αναφέρω το αυτονόητο περί ανταγωνισμού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.