ghostgr_a_n Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Εχεις σπίτι ? Ναι εχω(μαλον ενοεις στο σπιτι) Παλιά ήθελα να πάρω ένα. Παρε δεν θα το μετανιοσεις Για σήκωσε καμοιά φωτογραφία να το δούμε http://imageshack.gr/view.php?file=i3bngmznc5b497a6scuo.jpg http://imageshack.gr/view.php?file=3ee2skfzcl1afq25cutu.jpg
MsquitoPrincess Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 2 κουταλιές της σούπας βορικό οξύ μια κούπα ζάχαρη και 2 κούπες νερό (κούπα του τσαγιού).Μουλιάζεις κομματάκια από βαμβάκι σε αυτό και τα αφήνεις κοντά στις γραμμές των μυρμηγκιών.Θα κρατήσει περίπου 2 βδομάδες το όλο ζήτημα αλλά θα ψοφήσουν μια κ καλή.Το πρόβλημα θα επιδεινωθεί τις πρώτες μέρες να ξέρεις,θα βλέπεις κοπάδια τεράστια από μυρμήγκια να περιδρομιάζουν.Αν δεν τους αρέσει το γλυκό ξέρω παρόμοια συνταγή με φυστικοβούτυρο. Ερώτηση νο1: Από πού μπορώ να προμηθευτώ βορικό οξύ?Ερώτηση νο2: Θα μουλιάζω τα βαμβάκια, θα τα αφήνω στο πάτωμα όσο αυτά είναι υγρά και μόλις στεγνώνουν θα τα αντικαθιστώ? Ερώτηση νο3: Το βορικό οξύ είναι απαγορευτικό για ξυπολυτίαση ε? =ρ
kosmasgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ναι εχω(μαλον ενοεις στο σπιτι) Παρε δεν θα το μετανιοσεις http://imageshack.gr/view.php?file=i3bngmznc5b497a6scuo.jpg http://imageshack.gr/view.php?file=3ee2skfzcl1afq25cutu.jpg ΧαΧα ωραίος Πόσες φορές το αφήνεις ελεύθερο για κυνήγι μέσα στο σπίτι ?
ghostgr_a_n Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Πόσες φορές το αφήνεις ελεύθερο για κυνήγι μέσα στο σπίτι ? Σχεδον ολη μερα
kosmasgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ωραίο Απο περιέργεια πόσο στοιχίζει ενα iguana ?
ghostgr_a_n Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ωραίο Απο περιέργεια πόσο στοιχίζει ενα iguana ? Το ειχα παρει 30€. Δεν θυμαμαι ποσο εκανε το κλουβι.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Να ρωτήσω, αυτό το fendona κάνει για μυρμήγκια?Το καινούριο και κατά τ'άλλα καταπληχτικό μου σπίτι έχει αυτό το μειονέκτημα στο σαλόνι. Kάνει για οτιδήποτε περπατάει και πετάει με πάνω από 4 πόδια. Βέβαια δεν είχα σκοπό να εξολοθρεύσω μερμήγκια αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Στον αντίποδα, ο χάρος πήρε και τις τρισάθλιες σαρανταποδαρούσες. Δόξα και τιμή στα ηρωικά μερμήγκια!
MsquitoPrincess Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ομορφιές. Θα δοκιμάσω αυτό με το βοριοκατασκεύασμα που έλεγε ο ντεθλορντ καθώς δεν έχω πρόβλημα με άλλη κατηγορία εντόμων. Αν δω ότι συνεχίζουν να ψάχνουν τροφή στα ΔΙΚΑ ΜΟΥ πλακάκια, θα πάρω το fendona. Μερσί μποκού =)
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Το ειχα παρει 30€.Δεν θυμαμαι ποσο εκανε το κλουβι. Τυχαίνει να γνωρίζω κάποια με πολλά ιγκουάνα (iguana.gr) Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα θα είχα πάρει τότε που μου χάριζε. Είναι πολυέξοδη και κοπιαστική υπόθεση τα ιγκουάνα. Γι' αυτό τώρα τελευταία καταλήγουν στο δρόμο. Εντάξει να ταϊζω ένα κοπάδι ζώα, αλλά να ψάχνω και λαχανάκια Βρυξελλών να ταϊσω τον κροκόδειλο, πάει πολύ. Μάλλον αυτό είναι ένα είδος ασέβειας προς τη φύση. Στα νησιά τους τα ιγκουάνα έχουν απ' όλα. Πάντως γενικώς είμαι κατά της αιχμαλωσίας άγριων ζώων, γιατί αλλιώς θα είχα μια κουκουβάγια το λιγότερο. Που με συμπαθεί και λίγο.
wert Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Αυτο το κουνουπάκι πεθανε πριν με τσιμπισει Κρίμα το κακόμοιρο.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Πρεπει να παω να παραδωθω για φονο κουνουπιου ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:23 ---------- Που να ταν κανενα κουνουπι-τιγρης
De@th L0rd Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ερώτηση νο1: Από πού μπορώ να προμηθευτώ βορικό οξύ?Ερώτηση νο2: Θα μουλιάζω τα βαμβάκια, θα τα αφήνω στο πάτωμα όσο αυτά είναι υγρά και μόλις στεγνώνουν θα τα αντικαθιστώ? Ερώτηση νο3: Το βορικό οξύ είναι απαγορευτικό για ξυπολυτίαση ε? =ρ Βορικό οξύ βρίσκεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου.Το βορικό οξύ είναι τόσο τοξικό όσο κ το επιτραπέζιο αλάτι στην επαφή με κανονικό δέρμα,δηλ καθόλου.Βέβαια θα πρέπει να αποφύγεις να το φας κ αν υπάρχουν μικρά παιδιά τριγύρω πρέπει να το ασφαλίσεις κάπως(Αν κι εγώ θα το άφηνα χύμα να το φάνε ).Τα βαμβάκια με το που ξεραθούν θα τα αλλάζεις.Σε προειδοποιώ όμως θα νιώθεις για περίπου κανα 10ημερο οτι εκθρέφεις μυρμήγκια θα γίνει χαμός πάνω κ γύρω από τα βαμβάκια...
pckokos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ Τα αθώα αυτά πλασματάκια ευθύνονται για τον θάνατο τόσων ανθρώπων περισσότερων απ' όσους έχουν σκοτωθεί σε όλους τους πολέμους από καταβολής της ανθρωπότητας. Τρισάθλιο, μπορεί να μετατρέψει σε κόλαση και την πιο μαγευτική βραδιά στην Ελλάδα πριν καλά-καλά σκοτεινιάσει. Το ενοχλητικό τους φτερούγισμα λειτουργεί ως συνεγερμός στον ανθρώπινο εγκέφαλο και μπορεί να ξυπνήσει άνθρωπο ακόμα κι αν βρίσκεται στο 4ο REM, και φαντάζομαι ότι αυτό το έχει φροντίσει η ίδια η εξέλιξη βελτιώνοντας το DNA μας κάθε φορά που ένας άνθρωπος πέθαινε σαν κουνούπι από την ελονοσία. Θα ήταν ευκολότερο να ευνουχίσουμε όλα τα αρσενικά κουνούπια παρά να το ξεφορτωθούμε ολοκληρωτικά, η παρουσία τους είναι από μόνη της τραγική ειρωνία ή τιμωρία του θεού κάθε φορά που βλέπουμε ένα είδος ζώου ή εντόμου που εξαφανίζεται για πάντα. Η ανθρωπότητα έχει σπαταλήσει άπειρα χρήματα ακόμα και φτιάχνοντας παρατηρητήρια για να μπορεί να ελέγχει αυτούς τους πληθυσμούς των 4.000 ειδών κουνουπιών, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Aedes albopictus της ΝΑ Ασίας που έπρεπε να το παρακολουθούμε κατά πόδας πριν ακόμα από το 1979 γιατί μεταξύ των άλλων είναι και φορέας κίτρινου πυρετού. Τελικα καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ίσως είναι το μοναδικό χρήσιμο είδος αφού εγκαταστάθηκε σε χωριά της Αλβανίας.
cumulus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Εμενα που τα μυρμηγκια ερχονται απο τις μπριζες μπορω να ψεκασω με fendona ή θα καψω ολο το σπιτι απο καμια ηλεκτροπληξια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.