Προς το περιεχόμενο

Κουνούπια.....Damn...

karabouzouk...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εκτός απο τα κουνούπια να φάνε και ότι άλλο βρούν μέσα

Γιατι το λες αυτο?

Ξερεις τι συμπαθιτικα ερπετα που ειναι :)

Κάτι σαρκοφάγα φυτά δεν είναι καλή λύση ?

Μπα δεν ειναι τοσο ευελικτα ;)

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατι το λες αυτο?

Ξερεις τι συμπαθιτικα ερπετα που ειναι :)

Μπα δεν ειναι τοσο ευελικτα ;)

Εχεις σπίτι ? Παλιά ήθελα να πάρω ένα. Για σήκωσε καμοιά φωτογραφία να το δούμε ;)

Δημοσ.

αυτο με το λειζερ να κάνει και αλλες δουλειές ανήνε άμυνα εναντίων παρίσακτων (όχι μόνο κλεφτών ..)

δεν ειναι λίγο ακριβό? εγγιηση ?

Δημοσ.

Να ρωτήσω, αυτό το fendona κάνει για μυρμήγκια?

Το καινούριο και κατά τ'άλλα καταπληχτικό μου σπίτι έχει αυτό το μειονέκτημα στο σαλόνι.

Σκάνε μυρμήγκια, τους τρίβω λίγο κουλούρι, κάθομαι σαν ηλίθια και τα παρακολουθώ μέχρι να ανακαλύψω τη φωλιά, ρίχνω τέζα,χώνω σιλικόνη,ησυχάζω για 4 μέρες και μετά βγαίνουν από άλλη ασύλληπτα μικροσκοπική οπή.

Έχει τύχει να περιμένω μέχρι 10λεπτο μέχρι να προσανατολιστούν. Κάνουν το πλακάκι γύρω γύρω 10 φορές και μετά πάνε σπίτι τους. Μάλλον προσπαθούν να κάνουν αντιπερισπασμό για να με μπερδέψουν.

Έχει καταντήσει μάχη μεταξύ αυτών και του νευρικού μου συστήματος. Καμιά δολοφονική ιδέα?

Δημοσ.
Ένας μυρμηγκοφάγος

2n24fgg.jpg

Κοίτα τι χαριτωμένος που είναι!

Ελεος. :-D Ειναι αργός όμως για τα γρήγορα μυρμήγκια , εκείνα τα χοντρά

Δημοσ.

Υπερβάλλεις. It can fit in easily.

2rxws40.jpg

Ο παραπάνω μυρμηγκοφάγος ξέρει 2 ξένες γλώσσες, παίζει βιολί, πιάνο και στον ελεύθερό του χρόνο, γράφει ποιήματα.

Δημοσ.

ΧαΧαΧα PAVELX ftw ;) Ελεος ρε φίλε θα μου μείνει το γιαούρτι στο λαιμό ;) Που τον βρήκες αυτόν? ;) Μουσούδα τα σπάει

Δημοσ.

Είναι ένας φίλος από τα παλιά με τον οποίο τα βράδια απολαμβάνουμε κρασί μπροστά στο τζάκι. Βασικά, εγώ πίνω κρασί και εκείνος τρώει μυρμήγκια.

Δημοσ.

εχω και εγω το ιδιο προβλημα αν και εχω σιτες πρεπει να αφηνω την σιτα του μπαλκονιου ανοικτη για να πηγαινει τουαλετα στην βεραντα το σκυλι μου.. Αυτο που με ενδιαφερει περρισσοτερο ειναι οι σκνιπες (για το καλαζαρ) ξερει κανεις τι μπορω να κανω??

Δημοσ.
Να ρωτήσω, αυτό το fendona κάνει για μυρμήγκια?

Το καινούριο και κατά τ'άλλα καταπληχτικό μου σπίτι έχει αυτό το μειονέκτημα στο σαλόνι.

Σκάνε μυρμήγκια, τους τρίβω λίγο κουλούρι, κάθομαι σαν ηλίθια και τα παρακολουθώ μέχρι να ανακαλύψω τη φωλιά, ρίχνω τέζα,χώνω σιλικόνη,ησυχάζω για 4 μέρες και μετά βγαίνουν από άλλη ασύλληπτα μικροσκοπική οπή.

Έχει τύχει να περιμένω μέχρι 10λεπτο μέχρι να προσανατολιστούν. Κάνουν το πλακάκι γύρω γύρω 10 φορές και μετά πάνε σπίτι τους. Μάλλον προσπαθούν να κάνουν αντιπερισπασμό για να με μπερδέψουν.

Έχει καταντήσει μάχη μεταξύ αυτών και του νευρικού μου συστήματος. Καμιά δολοφονική ιδέα?

2 κουταλιές της σούπας βορικό οξύ μια κούπα ζάχαρη και 2 κούπες νερό (κούπα του τσαγιού).Μουλιάζεις κομματάκια από βαμβάκι σε αυτό και τα αφήνεις κοντά στις γραμμές των μυρμηγκιών.Θα κρατήσει περίπου 2 βδομάδες το όλο ζήτημα αλλά θα ψοφήσουν μια κ καλή.Το πρόβλημα θα επιδεινωθεί τις πρώτες μέρες να ξέρεις,θα βλέπεις κοπάδια τεράστια από μυρμήγκια να περιδρομιάζουν.Αν δεν τους αρέσει το γλυκό ξέρω παρόμοια συνταγή με φυστικοβούτυρο.

Δημοσ.

Σίγουρα η καλύτερη λύση, τουλάχιστον για τα κουνούπια είναι η σίτες. Τώρα αναπόφευκτα θα περάσουν μέσα 5-6, αλλά βελτιώνει πολύ την κατάσταση. Κατά καιρούς στην επαρχία κάνουν αεροψεκασμούς, αλλά έχουν αποκτήσει ανοσία τα καταραμένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...