karabouzouk... Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Εδω και τρεις τέσσερεις μέρες κοντεύω να στραγκίξω με τόσο αίμα που έχω χάσει...! Τι προτείνουν οι εμπειρογνόμονες...? Εσείς τι χρησιμοποιείτε..? Ταμπλέτες τι λένε..? Άκουσα κάνουν δουλειά αλλά δεν είναι σκέτος καρκίνος..?! Είχα ακούσει και κάτι για το ξύδι ότι αν μυρίζει δεν πλησιάζουν...αλλά μλκιες με ρούφιξαν.. όποις ξέρει επίσης κανά γιατροσόφι αποτελεσματικό ας το πει..!
soturin Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 εγώ έχω ένα από αυτά που τα βάζεις στην πρίζα στο υπνοδωμάτιο, να τον βράσω τον καρκίνο, κάνουν δουλειά για τους υπόλοιπους χώρους δε θέλω να τα "διώχνω", extermination, one by one, o τοίχος μου έχει ζήσει ένδοξες πουά στιγμές
karabouzouk... Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δε λέω extermination αλλά είναι ατελείωτα και αν μένει και ανοιχτή η πόρτα πραγματικά ατελείωτα...!! Αύριο κιόλας θα έχω τον εξολοθρευτή πρίζας...!!
Lucifer Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Έτσι. Όχι υγρά και φλωριές, ταμπλέτα, ΜΠΑΗΒΑΠ και θερμαντήρα βακελίτη από κάτω. Μισή ώρα πριν την πέσεις το βάζεις, κοιμάσαι και το πρωί ξεκινάς να τα εκτελείς μαστουρωμένα. Ευτυχώς η γάτα μου τα βλέπει στο σκοτάδι και τα κυνηγάει, πάνε και πάνω της επειδή είναι πιο ζεστή, καλά την έχω.
ilona Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 γιατι πολυ απλα δεν βαζεις σιτες??????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ????????????????????????? ????????????? ?????? ?? ?
PavelX Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Ή καλύτερα γιατί δεν μετακομίζεις???????????????????????? ???????????????????????????????? ???????????????? ????????? ???? ?? ?
ANHLIKOS Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Βαλε τα σπιραλ, αν σε μαστουρωνουν, βαλε ενα γλαστρακι βασιλικο κοντα στην πορτα. Αν δεν κανει δουλεια, σου μενει γα την μακαροναδα.
Daemonos Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Άσε το Δωμάτιο να γεμίσει να γεμίσει αράχνες και σαυρες
million_voices Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 το καλυτερο ειναι αυτα τα μηχανακια με το φως που τα τραβαει και μετα τα καιει με την αντισταση που την διαπερνα ρευμα ειχα αγορασει ενα απο το lidl και εκανε καλη δουλεια
karabouzouk... Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Πλάκα πλάκα οι σαύρες κάνουν απίστευτη δουλειά και είναι άκακες...!!! θυμάμαι παρακολουθούσα μια και όταν πήγαιναν κοντά οι μύγες δεν προλάβαιναν να ανασάνουν και τις κατάπεινε..! Αλλά δε λέει να το κάνω αμαζόνιο γιατί θα φοβούνται μετά όλοι να ερθουν σπίτι μου..!! (κρίμα..!) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:57 ---------- το καλυτερο ειναι αυτα τα μηχανακια με το φως που τα τραβαει και μετα τα καιει με την αντισταση που την διαπερνα ρευμα ειχα αγορασει ενα απο το lidl και εκανε καλη δουλεια Αυτό ναι...δεν το είχα σκεφτεί.... πόσο κάνει περίπου ένα τέτοιο μαραφέτι..?
million_voices Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 γυρω στα 10€ το ειχα αγορασει υπολογισε 1 για καθε δωματιο που θες να προστατεψεις
nickarmy Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 επισης μπορεις να βάλεις σαρκοφάγο φητο (εχω ακουσει οτι βολεύει) αλλα προτιμω τη ταμπλετιτσα μου (ειναι καρκινογωνο όταν την υσπεης γιαυτο δεν πρεπει να ειναι διπλα στο κρεβάτι αλλα στο παράθυρο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.