Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά για το daytona sprinter 50cc τι γνώμη έχετε?Κυρίως για τις επιδόσεις του αλλά και για εμφάνιση.Σκέφτομαι να το αγοράσω και θέλω να συγουρευτώ πριν το πάρω οτι αξίζει.Εγώ μόνο την δοουλεία μου θέλω να κάνω με αυτό'δεν με ενδιαφέρει και πολύ η ταχύτητα.Απλώς θέλω όταν παίρνω δικάβαλω να πηγαίνει:-D

Δημοσ.

ειναι αργό όμως την δουλειά σου άνετα την κάνεις .

Έχει πολύ ωραίο σκελετο και δεν είναι τιποτα τεράστιο.

Sprinter 50

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ: Τετράχρονος

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ/ΒΑΛΒΙΔΕΣ: 1 / 2

ΚΥΒΙΣΜΟΣ: 49 cc

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: Καρμπυρατέρ

ΙΣΧΥΣ: 4.1 Hp/7500 rpm

ΡΟΠΗ: 3,2kg-m/6000 rpm

ΨΥΞΗ: Αέρας

ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Μίζα-Μανιβέλα

δικάβαλο στην ανηφόρα θα ζοριστεί αλλα μάλλον όχι[αναλόγος και την ανηφόρα].

Δημοσ.
ειναι αργό όμως την δουλειά σου άνετα την κάνεις .

Έχει πολύ ωραίο σκελετο και δεν είναι τιποτα τεράστιο.

Sprinter 50

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ: Τετράχρονος

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ/ΒΑΛΒΙΔΕΣ: 1 / 2

ΚΥΒΙΣΜΟΣ: 49 cc

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: Καρμπυρατέρ

ΙΣΧΥΣ: 4.1 Hp/7500 rpm

ΡΟΠΗ: 3,2kg-m/6000 rpm

ΨΥΞΗ: Αέρας

ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Μίζα-Μανιβέλα

δικάβαλο στην ανηφόρα θα ζοριστεί αλλα μάλλον όχι[αναλόγος και την ανηφόρα].

Εννοείς ότι το συγκεκριμένο μηχανάκι είναι αργό σε σχέση με άλλα πενηντάρια παπιά(αργό στην κατηγορία του) ή οτι γενικά είναι αργό όπως και κάθε πενηντάρι μηχανάκι?Ποια άλλα πενηντάρια καινούργια παπιά αξίζουν δλδ περισσότερο για να ξέρω να το ψάξω πριν αγοράσω κάτι τελικά.

Δημοσ.

Υπάρχει ενα τεράστιο θεμα που θα σου παρει μια μερα ολοκληρη νατο διαβασεις για το συγκεκριμενο. Ειναι σε αλλο φορουμ ομως στο myphone.gr

Αν θες μπες και δες..Εγω το εχω αυτο το μηχανακι καλα παει αν βγαλεις κοφτες κ μλκ αλλα μη περιμενεις τιποτα ιδιαιτερο σε ταχυτητα.Αναλογα την ανηφόρα ζορίζεται.Κατα μεσο ορο δεν εχεις προβλημα στις ανηφορες..Αν κατσει κανενας χοντρος ομως μαζι σου τοτε την κατσατε.. Σε ανηφορα μπορει να μη ξεκινάει κιολας!

Δημοσ.

Οκ φίλε θα πάω να το διαβάσω και το θέμα στο myphone.Τέσπα ,τουλάχιστον με ενα αδύνατο άτομο μόνο χωρίς δικάβαλο έχει καθόλου κουράγιο σε ανιφόρες ή θα σπρόχνω?

Δημοσ.

Με τη προυποθεση οτι δεν εισαι ντουλάπα η υπερβαρος δλδ το πολυ να εισαι 90 κιλά και εχεις μια γκομενιτσα το πολυ 60 κιλα πισω καλά θα πάει εγγυημένα. Βεβαια το καλά ειναι σχετικό . Μη περιμένεις να επιταχυνεις σαν τα αλλα αμαξια. αλλα θα πας τουλάχιστον..

Τωρα εγω το ειχα φορτώσει με 110+ 85 (εγω)κιλα και μιλαμε σε μια ανηφορα εκλασα μεντες γιατι δεν ξεκιναγε!.Ασε μαρτυριο

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:34 ----------

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=173132

Δημοσ.

Απότι διάβασα και στο topic του myphone τα dyatona είναι κινέζικα έτσι?Αν το αγοράσω τελικά λες να έχω μηχανικά προβλήματα συνέχεια?Πάντως και να το πάρω δεν προτίθομαι να το φτιάξω και να του αλλάξω πολλά πράγματα γιατί δεν έχω και χρόνο να ασχολούμαι με αυτά λόγο των μαθημάτων.

Δημοσ.

φιλε μου ειναι μια χαρα τουμπανακι...το πηρε φιλος προσφατα αλλα του ειπε ο τυπος στην αντιπροσοπια βαλε εξατμηση αλλη γιατι αυτη ειναι οτι χειρτερο υπαρχει και ενα φιλτρακι και εισαι οκ...και πραγματικα αλαξε αυτα τα 2 και πεταει σε σχεση με πριν που το ειχα δοκιμασει...

Δημοσ.

Εμενα δεν μου εχει παρουσιάσει καμια βλάβη. Ειναι το μοτερ αντιγραφή απο αστρεα πολυ καλό.

Μπορεις να αλλαξεις εξατμιση και να βαλεις καμια φιλτροχοάνη αν και δε θα στο πρότεινα. Διοτι θα ξεκουφαίνεις το κόσμο (οχι ιδιαίτερα 50ρι ειναι) και θα σε κυνηγάνε πιο συχνα τα στρουμφάκια.

Εμενα δεν με εχουν σταματήσει ποτε γενικά. Για κακή μου τυχη με ελεγχουν οταν ειμαι σταματημένος πάντα. Σε παρκινγκ κτλ εκει μου την πεφτουν τα στρουμφ.

Δημοσ.

ε μπορει να μην βαλει και κατι τοοοσο θορυβοδες...αυτη που εβαλε ο φιλος μου ειναι levelone? δεν θυμαμαι...παντος δεν κανει και πολυ φασαρια...εχει ωραιο θορυβο ομως. αλλα πλεων στο κεντρο με τοση φασαρια που εχει μαλλον δεν θα ξεχωριζει...

Δημοσ.

Σε χωριό μένω.Τεσπα κάποιος άλλος που να έχει το daytona sprinter 50 για να μας πει κάτι παραπάνω το μηχανάκι?

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
Με τη προυποθεση οτι δεν εισαι ντουλάπα η υπερβαρος δλδ το πολυ να εισαι 90 κιλά και εχεις μια γκομενιτσα το πολυ 60 κιλα πισω καλά θα πάει εγγυημένα. Βεβαια το καλά ειναι σχετικό . Μη περιμένεις να επιταχυνεις σαν τα αλλα αμαξια. αλλα θα πας τουλάχιστον..

Τωρα εγω το ειχα φορτώσει με 110+ 85 (εγω)κιλα και μιλαμε σε μια ανηφορα εκλασα μεντες γιατι δεν ξεκιναγε!.Ασε μαρτυριο

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:34 ----------

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=173132

Γίνεται να αλλάξω μοτέρ και να μην καταλάβουν τπτ τα μπατσόνια? Γιατί ένας φίλος μου είπε να βάλω κινητήρα supra κατοστάρι (κάπου στα 100 με 100 και κάτι cc) και απλά να βάλω τα καπάκια από τον κινητήρα που φορούσε (δηλ. Daytona 50cc)?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...