Sotosgl Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
banned_acc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 η προσφορα πηρε παραταση μεχρι 13/6 την εχει ενας φιλος μου και μου εχει στειλει φωτογραφιες και βιντεο και τραβαει πολυ καλα.. το μονο αρνητικο ειναι οι μπαταριες που δεν φορτιζουν... πηρε επαναφορτιζομενες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα..πηγα και πηρα ομως απο την προσφορα του Eshop τον φορτιστη Trust με 2 μπαταριες στα 2700MaH και ειναι κομπλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F33L Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Παντως εγω με τις 2 ειμαι υπερικανοποιημενος!Λιγο σπρωξιμο ηθελε ολη η κατασταση απλα... i hope you like jail.. Και πραγματικα με κανατε να αιδιασω με την ανθρωπινη κοινωνια 1 step further.. και δεν ειμαι κανα ανηλικο FYI κ να πω οτι πεινουσατε ρε π*** μου οκ.. αλλα ειστε τυχεροι στην ζωη που εχετε pc,internet + στεγη και δεν ειρωνευομαι καθολου.. κ για οσους τοιμαζονται να πουν οτι σπαμμαρω, κριμα απλα ηθελα να σας πω ποσο λυπη μου προξενουν ολα αυτα.. - ενας ανθρωπος με ιδανικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 i hope you like jail..Και πραγματικα με κανατε να αιδιασω με την ανθρωπινη κοινωνια 1 step further.. και δεν ειμαι κανα ανηλικο FYI κ να πω οτι πεινουσατε ρε π*** μου οκ.. αλλα ειστε τυχεροι στην ζωη που εχετε pc,internet + στεγη και δεν ειρωνευομαι καθολου.. κ για οσους τοιμαζονται να πουν οτι σπαμμαρω, κριμα απλα ηθελα να σας πω ποσο λυπη μου προξενουν ολα αυτα.. - ενας ανθρωπος με ιδανικα.. Ειλικρινα μου ηρθε να κλαψω οταν διαβασα αυτα που εγραφες........ΝΟΤ Απο τα συμφραζομενα εσυ πεινας δεν εχεις PC ουτε Internet ουτε στεγη και εισαι ο μοναχικος Cowboy ο Προστατης των πολυεθνικων και μου θυμιζεις κατι που ελεγαν οι παπαροκαδες... Στο 1:14 γιου νοου γουατ αι μιν... Τεσπα εχεις να προσφερεις κατι στην κουβεντα; Γιατι και εμενα με αηδιαζεις αφανταστα αλλα δεν μπορω να κανω κατι για αυτο. Πηγαινε καμοια βολτα σε κανενα Thread εκει που πουλανε καρτες απο 10€ 50€ και Pc με το κιλο απο καποια προσφορα που στερησαν απο εμας και ασε το καημενο το Multiramaki και τους Γερμανους σε εμας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 i hope you like jail..Και πραγματικα με κανατε να αιδιασω με την ανθρωπινη κοινωνια 1 step further.. και δεν ειμαι κανα ανηλικο FYI κ να πω οτι πεινουσατε ρε π*** μου οκ.. αλλα ειστε τυχεροι στην ζωη που εχετε pc,internet + στεγη και δεν ειρωνευομαι καθολου.. κ για οσους τοιμαζονται να πουν οτι σπαμμαρω, κριμα απλα ηθελα να σας πω ποσο λυπη μου προξενουν ολα αυτα.. - ενας ανθρωπος με ιδανικα.. :eek: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkour Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 έγραψες φίλε Σώτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Thanx για το Support man! Ελπιζω να μη με μαρτυρησει ο κακος F33L στην αστυνομια και καταληξω στην jail που λεει και αυτος... Ε ρε τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F33L Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Thanx για το Support man!Ελπιζω να μη με μαρτυρησει ο κακος F33L στην αστυνομια και καταληξω στην jail που λεει και αυτος... Ε ρε τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα!! σου ειπα εγω οτι θα σε καρφωσω? απλα σου ειπα την αποψη μου.. κ προφανως ξενερωνω και με το να πουλανε εδωπανω 3χ τις προσφορες που ποσταρουν εδωμεσα κιωλλας οι ξεδιαντροποι αλλα τι να κανουμε.. τωρα προσωπικα πιστευω οτι ειμαστε υπευθυνοι για τις πραξεις μας και οτι ειναι να μας βρει θα μας βρει.. αυτο ειπα μοναχα.. τελευταιο οφφτοπικ ποστ αι εμ σορρυ αποχωρω.. και κατι ακομα! πως βγαζεις απο τα συμφραζομενα οτι εγω πειναω εφοσον θεώρησα δεδομενο πως και ΕΓΩ οτι ανηκω στην κατηγορια ΜΕ ΠΙΣΙ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ? απλα η διαφορα μας ειναι οτι εγω δεν κλεβω.. διωτι για κλοπη προκειται.. ειτε ειναι προς μικρομεσαιο ειτε σε πολυεθνικη.. την ιδια λογικη εχουν και οι αναρχες που τα σπανε ολα επειδη τους φταει το συστημα και ο καπιταλισμος.. τεσπα QQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drillgr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Αφου καταφερε το παλικαρι και τις πηρε μαγκια του. Ουτε θα τους λειψει μια καμερα παραπανω και επιπλεον ας ηταν σωστοι αυτοι για να διασφαλιζαν το τι δινουν. Ηθικοτητες εδω δε χωρανε, εκει εξω ειναι ζουγκλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Σβησατε τα Comments που σας βολευει παλι ε; Αν δεν μπορειτε να εισαστε αντικειμενικοι με το τι σβηνετε αφηστε τους χρηστες να το κρινουν με τις απαντησεις τους που φροντισατε να εξαφανισετε παλι. Αν ειναι να κανεις μια δουλεια κανε την καλα και μην αφηνεις τα Comments του καθε γελοιου να προσβαλουν τον αλλο χωρις να του δωσεις την δυνατοτητα να απαντησει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drillgr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ποια comments παλικαρα μου? Ειχες γραψει κατι και στο σβησανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ου πολύ πριν το δικό σου Comment man.... Συνηθισμένο το βουνό απο τα χιόνια! Η βλακεια ειναι οτι αφησε υπονοουμενα το F33L και δεν μπορω να απαντησω παλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ήρεμα Σωτήρη,παίζουμε σε ξένη αυλή,οπότε θα σβήσουν και θα αφήσουν ό,τι νομίσουν καλύτερο για τα συμφέροντα της κοινότητας.Εσύ και γω δεν μπορούμε να φανταστούμε αν παίζει διαπραγμάτευση για κανα bannerάκι παραπάνω,οπότε δεν μας πέφτει και λόγος. Καλά κάνουμε και κράζουμε τα λαμόγια που πάνε να παίξουν μπιλιάρδο πάνω στη πλάτη μας,ας είχαν τα cojones να βάλουν Αγγελία τις κάρτες τους στη "Μικρή Αγγελία",ή στη "Super Αγγελία" ή όπου διαβάζει ο μαστρο Μήτσος,γιατί εδώ αν και μας έχουν περιορίσει τη δυνατότητα σχολιασμού,εν τούτοις μπορούμε να "κριτικάρουμε κοινωνικά".Ακόμα. Όσο για την απαξίωση της προσωπικότητάς σου από συνομιλητή σου,μάθε ότι αυτό είναι το παράσημο που εισέπραξες στον "πόλεμο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ου πολύ πριν το δικό σου Comment man....Συνηθισμένο το βουνό απο τα χιόνια! Η βλακεια ειναι οτι αφησε υπονοουμενα το F33L και δεν μπορω να απαντησω παλι... Φυσικά και μπορείς να απαντήσεις αλλά σε κόσμιο επίπεδο και χωρίς υβρεολόγιο/προσωπικούς χαρακτηρισμούς, όπως το προηγούμενο σου μήνυμα που σε πείραξε κιόλας που το σβήσαμε. Αν δεν μπορείς τότε άστο καλύτερα για να μην υπάρχουν άλλες κυρώσεις. Οτιδήποτε άλλο με Pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.