Προς το περιεχόμενο

ConnX με δωρο καμερα Sanyo 10mpixel

papeipa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Paris νομιζω επειδη εισαι αοριστου πλεον θα πρεπει να δηλωσεις διακοπη και μετα πας για καινουργιο πακετο-συμβολαιο για 1 χρονο στην περιπτωση που θες να προχωρησεις την αιτηση για νομιμα.

Τωρα στην αλλη περιπτωση πληρωνεις που πληρωνεις δεν εχεις τιποτα να χασεις εκτος αν σκεφτεσαι για καποιον ενναλακτικο...

Αν παω δηλαδη στο Μultirama και το παρω τι θα γινει? Θα τους δωσω κανονια τα στοιχεια μου... Η DSL θα πρεπει να διακοπει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

φίλε, χτύπα ένα τηλ στον ΟΤΕ ζήτα κόψιμο της dsl. πήγαινε στο multi πάρε το πακέτο (πριν το τέλος του μήνα) και ξανακάκεν αίτηση. 3 μέρες θα είσαι δίχως ιντερνετ

Εμένα έχει κολλήσει στο "καταχωρήθηκε" και δεν με πήραν ποτέ εκτός από εκείνη τη φορά που πόσταρα προηγουμένως τηλέφωνο να τους δώσω τα στοιχεία. Sotosgl έχει άλλα στάδια μετά τα "καταχωρήθηκε" και εσένα πότε σε παίρνουν τηλέφωνο και δίνεις στοιχεία;

Εμένα έχει κολλήσει στο "καταχωρήθηκε" και δεν με πήραν ποτέ εκτός από εκείνη τη φορά που πόσταρα προηγουμένως τηλέφωνο να τους δώσω τα στοιχεία. Sotosgl έχει άλλα στάδια μετά τα "καταχωρήθηκε" και εσένα πότε σε παίρνουν τηλέφωνο και δίνεις στοιχεία;

Εσύ γτ δεν τουσ παίρνεις να δείς τι γίνεται?

Mην κοιτας τα σταδια μπορει να μεινει στο καταχωρηθηκε μια ζωη η καλυτερη λυση ειναι να στειλεις email στο [email protected] με τιτλο τον αριθμο παραγγελιας σου και να ρωτησεις τι γινεται..

Επισης επειδη η online παραγγελια εγινε πριν τις 31 που ληγει η προσφορα το πακετο σου ερχεται κανονικοτατα με την καμερα!

Βασικά λέει ότι η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31/5 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Έκανα σήμερα μια παραγγελία, λέτε να έρθει;

Εαν έχουν εξαντληθεί δεν θα πρέπει να με ενημερώσουν πρώτα ή θα μου στείλουν μόνο το πακέτο conn-x;

Μαλλον με το ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων εννοει αν τελειωσουν νωριτερα τα κομματια και οχι αργοτερα...

Πάρε τηλ καλύτερα ή email και ρωτα

Από e-mail που μου στείλανε σήμερα:

Αξιότιμε κ. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για τις On-line αγορές σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την παραγγελία που πραγματοποιήσατε στις 26.05.2009 με κωδικό xxxxxxxx.

Προκειμένου να προχωρήσουμε σε αίτηση για ενεργοποίηση της γραμμής σας στον ΟΤΕ και στην συνέχεια σε αποστολή του απαραίτητου εξοπλισμού θα ήθελα παρακαλώ πολύ να με ενημερώσετε για τα παρακάτω:

· Όνομα/Επώνυμο Κατόχου γραμμής

· Τηλέφωνο σύνδεσης

· Κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας

· ΑΦΜ

Παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Τώρα;

καλα μη νομιζεις οτι χαναν και λεφτα, ασε την τρελη διαφημιση που εχουν.

Παιδια νομιζω δεν αξιζει να ασχοληστε, ξερουν τη δουλεια τους πλεον, δε βλεπετε που ουτε καν επικοινωνουν με τους πελατες να ζητησουν τα στοιχεια αυτα??

Νομιζω οτι οτι πηραμε πηραμε απο το conn-x

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...