papeipa Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0350445&catid=100700 Ti λετε ? θα μπορέσουμε?:devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnMik Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0350445&catid=100700 Ti λετε ? θα μπορέσουμε?:devil: Δοκίμασε και πες μας :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NteliX Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0380755&catid=060400 Δεν είναι και χάλια τα χαρακτηριστικά της φωτογραφικής για τσαμπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kikoath Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Να υποθέσω ότι μπορεί έτσι να πάρει κάποιος το πακέτο με 35 ευρώ και να μην το χρησιμοποιήσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 πηρα τηλεφωνο , ειναι καλα ενημερωμενοι, θελει οπωσδη ταυτοτητα αφμ και λογαριασμο ΟΤΕ.... πανε οι καλες εποχες .... (Αιγαλεω πηρα , αν προσπαθησει αλλου κανενας ας μας πει εντυπωσεις....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insi Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 ο δρομος ανοιχτος.................. μονο online και αποστολη κατ΄οικον........ εληφθη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Έτυχε να χρησιμοποιήσω 7άρα Sanyo. Χειρότερη και από μηχανή μίας χρήσης του περίπτερου, αλλά για τσάμπα καλά είναι.Αποψή μου καλύτερα να δίναν καμμιά σοβαρή 6-7Mpixel (που πιθανώς έμεινε stock σε καμμιά εταιρεία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
banned_acc Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Έτυχε να χρησιμοποιήσω 7άρα Sanyo. Χειρότερη και από μηχανή μίας χρήσης του περίπτερου, αλλά για τσάμπα καλά είναι.Αποψή μου καλύτερα να δίναν καμμιά σοβαρή 6-7Mpixel (που πιθανώς έμεινε stock σε καμμιά εταιρεία) παιδια τι να πω εμενα μου φαινεται αψογη.. πολυ καλες φωτογραφιες και βιντεο. την θεωρω αψογη στην κατηγορια της. εχει κ 3 χρονια εγγυηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkour Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 ο δρομος ανοιχτος..................μονο online και αποστολη κατ΄οικον........ εληφθη? γιατί η αποστολή είναι 3,90. απλά λες ότι αυτός που την φέρνει δε θα σε ρωτήσει για στοιχεία κλπ; ενώ αν πας απο κατάστημα θα σου ζητήσουν; το έκανες εσύ και δούλεψε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insi Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 γιατί η αποστολή είναι 3,90. απλά λες ότι αυτός που την φέρνει δε θα σε ρωτήσει για στοιχεία κλπ; ενώ αν πας απο κατάστημα θα σου ζητήσουν; το έκανες εσύ και δούλεψε; :p:p:p:p:pακριβως;);););) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mourgolikos Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 γιατί η αποστολή είναι 3,90. απλά λες ότι αυτός που την φέρνει δε θα σε ρωτήσει για στοιχεία κλπ; ενώ αν πας απο κατάστημα θα σου ζητήσουν; το έκανες εσύ και δούλεψε; :p:p:p:p:pακριβως;);););) Το ονοματεπώνυμο και η διεύθυνση κατοικίας δεν είναι πάλι προσωπικά στοιχεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkour Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 ok. έριξα μια παραγγελία. πόσες μέρες θέλουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
banned_acc Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 ok. έριξα μια παραγγελία. πόσες μέρες θέλουν; θα σου φερει κατι χαρτια να υπογραψεις για το connx αν δεν υπογραψετε τα χαρτια δεν παιρνετε μηχανη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkour Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 insi, εσύ δεν τα υπέγραψες; guzel, σου ήρθε σήμερα ο κούριερ δλδ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Ρε παιδια εγω την εχω παρει εδω και 1 εβδομαδα με ασυρματο Router. Ασχετα αν δεν μπορουσα να ενημερωσω λογω Ban Χαρτια δεν μου ζητησαν,μονο στο τηλεφωνο με ρωτησαν διευθυνση ονοματεπωνυμο και ΑΦΜ Στο ΑΦΜ ελεγα οτι μου κατεβαινε Στην τελικη τους λες οτι σε εναν μηνα τελειωνει το συμβολαιο με τον ενναλλακτικο παροχο(Μουσια)και για να μην χασεις την προσφορα αγορασες απο τωρα το πακετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.