alexistenakis Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Καλησπέρα σε όλους! Αντιμετωπίζω ένα περίεργο προβληματάκι. Μια φίλη που δεν γνωρίζει πολλά μου ανέφερε ξαφνικά ότι μετά απο μία εκκίνηση των windows είχε αλλάξει το θέμα σε windows98 (δεν εμφανίζεται επιλογή vista στην αλλαγή θέματος), δεν μπορεί να αλλάξει την γλώσσα γραφής σε ελληνικά. Το μόνο που θυμάται να έκανε χωρίς να ξέρει ήταν να αλλάξει το χρονικο όριο στην εκκίνηση υπολογιστή στις παραμέτρους συστήματος απο 30 δευτερόλεπτα σε 10 δευτερόλεπτα! Της είπα να το επαναφέρει στο 30 αλλά όταν το έκανε δεν είδε αποτέλεσμα οπότε ίσως να μην φταίει αυτό. Ευχαριστώ
pallicaris Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Για αρχη antivirus. Symantec Endpoint Protection 11
alexistenakis Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Την επαναφορά συστήματος είπα μήπως την γλείτωνα αλλά μάλλον δεν θα το κάνω γιατι και το antivirus δεν έδειξε τίποτα
random Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 να κοιτάξεις αν τα services : Themes, και Desktop Window Manager Session Manager, ειναι σταματημένα. αν ναι, να τα ξεκινήσεις και να τα ρυθμισεις σε "αυτοματη εκκίνηση"
100 010 00 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Εγω νομιζω οτι δεν υφισταται καποιο απο τα προβληματα που λενε οι φιλοι πιο πανω. Απο οσο θυμαμαι τα 98 τις κανανε κατι τετοιες κουφες μαλακιες που δεν εβρισκες ακρη
pallicaris Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Εγω νομιζω οτι δεν υφισταται καποιο απο τα προβληματα που λενε οι φιλοι πιο πανω. Απο οσο θυμαμαι τα 98 τις κανανε κατι τετοιες κουφες μαλακιες που δεν εβρισκες ακρη Αν καταλαβα καλα εχει Vista και οχι 98 οπως λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.