Fotis_Greece Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Ενα παλιο Opel πουλησα σε ενα μεταναστη αλλα την ημερα που πηγαμε στο ΚΕΠ γινονταν πανικος και επειδη γενικα ειχαμε προβλημα με τις δουλειες μας και τα ωραρια του εκανα μια εξουσιοδοτηση να το μεταβιβασει μονος του. Πηρα τα λεφτα, εδωσα τα χαρτια και τα κλειδια και τελος. Μεχρι τωρα ομως δεν το εχει μεταβιβασει και κανα δυο φορες που τον πηρα τηλεφωνο δεν τον βλεπω και πολυ "ζεστο" να τρεξει για την μεταβιβαση. Ρε παιδια, αν κανει τιποτα παραβασεις η αν κανει καμια μαμακια γενικα θα βρω μπελα? Υπαρχει καποιος τροπος να "βγαλω" το αυτοκινητο απο πανω μου να ξεμπερδευω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Όχι δεν υπάρχει και κακώς που το έκανες.Και ναι θα είσαι ο πρώτος που θα μπλέξει αν θελήσει αυτός να την δεί εγκληματίας κι άντε μετά να αποδείξεις εσύ ότι το έδωσες.Τρέχτον και πίεσε τον όσο πιο πολύ μπορείς να κάνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την μεταβίβαση.Εγώ στην θέση σου θα πήγαινα να το δήλωνα και στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου αν και δεν νομίζω να ασχοληθούν μαζί σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Παρόμοια μαλακία έκανα προ 5ετίας με μηχανάκι. Το έχω γράψει σε ένα thread κάπου παρακάτω. Μπερδεμένη φάση, μη το παρατήσεις όμως, μπορεί να μπλέξεις άσχημα από το πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis_Greece Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 οχι ρε γαμωτο, θα παω αυριο στο αστυνομικο τμημα να δω μηπως μπορω να φτιαξω μια δηλώση καπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 οχι ρε γαμωτο, θα παω αυριο στο αστυνομικο τμημα να δω μηπως μπορω να φτιαξω μια δηλώση καπως. Μη περιμένεις θαύματα. Το πιθανότερο είναι να βρουν την πιο άκυρη δικαιολογία να τους αφήσεις ήσυχους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexNet Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Βέβαια η μεταβίβαση κοστίζει και καμιά 150αρια ευρώ, ίσως γι αυτο το καθυστερεί κιόλας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μεχρι τελος του ετους η μεταβιβαση κοστιζει 0 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 θελει δικηγορο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeMaitre Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δεν τα κάνουν αυτά τα πράγματα ρε φίλε... Ό,τι μ@λ@κία και να κάνει αυτός, από τη στιγμή που το αυτοκίνητο είναι στο όνομά σου είσαι ο μόνος και αποκλειστικός υπεύθυνος κατά το νόμο!!! Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω. Μόνο να μπει σε μια λεωφορειολωρίδα που εποπτεύεται από κάμερα και σε μια βδομάδα θα έχεις συστημένο με τη φωτογραφία του αυτοκινήτου και το μπιλιέτο της κλήσης! Αν αφήσει και κανέναν αιμόφυρτο μες στη μέση του δρόμου και δώσουν την πινακίδα του αυτοκινήτου στην τροχαία, τότε δεν σε σώζει ούτε ο ίδιος ο Θεός!.. Κυνήγησέ τον να κάνει τη μεταβίβαση ΑΜΕΣΑ, γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδάρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Αυτο που εκανες ειναι μεγα λαθος και υποθετω οτι ειναι ΚΑΙ ανασφαλιστο.Οτιδηποτε και να γινει εσυ θα εισαι ο φταιχτης.Αν καταλαβεις οτι το εκμεταλευεται το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να δηλωσεις κλοπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis_Greece Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Παιδια, ευτυχως ολα πηγαν καλα. Βρεθηκαμε σημερα και εγινε η μεταβιβαση. Βεβαια καταλαβα οτι εκανα μεγαλη μαμακια οταν πηγαμε στο ΚΕΠ και μας ειπανε οτι δεν μπορει να γινει μεταβιβαση διοτι δεν εχουνε περασει 180 ημερες απο την αποκτηση της αδειας παραμονης του. Ευτυχως ηρθε συγγενης του και το πηρε στο ονομα του που ητανε ενταξει στα χαρτια του. Μου εφυγε ενα βαρος απο πανω μου. Ενημερωτικα να πω οτι προχθες πηγα στην αστυνομια να ρωτησω και ενταξει ηταν εξυπηρετικοι, μου ειπαν αν θελω να τον παρουν αυτοι τηλεφωνο να τον πιεσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Ωραία ευτυχώς φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 ΑΥτα ειναι πολυ σοβαρα θεματα. ενα αυτοκινητο εχει ευθυνες. δεν ειναι ετσι απλα "παρε τα κλειδια και δικο σου". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.