sidenor Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Οκ μάγκες έχω μια πάρα πολύ επείγουσα ερώτηση σχετικά με τις πτυχιακές των ΑΕΙ στην Ελλάδα. Έχω αρχίσει να κάνω πτυχιακή με έναν καθηγητή στη σχολή μου και την έχω δηλώσει και στη γραμματεία. Παρόλα αυτά για προσωπικούς λόγους πρέπει να την σταματήσω και να φύγω από την πόλη που φοιτώ. Η σχολή μου προβλέπει πως όσοι δεν κάνουν πτυχιακή μπορούν να πάρουν πτυχίο δίνοντας κάποια επιπλέον μαθήματα επιλογής. Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο, άσχετα από το αν έχω την συγκατάθεση του καθηγητή. Για παράδειγμα μπορεί ένας καθηγητής, ή η σχολή στην οποία φοιτώ, να μου πει πως δε μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο?
De@th L0rd Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Γιατί δε ρωτάς πρώτα στη σχολή σου;Ο καθένας βάζει σαν όρους ότι του καπνίσει,δε τους ελέγχει κ κανένας βλέπεις...
afentiko7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Παρόλα αυτά για προσωπικούς λόγους πρέπει να την σταματήσω και να φύγω από την πόλη που φοιτώ. Kαι τι σχέση αυτό με την πτυχιακή? Εκτός και αν είσαι βιολόγος πχ και κάνεις έρευνα σε εργαστήρια. Εγώ πχ στη δική μου με μέιλ συνεννοούμουνα. Ουτε που τον είδα φατσικά τον επιβλέποντα (όχι τον καθηγητή) Θα μπορούσες, αν ο νέος τόπος διαμονής σου έχει παρόμοια σχολή, να κάνεις εκεί την πτυχιακή σου. Οι καθηγητές έχουν γνωριμίες και δε θα χανες τπτ να ρώταγες
Garnele Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δεν παίζει ρόλο η γνώμη του καθηγητή, εφόσον θέλεις να την αφήσεις μπορείς να το κάνεις (δεν θα του κάτσει και άσχημα ένας λιγότερος ε). Και αν και εφόσον είναι υποχρεωτική η πτυχιακή στη σχολή σου, όντως παίρνεις κάποια επιπλέον επιλεγόμενα. Μπορείς βέβαια πάντα να πάρεις αύριο το πρωί από τη στιγμή που είναι επείγον στη γραμματεία της σχολή σου και να ρωτήσεις.
Chrisxxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Ειναι θεμα σχολης οχι καθηγητη. Αν το δεχεται η σχολη τοτε δεν παιζει προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.