ckokkin Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Γειά σας. Ονομάζομαι Κοκκινίδη Χρυσούλα και είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Πληροφορικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης στην κατεύθυνση "ΤΠΕ στην Εκπαίδευση". Με επίβλεψη του Επ. Καθηγητή κ. Σταύρου Δημητριάδη, εκπονώ τη διπλωματική μου με τίτλο "Χαρακτηριστικά των ΙΤ θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα: Η άποψη των επαγγελματιών και οι εκτιμήσεις των φοιτητών". Μέρος της διπλωματικής μου αφορά ερευνητική δραστηριότητα με τη χρήση online ερωτηματολογίου στους ΙΤ επαγγελματίες και στους τελειόφοιτους ΙΤ σχολών. Θα ήταν τιμή μας αν μπορούσατε να ενημερώσετε όσους ασχολούνται με ΙΤ επαγγέλματα δηλαδή managers, engineers, αναλυτές, προγραμματιστές, τεχνικούς, γραφίστες κ.α για την ύπαρξη την έρευνάς μας και να τους παρακινήσετε να συμμετάσχουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έρευνα είναι ανώνυμη. Δυστυχώς, στις προσκλήσεις που έστειλα σε εταιρίες δεν πήρα απαντήσεις και γενικότερα δεν υπάρχει προθυμία για τέτοιου είδους δραστηριότητες. Στη διεύθυνση http://odysseas.csd.auth.gr/limesurvey θα βρείτε την έρευνα. Για τη συμμετοχή σας στην έρευνα θα πρέπει να επιλέξετε το ερωτηματολόγιο "ΙΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΙΤ ΧΩΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ" και η συμπλήρωσή του δεν παίρνει παραπάνω από πέντε λέπτα. Είναι σημαντική η συμμετοχή σας καθώς θα βοήθησει στο να εξαχθούν σημαντικές εκτιμήσεις για την ενημέρωση των τελειοφοίτων ΙΤ σχολών που επιθυμούν να βγούν στην αγορά εργασίας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου σε αυτό το mail. Επίσης, θα ήθελα, σε περίπτωση που παραβαίνω τους όρους του forum να διαγραφώ για να μην σας απασχολώ αδίκως. Δεν ήξερα που να το ποστάρω και είπα να το βάλω εδώ.Αν μπορείτε δημιουργήστε ένα νέο thread σε περίπτωση που η διαχείριση του Forum συναινεί στη συμμετοχή των μελών στην έρευνα. Σας ευχαριστώ πολύ. Με εκτίμηση. Κοκκινίδη Χρυσούλα Φοιτήτρια Μεταπτυχιακού Τμήματος ΤΠΕ-Ε. Τμήμα Πληροφορικής, ΑΠΘ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.