disqualified Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Ετσι ακριβως οπως λεει ο Liopyr σου κανουν πλακα η αδερφη σου με τον καθηγητη της
LsPhotography Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 σπιτι ερχεται. στον υπολογιστη δεν εχει κατσει ποτε. για να καταλαβετε την κατασταση ειναι καθηγητης της αδερφης μου. κανει ιδιαιτερα. και επειδη μιλαμε ελευθερα γιατι ειναι καλο παλικαρι εβαλε στοιχημα να παρει μια φωτο της αδερφης μου που ειναι καπως ατυχη (δειχνει χοντρη ενω δεν ειναι). η αδερφη μου δε του την εστειλε και αυτος της ειπε "αν την εχεις στον υπολογιστη σου θα την παρω εχω τις ακρες μου". ετσι εμφανιστηκε μετα απο μια βδομαδα με την φωτο στο κινητο του και της την ετριψε στη μουρη. Έχω μιά σοφη ιδεα, Ρωτησε τον; ¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿
mike08 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 οχι μονο στον μονιμα συνδεδεμενο εξωτερικο σκληρο μου ειναι η φωτο. ναι αλλα για να φτασει ως το admin-admin πρεπει πρωτα να συνδεθεις στο δικτυο και εκει θες κωδικο. TP-LINK TD-W8920G Καλά το πόσο trivial είναι να περάσει στο router σου έχει να κάνει με τις γνώσεις του ατόμου και δεν χρειάζεται πάντα να ξέρεις τον κωδικό για να το κάνεις αυτό, υπάρχουν και άλλοι τρόποι που αμα δεις πόσο απλό είναι για κάποιον που ξέρει δεν θα ήθελες να ξανακούσεις τη λέξη wireless:-) Τώρα αν ο γνωστός σου κατάφερε και βρήκε κάποιον που να είναι σε τέτοιο επίπεδο, τι να σου πω. Επίσης φαντάζομαι ότι το pass phrase δεν είναι κάτι αδύναμο η σημασιολογικά trivial για να το σπάσει ή να το μαντέψει στην 2η περίπτωση.
oasisAthens Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 ναι αλλα για να φτασει ως το admin-admin πρεπει πρωτα να συνδεθεις στο δικτυο και εκει θες κωδικο. TP-LINK TD-W8920G Όχι φίλε μου αυτό δεν ισχύει αρκεί σε έναν οποιοδήοτε browsher να βάλεις την default ip του router σου που την βρίσκεις πανεύκολα. Ειδικά εάν έχεις και μια ιδέα τι μάρκα είναι το router. Από εκεί και πέρα πολύ απλά εάν είναι ρυθμισμένο το pc σου να κάνει και τίποτα share...Κλάφτα χαράλαμπε... Ενδεχομένως βέβαια εάν πάει να συνδεθεί απευθείας στο pc να χτυπήσει το zone alarm... Εάν έγινε πάντως πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα πρωτού κανει κανένα restart το router για δες το Log file του router. Εκεί σου κρατάει log από την στιγμή που ξεκινήσει για τα πάντα. Εαν δεις κάποιον να συνδέεται επάνω του εκτός από εσένα τότε είναι το φιλαράκι σου εάν όχι το φιλαράκι σου λέει μπόλικες παπαριές... Επίσης στο επίπεδο του hacker τώρα όσο μα όσο καλός και να είναι παπάδες να κάνει, τον Πιγκιούνο να μπορεί να βάλει να μαμάει τα Παράθυρα, θέλει μια από τις δυο εξής προυποθέσεις να ισχύει : α) να υπάρχει φυσική πρόσβαση στο pc ή remote β) να ξέρει την Ip του pc. Γιατί είναι σαν να μου πεις ότι του είπες ότι την φωτογραφία την έχει ο Κώστας και αυτός πήγε και τον βρήκε χωρίς να τον ξέρει...
nske Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 σου κανουν πλακα η αδερφη σου με τον καθηγητη της Ή αυτό, ή έστειλες εσύ τη φωτογραφία και μετά ήρθες να ρωτήσεις στο forum για να μη σε μυριστεί η αδελφή σου ναι αλλα για να φτασει ως το admin-admin πρεπει πρωτα να συνδεθεις στο δικτυο και εκει θες κωδικο. Όχι φίλε μου αυτό δεν ισχύει αρκεί σε έναν οποιοδήοτε browsher να βάλεις την default ip του router σου που την βρίσκεις πανεύκολα. Το encryption-authorization γίνεται πιο χαμηλά από το επίπεδο του IP. Ισχύει αυτό που είπε ο VeRDe.
VeRDe Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 να ειναι στημενη φαρσα απο την αδερφη μου δε παιζει. τωρα αυτος να κοροιδευει με αυτα που ακουω αρχιζω να το πιστευω. τι στο καλο τον καλυτερο χακερ του κοσμου ηξερε? δεν τον ρωτησα σημερα διοτι περιμενα να βρω το πως εγινε το ολο σκηνικο. με την επομενη τον ρωταω εχω σκασει. ο κωδικος του ασυρματου δικτυου δυσκολο να μαντευθει καλυτερα να παιξει τζοκερ.
firewalker Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Αν έχεις για παράδειγμα WEP και όχι WPA, WPA2 τότε τον μαντεύει κάποιος πολύ εύκολα. Επίσης: http://en.wikipedia.org/wiki/Occam%27s_razor
mike08 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μπορείς πάντα να πας στον εισαγγελέα, πλάκα κάνω Πάντως εγώ επιμένω ότι έχει παίξει "social engineering" και μη χαλιέσαι άδικα, κανείς σοβαρός hacker δεν θα έμπαινε σε καμία τέτοια διαδικασία για να πάρει μονό και μονό μια φωτογραφία. Επίσης δεν ξέρω κανένα "καλό παλικάρι" όπως λες (τουλάχιστον με τις δικές μου θεωρήσεις) που να βάζει κάποιον άλλο σε τέτοια κατάσταση και να του κλέβει προσωπικά δεδομένα.
parsifal Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Ή αυτό, ή έστειλες εσύ τη φωτογραφία και μετά ήρθες να ρωτήσεις στο forum για να μη σε μυριστεί η αδελφή σου Το επονομαζόμενο και "social reverse engineering"...
VeRDe Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 ε σε διαδικασια και καλα στοιχηματος θα μπορουσε να βαλει τα μεσα να καταφερει απο κοντρα αυτο που θελει. ομως οντως οσο το συζηταμε τοσο πιο απιθανο μου φαινεται... τι να πω παιδες απο αυτα που λετε και βαζοντας κατω τα δεδομενα μαλλον καποια λαμογια εχει κανει με bluetooth δεν εξηγηται αλλιως. θα μαθω αν μπορεσω περισσοτερα και θα σας ενημερωσω. τωρα social engineering εξακολουθω να μην ειμαι σιγουρος αν εχω καταλαβει τι σημαινει
pournaras Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Σεναριο...Του αρεσει φωτο, και σε καποια ανυποπτη στιγμη (μια μερα πριν την κουβεντα σας πχ.), στην αντιγραφει ενω λειπεις για μερικα λεπτα με τη βοηθεια του μπλε δοντιου. Αφου ομως δεν μπορει απλα να σου την εμφανισει (ως κλεμενη), μιας και δε θες να τη δωσεις, σου ριχνει το παραμυθι, ρωτωντας απλα αν την εχεις στο pc. Και οχι να του ελεγες (οτι δεν την εχεις στο pc), πιθανως να επαιρνες την ιδια απαντηση, οτι δηλαδη θα σου την επαιρνε "hackarontas" το κινητο. Κι ενω αν την ειχε κλεψει θα τσατιζονσουν, τωρα που στην "απεσπασε με hack" νιωθεις απλα εκπληκτος Τον εσκισα το Φωσκολο Δε σας αρεσε το 1ο σεναριο ετσι; (Α ρε liopyr δεν μας καταλαβαινουν). Σεναριο number 2 λοιπον (πιο μικρο). Ειναι φιλος του ασιατη που παιζει στο prison break 4 και εχει το "γαματο" κινητο που απο οπου περασει ρουφαει δεδομενα. Ε μη μου πειτε οτι δεν ειναι ουτε αυτο...
mike08 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 στο τριτο σεναριο θα εμπλακει και το Lost?? Ο Hacker μάλλον ήταν ο Jacob
million_voices Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 λοιπον παλικαρε επειδη σιγουρα εχεις δαγκωσει γερα το αγκιστρι ακου τι θα κανεις θα ψαξεις να βρεις προγραμματακια bluetooth hack,δεν ειναι τπτ το φοβερο κατι μικρες java εφερμογες ειναι θα τσιμπησεις τπτ καλο απο το κινητο του και ταχαμου αδιαφορα θα φροντισεις να το δει (οχι δες τι εχω) μετα οταν δαγκωσει το δολωμα θα του πεταξεις και κατι του στυλ πες της γκομενας σου-γυναικας σου να προσεχει πως φωτογραφιζεται η προσεχε τι γραφεις στο msn οταν μιλας με γκομενιτσες και βαλε και κανα linux να εισαι ψιλοησυχος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.