Προς το περιεχόμενο

Σοβαρο προβλημα με blue screen!!!

giokspy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Με ενα γρηγορο search στο google σου βρηκα αυτο: http://support.microsoft.com/kb/930261

Για δοκιμασε να το δουλεψεις με την μια μνημη κι αν ειναι κατεβασε το update που σου λενε στη σελιδα

υπαρχει και αυτο http://support.microsoft.com/kb/156669/el

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ερωτηση: αν οταν μου επιστρεψουν το pc απο το eshop και δεν εχει λυθει το προβλημα(κατι πολυ πιθανον γιατι ο τεχνικος ουτε μνημες δεν ηθελε να αλλαξει και ηταν σιγουρος πως ηταν συμβατες) μπορω να κανω εξ ολοκληρου επιστροφη? τον εστειλα για ελεγχο εντος 7ημερων που θετουν σαν οριο. πηρα τηλ το τμημα πωλησεων και μου ελεγαν ιστορίες για αγριους!!!!

Δημοσ.

Όταν σου επιστρέψουν τον υπολογιστή, αν αρχίσει τα προβλήματα, κάνε πρώτα ένα check στις μνήμες. Αν βγούνε εντάξει, δες αυτό που ανέφερες στο bios να είναι ρυθμισμένες default και όχι manual. Αν και πάλι έχεις πρόβλημα και με βάση τα όσα γράφουν τα παραπάνω links, κάνε ένα backup και προχώρα σε φορμάτ για να σιγουρευτείς πως δεν έχει να κάνει με το λογισμικό.

Δημοσ.

μολις πηρα πισω το pc. μου εκαναν BIOS update και εβαλε ολα στο auto και τωρα οι μνημες ειναι στα 800 και οχι στα 1066 και σε αργα timings 5-5-5-18 αντι 4-4-4-12. να δουμε...

τελικα παλι μου κρασαρε. τωρα τι να πω??? αφου ουτε αλλες μνημες μπηκαν στον κοπο να δοκιμασουν. τι μπορει να φταιει? μητρικη, μνημες η καρτα γραφικων. τι αλλο???

http://img25.imageshack.us/img25/5879/dsc0186nlf.jpg

Δημοσ.

τελικα νομιζω πως το προβλημα εντοπιζεται στο EPU 6-Engine. στο turbo mode (+3% οverclocking-και σιγα το πραμα απο 2,66GHz sto 2,68) κρασαρει μετα απο λιγο ζορισμα. αν το ανεβασω κρασαρει αμεσως. αλλα και στο normal mode κρασαρε στο παρελθον. ασε που κρασαρε ακομα και οταν εγινε απεγκατασταση του EPU 6 Engine. Λετε να ειναι προβλημα της μητρικης??

Δημοσ.

απο το eshop παντως μου ειπαν οτι ελεχθηκε επι 19 ωρες και ηταν ενταξει. εκανα και memtest 5,5ωρες και 0errors

Δημοσ.

τελικα εκανα ξανα format και δεν εγκατεστησα καθολου EPU 6ENGINE και δεν εχει κρασσαρει ακομα. ισως πειραζε κατι στη BIOS ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ. . τι μπορω να κανω για να τεσταρω να ξερω αν εχει τελικα προβλημα η μητρικη?? οι μνημες κρασαρουν στα 1066. το cpu-z μου εμφανιζει τις μνημες ως 6400(fsb800) και οχι 8500(1066)

Δημοσ.

Ok τοτε. σε ολα default στην ΒΙΟS το cpuz δειχνει 800 με 5-5-5-18, volt δεν δειχνει. στο manual 1066 και ολα τα αλλα auto δειχνει 1068 με 5-5-18 και τελικα κρασαρει. τωρα τεσταρω παλι manual 1066, 5-5-5-15 ,kai 2,2volt(αυτα δινει ο κατασκευαστης). το θεμα ειναι πως αν το στειλω παλι πισω στο eshop θα μου λενε παλι τα ιδια

Δημοσ.
τελικα εκανα ξανα format και δεν εγκατεστησα καθολου EPU 6ENGINE και δεν εχει κρασσαρει ακομα. ισως πειραζε κατι στη BIOS ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ. . τι μπορω να κανω για να τεσταρω να ξερω αν εχει τελικα προβλημα η μητρικη?? οι μνημες κρασαρουν στα 1066. το cpu-z μου εμφανιζει τις μνημες ως 6400(fsb800) και οχι 8500(1066)

Γιατί δεν κρατάς τις μνήμες στα 800; Απ' ότι κατάλαβα μόνον σε αυτόν το χρονισμό είναι σταθερό το σύστημά σου.

• Super Moderators
Δημοσ.

ε γιατί κανονικά έπρεπε να παίζουν στα 1066, τσάμπα τις πήρε? :-(

Δημοσ.

ετσι ειναι. αν ηταν θα επαιρνα 800αρες που ειναι και πιο φτηνες. εμενα πιο πολυ με ενοχλει που το ΕPU6-Engine και το ΑΙ suite της asus δεν δουλευουν σωστα. ειναι αυτο αραγε λογος να μου αντικαταστησουν τη μητρικη??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...