We LOVE Vaggeis Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Παιδια μπορει να μου πει κανεις πως θα καταλάβω αν έχει γινει η αναβάθμιση;;;
androu Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 θα δείς αλλαγή στην ταχύτητα στην οποία συγχρονίζει το ρούτερ σου εμένα τα στατιστικά της γραμμής μετά την αναβάθμιση είναι τα εξής Link Information Uptime: 0 days, 3:26:16 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 381 / 7.107 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 20,5 / 39,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 27,0 / 6,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 2 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 0 CRC Errors (Up/Down): 0 / 20.052 HEC Errors (Up/Down): 1.517 / 4.502
We LOVE Vaggeis Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 θα δείς αλλαγή στην ταχύτητα στην οποία συγχρονίζει το ρούτερ σου εμένα τα στατιστικά της γραμμής μετά την αναβάθμιση είναι τα εξής Link Information Uptime: 0 days, 3:26:16 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 381 / 7.107 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 20,5 / 39,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 27,0 / 6,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 2 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 0 CRC Errors (Up/Down): 0 / 20.052 HEC Errors (Up/Down): 1.517 / 4.502 Thanks φιλε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Πρεπει να ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος στον κοσμο που κλειδωνει με καλες ''πιστευω'' ταχυτητες και στο speedtest παει και 13Mbps download και 0.70Mbps up αλλα παρολα αυτα youtube γενικο surfing downloading torrents και τα λοιπα σερνονται. Απο την ημερα που εβαλα ΠΟΤΕ δεν εχω δει ταχυτητες πανω απο 300Kbps σε downloading και τα λοιπα. Αισχος πηγα σε αφτους και εφυγα απο Forthnet λογο των αθλιων ping που εκει ειχα και ταχυτητες και τουλαχιστον δεν κολαγε τπτ για να παρω μια μαντρα @@. Υ.Γ και της forthnet 24Mbs ηταν η γραμμη ίσως να έχει πρόβλημα το dslam χαλανδρίου, δεν εξηγείται αλλιώς...ειδικά στο browsing η Οtenet είναι χαλαρά καλύτερη από την Forthnet
SomethingGR Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 ίσως να έχει πρόβλημα το dslam χαλανδρίου, δεν εξηγείται αλλιώς...ειδικά στο browsing η Οtenet είναι χαλαρά καλύτερη από την Forthnet Τι να πω ρε φιλε ThReSh απο την ημερα που εβαλα οτε ειναι χαλια. Η μονη ουσιαστικη βελτιωση ειναι στα ping που ειναι σαφος καλητερα αλλα ενα HD video στο youtube π.χ θελει πολη ωρα να φωρτωσει καμια σχεση με την forthnet. Τι να πω ενας τεχνικος παντος που ειχε ερθει μας ειπε οτι και η Forthnet περναει απο το ιδιο dslam με αυτους, πεντελης 9 καπως ετσι το ειπε. Ειμαι πολυ απογοηετευμενος και μαλιστα ενας φιλος μου που μενει εδω κοντα ειχε 4 αρα και τωρα με την αναβαθμιση πηγε στα 8 και κυριολεκτικα του πεταει!! η σελιδες ερχονται τσακμακι video σε youtube το παραμικρο κολημα ακομμα και σε HD και κατεβαζει μεσο ορο με 300kb/s και αναλογα με τον server παει και 700 πιστευω. Παρεπιπτοντως ο φιλος ειναι ο Fallen Angel
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 βάλε άλλους DNS Server στα options του router σου...
SomethingGR Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 βάλε άλλους DNS Server στα options του router σου... lol πιους δεν εχω ιδεα απο αυτα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 στο web configuration του router σου, πας στα options για το wan και θέτεις manually dns servers της Otenet... 195.170.0.1 για primary & 195.170.2.2 για secondary
SomethingGR Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 στο web configuration του router σου, πας στα options για το wan και θέτεις manually dns servers της Otenet... 195.170.0.1 για primary & 195.170.2.2 για secondary Αυτους εχει ειδι. Δεν ξερω τι αλλο να κανω τους εχουμε πριξει στα τηλεφωνα και αυτοι δεν κανουν τιποτα λεννε οτι δεν βλεπουν προβλημα στην γραμμη και οτι εμεις εχουμε το προβλημα να κοιταξουμε λεει το pc. Τωρα τι να πω ενας απο τους λογους που εφυγα απο forthnet ηταν η κακη εξυπηρετηση τωρα αυτοι εχουν βαλει μια κασετα εσεις φταιτε. Πρωσοπικα απο εδω και περα οπιος με ρωταει την γνωμη μου για τον οτε θα του την πω.
electroasd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Επανερχομαι στο θέμα γιατι είχα ξεχάσει να γράψω πως λύθηκε το πρόβλημα μου με την ταχυτητα. Εφταιγε το φιλτρο!!!! Ναι ναι καλα διαβασατε! Εφταιγε το φιλτρο. Μολις το άλλαξα και έβαλα ενα άλλο το ρουτερ πλεον κλειδωσε στα 8192DL , αλλα επεσε λιγο η ταχυτητα του UL απο 384 στα 379.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 για αυτό λέμε δοκιμάστε εξαρχής μόνο με το router πάνω στην γραμμή...ούτε φίλτρα ούτε splitters ούτε τπτ...
schumacher_ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Αυτους εχει ειδι.Δεν ξερω τι αλλο να κανω τους εχουμε πριξει στα τηλεφωνα και αυτοι δεν κανουν τιποτα λεννε οτι δεν βλεπουν προβλημα στην γραμμη και οτι εμεις εχουμε το προβλημα να κοιταξουμε λεει το pc. Τωρα τι να πω ενας απο τους λογους που εφυγα απο forthnet ηταν η κακη εξυπηρετηση τωρα αυτοι εχουν βαλει μια κασετα εσεις φταιτε. Πρωσοπικα απο εδω και περα οπιος με ρωταει την γνωμη μου για τον οτε θα του την πω. Φίλε μου είχα το ίδιο πρόβλημα σχεδόν, για 1-2 μήνες. Είχα 4MBit, κατέβαζα με 400kb/sec. Έβαλα 24MBit, κατέβαζα με 500kb/sec με το ζόρι. Δήλωσα βλάβες κλπ, δεν έγινε τίποτα, όλα φαίνονταν κανονικά από τον ΟΤΕ. Ξανακατέβασα την ταχύτητα στα 4, έπαιζε καλά πάλι (μπα?). Μετά ανέβασα στα 8 και παίζει άψογα (d/l με 800+kb/sec) και εν τέλει αυτό που έφταιγε είναι ότι κάτι είχε κολλήσει στις ρυθμίσεις της κάρτας μου στο dslam (μάλλον). Δυστυχώς κάτι τέτοιο μάλλον δεν γίνεται να το δουν οι τεχνικοί, μόνο αν σου αλλάξουν κάρτα ή κάνεις καμια αλλαγή ταχύτητας και φορτωθεί άλλο προφίλ στο dslam... κάνε μια δοκιμή, δεν έχεις να χάσεις τίποτα
xkon2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Σε 'μενα μολις προ λιγων ημερων εγινε η αναβαθμιση (απο 1 σε 2). Η ταχυτητα διπλασιαστηκε αλλα τωρα καθε δυο ωρες περιπου χανεται στιγμιαια η συνδεση. Πριν δεν ειχα κανενα προβλημα. Το router ειναι ενα απο αυτα που δινουν, Baudtec. Μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση ή είναι της γραμμής?
gesamgr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 απορυθμιση γραμμης μου εξηγησαν απο τον ΟΤΕ το ειχα και εγω το προβλημα (CONNX 8αρα) το εφτιαξαν αμεσα!
xkon2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 απορυθμιση γραμμης μου εξηγησαν απο τον ΟΤΕτο ειχα και εγω το προβλημα (CONNX 8αρα) το εφτιαξαν αμεσα! ευχαριστω για την απαντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.