Προς το περιεχόμενο

Εγινε η αναβαθμιση στο conn-x. Και τωρα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα...στην αναμονή για τον διπλασιασμό όπως οι περισσότεροι...

vounisie δεν νομίζω οτι κάποια στιγμή θα κατεβάζεις με 800 γιατί ενδεχομένως εκεί είναι το ταβάνι σου...αν ελεγες ποσο συγχρονίζεις...

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλημέρα.

Χθες έγινε η αναβάθμιση γραμμής (4->8), αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Όταν στον firefox πάω να φορτώσω μια σελίδα, γράφει "waiting for www.xxxxxxxxxxx.gr" πχ και μετά με τη μία άσπρη σελίδα και "Done", λες και φόρτωσε! Μετά από καμιά 10αριά προσπάθειες, refresh κτλ τότε φορτώνει. Είναι πολύ σπαστικό. Τι να κάνω; Τι να ελέγξω; Ευχαριστώ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:12 ----------

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 16,0 / 33,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 28,0 / 8,0

Δημοσ.
καλημέρα...στην αναμονή για τον διπλασιασμό όπως οι περισσότεροι...

vounisie δεν νομίζω οτι κάποια στιγμή θα κατεβάζεις με 800 γιατί ενδεχομένως εκεί είναι το ταβάνι σου...αν ελεγες ποσο συγχρονίζεις...

Καλημερα.Απο που βλεπω ποσο συγχρονιζω?

Δημοσ.

εγω ειχα 2αρα σε σπιτι και δουλεια και χθες την εκανα 24αρα

στη δουλεια κλειδωνει στα 20 και στο σπιτι στα 21

το αρχειο που λεει το παληκαρι στο πρωτο ποστ το κατεβασα απο τη δουλεια με 1.2 mb σταθερα

η γραμμη σιγουρα σηκωνει πιο πανω δεν ξερω ομως αν δινει το σαιτ που εχει το αρχειο

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:27 ----------

Καλημερα.Απο που βλεπω ποσο συγχρονιζω?

κοιτα στο ρουτερ σου εκει που λεει dsl status ή κατι παρομοιο

Δημοσ.

Παντως εγω , αποσυνδεσεις δεν εχω , ευτηχως. Αλλα συμφωνα με τα στοιχει του router(δες 1η σελιδα) , εχω χαλια γραμμη.... Γενικα πιστευω οτι φταιει και η καλωδιωση απο την μπριζα μου μεχρι το box. Εαν βλεπατε πως ηταν τα καλωδια οταν ηρθαν να μου το συνδεσουν , θα γελαγατε. Ολα κουβαρι!!!! Ασ ειναι καλα η γεννητρια που εχουν και βρικαμε ποια αντισοτιχουν στο σπιτι μου....

Δημοσ.

Downstream Upstream

SNR Margin (dB) 22.9 28.8

Attenuation (dB) 8.0 8.0

Output Power (dBm) 14.5 10.0

Attainable Rate (Kbps) 19460 1081

Rate (Kbps) 8192 381

K (number of bytes in DMT frame) 241 12

R (number of check bytes in RS code word) 14 0

S (RS code word size in DMT frame) 0.93 0.97

D (interleaver depth) 1 1

Delay (msec) 0.23 0.24

FEC 90 0

CRC 39 11

Total ES 39 235

Total SES 0 70

Total UAS

Δημοσ.
Downstream Upstream

SNR Margin (dB) 22.9 28.8

Attenuation (dB) 8.0 8.0

Output Power (dBm) 14.5 10.0

Attainable Rate (Kbps) 19460 1081

Rate (Kbps) 8192 381

K (number of bytes in DMT frame) 241 12

R (number of check bytes in RS code word) 14 0

S (RS code word size in DMT frame) 0.93 0.97

D (interleaver depth) 1 1

Delay (msec) 0.23 0.24

FEC 90 0

CRC 39 11

Total ES 39 235

Total SES 0 70

Total UAS

Ελεος ρε φιλε.κ εγω εχω μια αντιστοιχη γραμμη αλλα δεν κανω ετσι.παιζεις με τον πονο των αλλων ρε φιλε?πιστεψε με δ θα ηθελες να εισαι στη θεση τους

• Super Moderators
Δημοσ.

τι να το κάνεις αν έχει πάρει μέχρι 8mbit όμως :P

σαν τον Vatos_Locos που μπορεί να πιάσει 24mbit και έχει 1-2mbit σύνδεση :o

Δημοσ.

Παιδια να βαλω & εγω τα δικα μου,να μου πειτε τι γινεται...αν ειμαι οκ ή οχι.Ευχαριστω πολυ.

Link Information

Uptime: 2 days, 3:35:17

DSL Type: G.992.5 annex B

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 381 / 5.995

Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]: 891,88 / 17,93

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,5

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 19,0 / 30,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 23,5 / 5,5

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote): 9 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 1 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 16 / 0

FEC Errors (Up/Down): 0 / 0

CRC Errors (Up/Down): 0 / 2.335

HEC Errors (Up/Down): 223 / 1.593

• Super Moderators
Δημοσ.

και η δικιά σου γραμμή έχει αρκετό θόρυβο...κανονικά θα μπορούσες να παίζεις στα 15mbit...

Δημοσ.
και η δικιά σου γραμμή έχει αρκετό θόρυβο...κανονικά θα μπορούσες να παίζεις στα 15mbit...

Περναει κατι απο το χερι μου να κανω? Ευχαριστω.

• Super Moderators
Δημοσ.

συνήθως όχι...

μπορείς βέβαια να checkάρεις πόσο συγχρονίζει το router σου απευθείας (χωρίς splitter) στην κεντρική μπρίζα του σπιτιού χωρίς καμία άλλη συσκευή συνδεδεμένη πάνω στην γραμμή...

επίσης να δεις αν οι μπρίζες στον τοίχο είναι του ΟΤΕ...βάζουν θόρυβο...

αν δεν αλλάξει τπτ, τότε δηλώνεις βλάβη στον ΟΤΕ και κάνεις το σταυρό σου :-(

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά εγω λοιπόν εχώ το εξής πρόβλημα διάβασα ένα παιδί να λέει ότι δεν κάνει να εχεις καλώδιο ρεύματος μαζί με τηλεφώνου για adsl ισχύει αυτό; Έπειτα και εγώ εχω ΤΕΕ 4096kbps/256kbps και αναβαθμίστηκε πριν απο μια βδομάδα σε 8 θεωρητικά όμως το μόντεμ(linkys wag200g με firmware 1.01.09 ) Κλειδώνει σε 5700++/383kbps. εχω σταθερό downstream/upload line attenuetion 44db /12.5(!!!!)db και έχει πέσει το download margin από 13db(4Mbps) σε 6db(θθεωρητικά 8Mbps) θεωρητικά θα επρεπε να πιάνω 7.63MBps σε 44db Down.Line Att. Όσο αναφορά το για τη βλάβη σε ΟΤΕ δεν πρόκειτα να κάνουν τπτ θα έρθουν να κοιτάξουν το κουτί που πάει το καλώδιου του σπιτιού και ΊΣΩΣ να μειώσουν τη ταχύτητα γι αυτό να το ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ!!!!(εμένα μου το έκαναν αλλά το κατάλαβα έγκαιρα!)Έπειτα θα μπούνε στο σπίτι και θα βάλουν ένα μοντεμ δικό τους και θα δούνε τη μέγιστη τιμή που μπορείς να πιάσεις .

Δημοσ.
Εγω το κατεβασα με 889 klpbs αλλα εγω προερχομαι απο αναβαθμιση πακετου απο 2αρα σε 8ρα και μενω στα Χανια αν αυτο σε βοηθαει καθολου

Εγω το κατεβασα με 100Kbps με 24 γραμμη

Να και τα στατιστικα:

Downstream - Upstream

SNR Margin (dB): 9.3 - 9.0

Attenuation (dB): 30.5 - 13.1

Output Power (dBm): 12.8 - 25.6

Attainable Rate (Kbps): 15712 - 19140

Rate (Kbps): 15449 - 959

Πρεπει να ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος στον κοσμο που κλειδωνει με καλες ''πιστευω'' ταχυτητες και στο speedtest παει και 13Mbps download και 0.70Mbps up αλλα παρολα αυτα youtube γενικο surfing downloading torrents και τα λοιπα σερνονται. Απο την ημερα που εβαλα ΠΟΤΕ δεν εχω δει ταχυτητες πανω απο 300Kbps σε downloading και τα λοιπα. Αισχος πηγα σε αφτους και εφυγα απο Forthnet λογο των αθλιων ping που εκει ειχα και ταχυτητες και τουλαχιστον δεν κολαγε τπτ για να παρω μια μαντρα @@. Υ.Γ και της forthnet 24Mbs ηταν η γραμμη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...