Προς το περιεχόμενο

Εγινε η αναβαθμιση στο conn-x. Και τωρα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αστέρι είσαι! Έχεις το τελευταίο firmware περασμένο στο modem/router σου;

Δημοσ.
Αστέρι είσαι! Έχεις το τελευταίο firmware περασμένο στο modem/router σου;

Πιστεύω πως το έχω αλλα δεν μπορω να το τσεκάρω επειδή μάλλον δεν υπάρχει η σελίδα που έχει τα firmwares του jet speed. Βέβαια το τελευταίο firmware είναι απο τον Μάιο 04! :shock:

Δημοσ.

Τα παράπονά σου στον Κόκκαλη :lol:

Δοκίμασες με κάποιο άλλο, να δεις αν σου κάνει τόσες πολλές αποσυνδέσεις;

Δημοσ.

Για να μειωσετε attenuation προβλημα αλλα και γενικοτερα

1)Αλλαξτε το τηλεφωνικο καλωδιο σε καινουργιο και μικροτερο

2)Βεβαιωθειτε οτι το τηλ. καλωδιο δεν περναει διπλα ή ειναι κολλημενο ή φιδακι με αλλα καλωδιο και κυριως (!) ρευματος.

3)Κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερα να εχεις φιλτρο σε καθε τηλεφωνο παρα adsl modem + τηλεφωνο πανω σε ενα splitter.Το λεω αυτο γιατι οταν εμπαινα με 56Κ και ειχα εναν ανταπτορα με 2 εξοδους και ειχα και το τηλεφωνο επανω εχανα πολυ σε ταχυτητα.

Δημοσ.
Εχεις πολυ υψηλο attenuation για αυτο και κλειδωνεις χαμηλοτερα. Το πιθανοτερο ειναι να εχεις και αποσυνδεσεις...... αν συμβαινει ή συμβει αυτο ........... πας για υποβαθμιση γραμμης φιλε μου

Υπαρχει λυση κ σε αυτο για να μην παει σε υποβαθμιση γραμμης σε περιπτωση αποσυνδεσεων.

Speedtouch.ειναι μανουλα σε κατι τετοια τα thomson..;)

Δημοσ.
Υπαρχει λυση κ σε αυτο για να μην παει σε υποβαθμιση γραμμης σε περιπτωση αποσυνδεσεων.

Speedtouch.ειναι μανουλα σε κατι τετοια τα thomson..;)

Δε διαφωνω αλλα........ ειναι καλυτερα να εχεις λιγοτερο bandwindth με σωστο latency, παρα οτι ναναι και αυτο το καταλαβαινεις χωρις καν να εχεις πειρα, μονο και μονο απο το browsing. δες αυτους που εχουν χαλια 24αρες γραμμες κατι μεσημεροαπογευματα πως παιζουν. Ολοι σε αυτες τις περιπτωσεις αναπολουν τις παλιες μικρες καλες γραμμες

• Super Moderators
Δημοσ.
παιδια ειμαι απο πατρα.εχω connex 1Mbps.μηπως ξερετε ποτε θα αναβαθμιστουμε εμεις σε 2Mbps?

όταν διπλασιαστεί ο συγχρονισμός στο router... :o

υπομονή..

Δημοσ.

Ειχα γραμμη 4αρα & κατεβαζα γυρω στα 400κβ/s.Απο σημερα βλεπω οτι κατεβαζω[με το RapGet]:590-600 και πανω.Πιστευω οτι αναβαθμιστηκα.Καποια στιγμη δεν θα κατεβαζω με 800? Αφου υποτιθεται οτι η γραμμη μου εγινε 8αρα. Ευχαριστω πολυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...