Προς το περιεχόμενο

Εγινε η αναβαθμιση στο conn-x. Και τωρα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια , εμενα εγινε η αναβαθμιση. Ειχα 4 και επρεπε να παει στα 8 , αλλα δυστηχως κλειδωνει μολις στα 6,8Mbps DL και 384klbps UL.

Συγκκριμενα το Router Μου βγαζει αυτα τα στοιχεια :

SNR Margin: 6.1 DL 10.5 UL db

Line Attenuation : 53.0 DL 42.6 UL db

Data Rate :6759 DL 383 UL kbps

Μπορουμε να κανουμε κατι για να κλειδωσει η γραμμη παραπανω , ή εχω πολυ θορυβο στην γραμμη μου και δεν....????

Δοκιμασα και κατεβαζω αυτο : ftp://ftp.ntua.gr/ls-lR.Z και κατεβαζει με 700klbps ακριβως. Και απο rapidshare , κατι λιγοτερο. Δεν ειναι ασχημα , αλλα αμα κλειδωνα παραπανω , δεν θα κατεβαζα καλυτερα?

Εσας στα ποσα κλειδωνει πλεον?

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδια , εμενα εγινε η αναβαθμιση. Ειχα 4 και επρεπε να παει στα 8 , αλλα δυστηχως κλειδωνει μολις στα 6,8Mbps DL και 384klbps UL.

Συγκκριμενα το Router Μου βγαζει αυτα τα στοιχεια :

SNR Margin: 6.1 DL 10.5 UL db

Line Attenuation : 53.0 DL 42.6 UL db

Data Rate :6759 DL 383 UL kbps

Μπορουμε να κανουμε κατι για να κλειδωσει η γραμμη παραπανω , ή εχω πολυ θορυβο στην γραμμη μου και δεν....????

Δοκιμασα και κατεβαζω αυτο : ftp://ftp.ntua.gr/ls-lR.Z και κατεβαζει με 700klbps ακριβως. Και απο rapidshare , κατι λιγοτερο. Δεν ειναι ασχημα , αλλα αμα κλειδωνα παραπανω , δεν θα κατεβαζα καλυτερα?

Εσας στα ποσα κλειδωνει πλεον?

Εγω το κατεβασα με 889 klpbs αλλα εγω προερχομαι απο αναβαθμιση πακετου απο 2αρα σε 8ρα και μενω στα Χανια αν αυτο σε βοηθαει καθολου

Δημοσ.

Έχεις μεγάλη απόσταση απο το dslam σχεδόν 4 χιλιόμετρα. Και πολυ θόρυβο στη γραμμή για αυτό δεν πάει παραπάνω...

Δημοσ.

εμενα μου αναβαθμίστηκε σήμερα από 4 έγινε 8 και φυσάει!!!! αλλα δεν κατάλαβα γιατί το router μου κλειδώνει στα 8161 και όχι στα 8000 ακριβώς όπως η παλιά που ήταν 4000

Δημοσ.

παιδια εκανα αναβαθμιση απο 1μβιτ σε 8μβιτ μου ειπαν οτι μεχρι σημερα θα γινει η αναβαθμιση.πρεπει να αλλαξω μηπως τιποτα ρυθμισεις στο router η θα μπει αυτοματα η ταχυτητα?

Δημοσ.
παιδια εκανα αναβαθμιση απο 1μβιτ σε 8μβιτ μου ειπαν οτι μεχρι σημερα θα γινει η αναβαθμιση.πρεπει να αλλαξω μηπως τιποτα ρυθμισεις στο router η θα μπει αυτοματα η ταχυτητα?

Σε μενα εγινε αυτοματα

Δημοσ.

Εχεις πολυ υψηλο attenuation για αυτο και κλειδωνεις χαμηλοτερα. Το πιθανοτερο ειναι να εχεις και αποσυνδεσεις...... αν συμβαινει ή συμβει αυτο ........... πας για υποβαθμιση γραμμης φιλε μου

Δημοσ.
εμενα μου αναβαθμίστηκε σήμερα από 4 έγινε 8 και φυσάει!!!! αλλα δεν κατάλαβα γιατί το router μου κλειδώνει στα 8161 και όχι στα 8000 ακριβώς όπως η παλιά που ήταν 4000

4Mbit=4096

8Mbit=8192

• Super Moderators
Δημοσ.

53db attenuation? μεγάλη πίκρα :-(

και πάλι καλά να λες που παίζεις στα 6mbit...

Δημοσ.

Αποσυνδεσεις παιδιά δεν έχω , ευτηχώς. Όμως τώρα τι κάνουμε?

Παλαιότερα είχα διαβάσει κάπου ότι του μέγάλωνε το attenuation , λογω του splitter που είχε κάποιος. Λέτε να φταίει και αυτό? Εγω χρησιμοποιώ αυτά που είχε μέσα η συσκευασία. Απλα επειδη είναι μακριά η πρίζα , έχω χρησιμοποιήσει και τα 2 , για να φτιάξω προέκταση. Μήπως δεν πρέπει????

Δημοσ.
Εγώ έχω 1mbps και ακόμα αναβάθμιση...

Καλό ή κακό είναι να έχεις πολλές αποσυνδέσεις?? (Έχω)

heh! Κακό είναι να έχεις 1-2 αποσυνδέσεις την ημέρα. Φαντάσου να έχεις πολλές..

Δημοσ.
φυσικα και ειναι κακο φιλε μου....

heh! Κακό είναι να έχεις 1-2 αποσυνδέσεις την ημέρα. Φαντάσου να έχεις πολλές..

Ο λόγος παρακαλώ! :-(

Μήπως φταίει που έχω ένα αρχαίο jet speed 500i??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...