nikolodicosta Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 εχω εναν παλιο Pentium 4 sta 3ghz και ψαχνομαι να βαλω καμια καινουργια καρτα γραφικων γιατι αυτη που εχω ειναι 128ΜΒ και τελευταια μου κανει νερα. δεδομενης της παλιας τεχνολογιας (η καρτα μου ειναι τεχνολογιας agp) και της ασχετοσυνης μου ποια ειναι η καλυτερη καρτα η οποια υποστηριζεται απο το συστημα μου????? εδιτ: αν πχ εχω βρει μια καρτα 512 ΜΒ agp ddr2 θα εχω προβλημα που εμενα οι μνημες μου ειναι ddr1??????
alex89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 εχω εναν παλιο Pentium 4 sta 3ghz και ψαχνομαι να βαλω καμια καινουργια καρτα γραφικων γιατι αυτη που εχω ειναι 128ΜΒ και τελευταια μου κανει νερα. δεδομενης της παλιας τεχνολογιας (η καρτα μου ειναι τεχνολογιας agp) και της ασχετοσυνης μου ποια ειναι η καλυτερη καρτα η οποια υποστηριζεται απο το συστημα μου????? εδιτ: αν πχ εχω βρει μια καρτα 512 ΜΒ agp ddr2 θα εχω προβλημα που εμενα οι μνημες μου ειναι ddr1?????? Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε όσοι έχουν ddr2 μνήμη στο pc να έχουν πρόβλημα με κάρτες γραφικών που χρησιμοποιούν ddr4 ή ddr5 μνήμη.
Tenshi Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Όσο για την καλύτερη κάρτα που θα μπορούσες να βάλεις; (1)Ati Χ1950pro (2)Ati 3650 Η 3850 είναι η πιο ισχυρή agp κάρτα που υπάρχει,άλλα δέν αξίζει κατα την γνώμη μου να την κοιτάξεις.Θα έχεις μεγάλο bottleneck επειδή ο επεξεργαστής σου ουσιαστικά θα "φρενάρει"την κάρτα και υπάρχει το ενδεχόμενο το τροφοδοτικό σου να είναι μικρό (450W@30A minimum).Αν παρόλα αυτά βρείς κάποια μεταχειρισμένη σε καλή τιμή,χτύπα την.
nikolodicosta Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 ευχαριστω που για τις απαντησεις,εχω βρει κατι ''bargains''( και καλα )στο ebay οποτε i will give it a try...! edit: αυτη εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519526 λεει τιπουτις????
Tenshi Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 αυτη εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519526 λεει τιπουτις???? Φωνάζει απο μακριά: "Κράτα τα λεφτά σου":eek:
phanispal Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Φωνάζει απο μακριά: "Κράτα τα λεφτά σου":eek: Τουλάχιστον αυτό...
billys7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Όσο για την καλύτερη κάρτα που θα μπορούσες να βάλεις;(1)Ati Χ1950pro (2)Ati 3650 Η 3850 είναι η πιο ισχυρή agp κάρτα που υπάρχει,άλλα δέν αξίζει κατα την γνώμη μου να την κοιτάξεις.Θα έχεις μεγάλο bottleneck επειδή ο επεξεργαστής σου ουσιαστικά θα "φρενάρει"την κάρτα και υπάρχει το ενδεχόμενο το τροφοδοτικό σου να είναι μικρό (450W@30A minimum).Αν παρόλα αυτά βρείς κάποια μεταχειρισμένη σε καλή τιμή,χτύπα την. Αυτή είναι η καλύτερη λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.