gm4486 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Η ιστορία έχει ως εξής: Πριν ένα χρόνο, αγόρασα αυτόν (νομίζω) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900460 τον υπολογιστή από τα e-shop. Πριν ένα μήνα περίπου η οθόνη "μαύρισε", δεν έδειχνε τπτ, ενώ φαίνεται να άνοιγε κανονικά κατα τα άλλα. Εντός εγγύησης, το πάω στα e-shop και μου λένε ότι δέχονται επιστροφές μόνο τον 1ο μήνα. Αναγκάζομαι λοιπόν και το πάω στην αθήνα (HP αντιπροσωπία). Μου λένε ότι άλλαξαν μητρική και μου τον επιστρέφουν. Δεν μπορώ όμως να μπω ως administrator με τον κωδικό που είχα πριν!! Μου είπαν ότι αλλάζει ο κωδικός όταν αλλάζεις μητρική και για να μου κάνουν backup θα πρέπει να δώσω 130ευρώ. Τον πήρα πίσω αλλά τώρα δεν ξέρω πώς να ανακτήσω τα αρχεία. Μπήκα με live cd, αλλά δεν μπορώ να βρω όλα τα αρχεία. Υπάρχει κτ που μπορώ να κάνω? Μιλάμε για vista
ghostgr_a_n Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Ενοεις οτι τον κωδικο των windows? Αν ειναι ο κωδικος των windows χρησημοποιησε αυτο για να τον αλλαξεις.
alex89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Θα δοκίμαζα να κάνω Repair στα win. Επίσης έχω ακούσει για το Knopix πως κάνει καλή δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.