hasiotis_john Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Παιδιά να ρωτήσω αν ξέρετε αν ο δίσκος WESTERN DIGITAL 500GB WD5000BEVT SCORPIO BLUE SATA είναι συμβατός με την θήκη RAIDSONIC ICY BOX IB-250STUH-B 2.5'' SATA POCKET SIZED ALUMINIUM BLACK CASE ??? Πήγα σήμερα να τα πάρω μιας και τα παρήγγειλα , αλλά ρώτησα έναν πωλητή αν θα έχω κάποιο πρόβλημα και μου είπε ότι είχε την εντύπωση (δεν ήταν σίγουρος , μου είπε να στείλω mail στις αντίστοιχες εταιρίες) ότι η θήκη ΔΕΝ "σηκώνει" πάνω από 250GB !! (τόσα συνήθως μου είπε ότι "αντέχουν" οι θήκες για 2.5 ιντσών σκληρό)! Για βοηθήστε ρε παιδιά , γιατί δεν βγάζεις άκρη με αυτούς! Ευχαριστώ... Πάντως στο επίσημο site της εταιρίας που είδα δεν γράφει ότι έχει κάποιο όριο ... δείτε εδώ! Γράφει HDD capacity unlimited ... Τελικά τι γίνεται ρε παιδιά ! Έπεσα σε ξεφτέρι πωλητή ή αυτό που λέει για HDD capacity unlimited εννοεί κάτι άλλο!
caution Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 ...άρα θα δουλεύει... αλλά αφού τα πήρες, γιατί δεν τα δοκιμάζεις
hasiotis_john Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 ...άρα θα δουλεύει... αλλά αφού τα πήρες, γιατί δεν τα δοκιμάζεις ...όχι βρε συ , δεν τα πήρα! Μετά με αυτό που μου είπε ο πωλητής , ..ο ίδιος βασικά μου είπε να ρωτήσω να μάθω και μετά να κάνω την αγορά, μιας και άμα άνοιγα τις συσκευασίες δεν θα μπορούσα να τα γυρίσω! Ως το Σάββατο έχω περιθώριο (ακυρώνετε η παραγγελία τότε)* ... αν δεν μάθω ως τότε ... ας το κρατήσουν αυτοί!!! *στο e-shop σου κρατάνε μια εβδομάδα την παραγγελία και μετά ακυρώνετε αν δεν πας!
hasiotis_john Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 ...δεν νομίζω να έχει πρόβλημα πάντως Με γκαντέμιασες ρε συ ... αλλά ίσως και γω έκανα καμιά βλακεία! Για βοηθήστε λίγο ρε παίδες! Τελικά τα πήρα , τα σύνδεσα ... βάζω το usb , ανάβουν τα λαμπάκια , ακούω τον δίσκο να δουλεύει , τον βλέπει στη Διαχείριση Συσκευών , τα προγράμματα της WD τα δείχνουν όλα ΟΚ , όλα τα τεστ βγαίνουν PASS ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ φαίνεται ο δίσκος πουθενά αλλού εκτός στην διαχείριση συσκευών!!! Τι λέτε να παίζει ρε παιδιά! Και με το δεύτερο καλώδιο , που έχει 2πλο usb πάλι τα ίδια!!! HELP!!!!!!!!!!!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:15 ---------- ΤΕΛΙΚΑ όλα ΟΚ!!! Πήγα control panel - administrative tools - computer management - disk management εκεί έκανα διαμόρφωση του δίσκου και έβαλα κάποιο γράμμα στον δίσκο για να τον "βλέπουν" τα windows!!! Πάντως πολύ προσεγμένη η θηκούλα για τον σκληρό δίσκο! Μικρή , φοβερή ποιότητα όλο το κουτί , στο πακέτο περιέχεται δερμάτινη θήκη , μέχρι και κατσαβιδάκι για τις βίδες έχει! Προτείνετε ανεπιφύλαχτα!!! Φίλε caution , ευχαριστώ για την παρότρυνσή σου να τα πάρω!
hasiotis_john Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 ...με ΄γεις και το νου σου ...στις πτώσεις Thanks ρε συ και όντως θέλει προσοχή , είναι αρκετά μικρό και χαλαρά μπορεί να φάει βουτιά! Αλλά όσο το προσέχεις και το κρατάς λες και κρατάς πυρηνική βόμβα , τότε είναι πως θα την πάθεις στα σίγουρα ... ! Αν είναι να σου τύχει θα σου τύχει! Να συμπληρώσω και κάτι σχετικά με τον δίσκο , τώρα που μεταφέρω μεγάλα αρχεία εδώ και κάμποση ώρα , είναι εντελώς αθόρυβος ο σκληρός και δεν έχει ζεσταθεί καθόλου το κουτί! Να μου πεις αρχή είναι ακόμα και πάντα όταν αγοράζεις κάτι καινούργιο σου φαίνεται το καλύτερο, οπότε δεν ξαναλέω τίποτα και ελπίζω να μου βγει σε καλό μελλοντικά! Για οτιδήποτε κουλό θα σας ενημερώσω...
caution Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 ...είναι κρύος από την φύση του, είναι πολύ καλός δίσκος και η θήκη βοηθάει λόγω μετάλλου Απλά, κλασικά με τους δίσκους, τα πολύ χρήσιμα αρχεία καλά είναι να τα έχουμε backuped
hasiotis_john Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Βρήκα το πρώτο "ελλάτωμα" της θήκης ... , έχει μεγάλο (σχετικά) καλώδιο usb και δεν χωράει στην δερμάτινη θήκη που μπαίνει!! (ε ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος ε???) Βασικά , πέρα από την πλάκα ... διάβασα κάπου ότι όσο μικρότερο είναι το καλώδιο σε εξ. δίσκο , τόσο καλύτερα "παίρνει" ρεύμα!!! (δεν ξέρω αν ισχύει) Να ρωτήσω , ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το μικρό καλώδιο usb που έχουν οι Western Digital εξ. δίσκοι??? (δείτε την photo κάτω!!!) Ρώτησα στο Saturn που έχει πολλά καλώδια και μου είπαν ότι ΔΕΝ υπάρχει πουθενά , ..ισχύει???
caution Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 ( tip: οι wd τις φωτογραφίας δουλεύαν τέλεια με τα καλώδια των... nokia! been there - done that )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.