pancups Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Ανεβάζω αυτό το θέμα για να ρωτήσω τι είναι, απο πού ξεφύτρωσαν και αν υπάρχει φερεγγυότητα.Είναι λογικό και δίκαιο κάποιος με ένα κλικ να παίρνει 0,01ευρώ έτσι επειδή θέλουν κάποιοι να διαφημίσουν τα καπρίτσια τους; Επίσης, πώς αντιλαμβάνεται κανείς αν είναι έμπιστα ή απάτη;
Seldimi Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Απ όσο βλέπω από το Google adsense, υπάρχουν τρόποι που ελέγχουν IPs, πόσα views/ανα click, cookies, κτλ... καταγράφουν στοιχεία για να είναι όσο πιο αξιόπιστα μπορούνε... δεν είσαι 100% όμως αποτελεσμάτικά να διώξουν τους απατεώνες! Τώρα μερικά keywords στο adsense κοστίζουν ακόμη και 1-2ευρώ/κλικ... οπότε αν ο άλλος θέλει να χώσει βαθυά το χέρι στην τσέπη δίνει... αν όχι υπάρχουν σε διάφορα μη ισχυρά keywords κλικς με 1λεπτό/κλικ
Nitrous18 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 να σε ρωτησω εκανα στο nomincashout.com/ και μου βγαζει μονο 8-9 διαφιμεισεις για να δω, δεν εχει αλλες??
dermitzos Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 καλό θα ήταν να διαβάζουμε τους όρους του φορουμ πριν γραψουμε κάτι. Όροι Χρήσης του ιστοτόπου http://www.insomnia.gr ... * Να μην συμμετέχουν στο forum με σκοπό τη διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών. * Να μην δημοσιεύουν τα λεγόμενα «referral links» προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα. * Να μην δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομου υλικού ή υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. ...
CROM271 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Εγω μετα απο ενα χρονο ''περιμενω'' να πληρωθω ακομα απο bux to Απατη
2arkoudi Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Εγω μετα απο ενα χρονο ''περιμενω'' να πληρωθω ακομα απο bux to Απατη Το ιδιο και εγω... κριμα οσοι προλαβαν στην αρχη κ βγαλανε κανα φραγκο οι υπολοιποι πηραμε τα ριπαπα μας!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μηνύματα με referal links απαγορεύονται και διαγράφονται! Σε περίπτωση επανάληψης της δημοσίευσης θα ληφθούν αυστηρότερα μέτρα χωρίς άλλη προειδοποίηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.