Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για απο-συμπιεστικό

tsitris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά :) ,

Ψάχνω εδώ και καιρό και δεν έχω βγάλει άκρη,κάποιο από-συμπιεστικό που να αποσυμπιέζει το εκάστοτε zip η rar στο ίδιο path,δηλ να μην δημουργεί νέο φάκελο για το άρχειo που αποσυμπιέστηκε.

Έχετε κάτι υπόψη σας, το bettezip και το unarax δημιουργούν την αποσυμπίεση μέσα σε νέο φάκελο.

Τα φώτα σας :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμ, την τελευταία φορά που τσέκαρα, το Split & Concat δεν έκανε αποσυμπίεση RAR (ή ZIP ή οτιδήποτε άλλο), αλλά μόνο ένωση "κομματιασμένων" αρχείων

(πχ mymovie.avi.001 + mymovie.avi.002 + mymovie.avi.003 = mymovie.avi )

Επισκέπτης

Προσωπικά τα έχω όλα εγκατεστημένα.

StuffIt το γενικό (αν και σκέφτομαι να το βγάλω, γιατί πολύ intergrated μου φαίνεται η όλη εγκατάσταση που κάνει, και το windows ένστικτό μου, λέει πως δεν εγκαθιστούμε τέτοια προγράμματα)

UnRarX για τα Rar αρχεία.

και το Split & Concat για τους ειδικούς τύπους αρχείων.

Έχω και το Unarchiver κ.α. που τα χρησιμοποιώ μόνο όταν κάτσει.

Δε σε χαλάνε ούτως ή άλλως, αφού δεν καθυστερούν το μηχάνημα. Μπορείς να έχεις όσα προγράμματα θέλεις.

Αυτό με το StuffIt, έχει διαβάσει κανείς παράπονα ή επιβραδύνσεις; Εγώ δε νιώθω διαφορές, αλλά δεν μπορώ να το βρίσκω τόσο μπροστά μου, μου θυμίζει εποχές windows.

Εγώ, πάντως, έβαλα πρώτα Unarchiver, και όταν είδα τα σκούρα με τα split .rar αρχεία που κατέβαζα, πέτυχα τον UnRarX, που με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο ως τώρα...

Ο StuffIt έφυγε λόγω του -εύστοχα τεθιμένου- ενστίκτου Windows μου... Πολύ integration, όντως. Έχει μείνει μόνο ένα standalone προγραμματάκι στην Dock για δύσκολα αρχεία

Ο StuffIt έφυγε λόγω του -εύστοχα τεθιμένου- ενστίκτου Windows μου...

Εδωσες 70Ε για να το αγορασεις και το εδιωξες τοσο γρηγορα?? :-)

Ειναι τοσα τα προγραμματα σε mac os x για zip,rar κλπ, αλλα ενα τελειο(πχ οπως winrar,7zip) δυστυχως δεν υπαρχει..

όντως, επίσης υπάρχει τεράστια διαφορά στη ταχύτητα που ξεζιπάρει μεγάλα αρχεία η είναι ιδέα μου;

πχ ξεζιπάρω μια ταινία με unrar και ψιλοκολάει ο διας ενώ στα winblows με winrar τρέχω αλλα χίλια δυο =(

σε κάποιο άλλο thread διάβασα για το BetterZip και το έχω βάλει να το δοκιμάσω για λίγες μέρες γιατί το UnrarX δεν με βολεύει πάντα. Όσο για το stuffit απλά υπάρχει σαν backup πρόγραμμα και μόνο για συμπιέσεις, το θεωρώ πολύ "βαρύ" πρόγραμμα.

όντως, επίσης υπάρχει τεράστια διαφορά στη ταχύτητα που ξεζιπάρει μεγάλα αρχεία η είναι ιδέα μου;

πχ ξεζιπάρω μια ταινία με unrar και ψιλοκολάει ο διας ενώ στα winblows με winrar τρέχω αλλα χίλια δυο =(

Και σε ταχυτητα αλλα κ σε ευχρηστια/δυνατοτητες δεν υπαρχει κατι που να φθανει το winrar ή το 7zip των windows..

Και για αυτο στο mac os x δεν εχει επικρατησει καποιο(γιατι ολα εχουν τα προβληματακια τους), ο καθενας χρησιμοποιει και απο διαφορετικο, ενω μερικοι εχουν και πανω απο 1 τετοιο προγραμμα.

Ούτε εγώ έχω βρει ένα που:

-Να δουλεύει με τα γνωστά formats.

-Να αποσυμπιέζει σε custom path.

-Να δουλεύει πάντα σωστά με password encrypted archives (ο unarchiver δεν το κάνει).

-Να σβήνει τα original αρχεία (o stuffit σε multi-part archive σβήνει μόνο το 1ο).

-Να έχει queue. Κατεβάζεις μια σειρά όλη τη σαιζόν 24 επεισόδεια κλειδωμένα πρέπει να κάτσει να τα κάνεις ένα ένα...

Αν μου βρείτε ένα τέτοιο το πληρώνω τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...