Προς το περιεχόμενο

Συνθεση μουσικης

monoxromos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι καλημερα,ειχα γραψει και παλι προχτες ενα σχετικο θεμα αλλα δεν το βλεπω πια και επανερχομαι.Χρειαζομαι ενα πολυ απλο και ευκολο (ευκολοταστο) προγραμματακι για να κανω μικρες συνθεσεις για λουπες και μικρα-μικρα μουσικα sweeps.Αν γνωριζει κατι καποιος φιλος θα του ημουν ευγνωμων.

Δημοσ.

Νασαι καλα φιλε για την απαντηση σου!

Το πρωτο το frooty loops δεν καταφερα να το κατεβασω γιατι εχει μια πολυπλοκοτητα στη διαδικασια.Το δευτερο ρωτησα καποιο φιλο που το χρησιμοποιει εδω και καιρο και μου ειπε αυτο ειναι σχεδον επαγγελματικο και απαιτει γνωσεις και εμπειρια.

Αν εσυ η καποιος αλλος διαδικτυακος συνταξιδιωτης προτεινει κατι αλλο εντελως απλο,ξερεις δεν θελω να συνθεσω τραγουδι,μουσικους ηχους ετσι που να εχουν μια στοιχειωδη συνοχη θελω,απλες λουπες ως σηματακια σε καποιες εκπομπες μου,θελω

ας πουμε λεω τωρα εντελως ασχετικά να βαζω νοττες και να τις κανει μουσικη....

Αν αυτα που γραφω ειναι εκτος πραγματικοτητας αγνοειστε το γιατι εδω πολλοι φιλοι ασχολουνται με σοβαροτερα πραγματα.

Θα μου πεις αγορασε ρε φιλε ετοιμες συνθεσεις.Εχω αγορασει καμμια δεκαρια CD αλλα και ακριβα ειναι και τα εχουμε πολυφορεμενα γιαυτο ηθελα κατι διαφορετικο.

Γεια χαρα σε ολους.

Δημοσ.

Μπορεις μεσα απο το cubase να χρησιμοποιησεις καποια συνθια η σαμπλερς

(VSTi), κυκλοφορουν παρα πολλα.

Αρκετα εχουν τη δυνατοτητα πατωντας ενα μονο πληκτρο να εχεις ρυθμο,μπασσο, πλατες, καποια σχηματα ρυθμικα και αλλα.

Καποια απο αυτα δουλευουν και stand alone.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
fruity loops απίθανο εύχρηστο και αν διαβάσεις γνώμες το χρησιμοποιούν περισσότερο από cubase

Ναι, το χρησιμοποιούν περισσότερο αυτοί που γράφουν ηλεκτρονική μουσική, δηλαδή αυτοί στους οποίους απευθύνεται. Αυτοί που γράφουν σχεδόν οποιοδήποτε άλλο είδος μουσικής χρησιμοποιούν Cubase, Nuendo, Logic (για Mac) και γενικότερα sequencers με δυνατότητα χρήσης VST και AU plugins, καθώς και direct ηχογράφησης πολλών καναλιών ταυτόχρονα, είτε MIDI είτε Audio.

Για να μην μπερδέψουμε το φίλο μας παραπάνω. Γράψε ακριβώς τί θέλεις να κάνεις για να σου προτείνουμε το κατάλληλο πρόγραμμα. Προς το παρόν, κοίταξε αυτά που σου ανέφερα παραπάνω (βέβαια αν θέλεις κάτι απλό δεν θα σε ικανοποιήσουν), και σίγουρα ρίξε και μια ματιά στο Audition. Τέλος, αρκετά διαδεδομένα είναι και τα Sonar, Reason και Live.

Δημοσ.

Παιδιά, sorry αλλά το fruityloops είναι παιχνίδι μπροστά σε Cubase,Logic,Ableton και Reason...

Aλλά αν δεν εχεις καμιά επαφή με παραγωγή μουσικής, τότε πανε σε FL με κλειστά τα μάτια για να καταλάβεις το concept του πως γίνεται γενικά το sequencing, το φόρτωμα των Plugins κτλ..εγώ πριν πάω σε Cubase,Logic & Ableton δούλευα FL για 4 χρόνια, μετά που κατάλαβα και ένιωσα τι έχανα, το παράτησα με την μία..You get the point..Για να χτίσεις πρέπει να μπαζώσεις...:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...