Προς το περιεχόμενο

Ακόμα ένας AMD

BaNcU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σαν πρωτάρης στο o/c νιώθω περήφανος ! Κατάφερα να πάω τον Amd phenom II 720 από τα 2,8 στα 3,5 με 17,5 Multiplier (πρώτη προσπάθεια). Επειδή δεν ξέρω πότε θα τον ξανανεβάσω, το Prime95 να το τρέξω στο small fft για 10 ώρες και θα είμαι εντάξει ? Γνώμες, σχόλια δεκτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν πρωτάρης στο o/c νιώθω περήφανος ! Κατάφερα να πάω τον Amd phenom II 720 από τα 2,8 στα 3,5 με 17,5 Multiplier (πρώτη προσπάθεια). Επειδή δεν ξέρω πότε θα τον ξανανεβάσω, το Prime95 να το τρέξω στο small fft για 10 ώρες και θα είμαι εντάξει ? Γνώμες, σχόλια δεκτά.

Nα ρωτησω κατι...Οταν τρως ΒSOD (blue screen) (που γραφεις σε ενα αλλο thread) εχεις το συστημα clockarismeno?Αν η απαντηση ειναι ναι...Τοτε αδικα ψαχνεσαι γιατι τρως BSOD....

Nα ρωτησω κατι...Οταν τρως ΒSOD (blue screen) (που γραφεις σε ενα αλλο thread) εχεις το συστημα clockarismeno?Αν η απαντηση ειναι ναι...Τοτε αδικα ψαχνεσαι γιατι τρως BSOD....

Μακάρι να ήταν αυτό φίλε.....

Το σύστημα δεν ήταν οverclocked πριν από χτες τα μεσάνυχτα. Μάλλον οι μνήμες φταίνε.

Παιδιά ευχαριστώ, το BSOD πρόβλημα λύθηκε εδώ και κάποιες μέρες. Κάτι άλλο, επειδή κουράστηκα με το AMD OverDrive πήγα στα BIOS να τελειώνω και πήγε στα 1,475v 3,5 Ghz στους 48 C max load. Και για να το σιγουρέψω έτρεξα 18ωρο νομίζω small ftt torture test του Ρ95. Να προσπαθήσω λίγο παραπάνω τι λέτε ?

Ευχαριστώ.

αν δεν μπορει να ειναι σταθερος με λιγοτερο ρευμα στα 3,5.....μη προσπαθησεις παραπανω:P

το cpuz τι ρευμα λεει;

captureuue.jpg

Άμα λες αυτό.

...μια χαρά μου φαίνεται, αν μπορείς δε, να ρίξεις και ένα click την τάση (stable) ακόμα καλύτερα ;)

Στα 1,475 όπως είπα έτρεξε σχεδόν 24ωρο στο Ρ95. Τώρα θα δοκιμάσω στα 1,450 που δεν είχα πάει πριν γιατι πήγα από 1,425 στα 1,475 καθώς πολλοί το έχουν φτάσει 3,5/3,6 αλλά με καλύτερη ψύξη.

...είναι αστέρι ο 720 και στα λογικά ρολόγια τον θεωρώ Ε8400 killer ;)

Βασικά δεν έχω παράπονο, πάει σφέρα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το μόνο κακό είναι ότι δεν μπόρεσα να βρώ το AAC στα BIOS ώστε να δώ τι παίζει με τον 4ο πυρήνα. Η μητρική μου στην υπογραφή.

...το 780G πρέπει να σου φταίει αλλά και πάλι δεν παίζουν όλοι οι 720 σωστά τον 4ο τους πυρήνα ακόμα και να τον ενεργοποιήσεις!

( πόσο σίγουρος είμαι ότι η AMD το έκαvε επίτηδες αυτό με τον semi-locked 4o core :o )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...