BaNcU Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Σαν πρωτάρης στο o/c νιώθω περήφανος ! Κατάφερα να πάω τον Amd phenom II 720 από τα 2,8 στα 3,5 με 17,5 Multiplier (πρώτη προσπάθεια). Επειδή δεν ξέρω πότε θα τον ξανανεβάσω, το Prime95 να το τρέξω στο small fft για 10 ώρες και θα είμαι εντάξει ? Γνώμες, σχόλια δεκτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Σαν πρωτάρης στο o/c νιώθω περήφανος ! Κατάφερα να πάω τον Amd phenom II 720 από τα 2,8 στα 3,5 με 17,5 Multiplier (πρώτη προσπάθεια). Επειδή δεν ξέρω πότε θα τον ξανανεβάσω, το Prime95 να το τρέξω στο small fft για 10 ώρες και θα είμαι εντάξει ? Γνώμες, σχόλια δεκτά. Nα ρωτησω κατι...Οταν τρως ΒSOD (blue screen) (που γραφεις σε ενα αλλο thread) εχεις το συστημα clockarismeno?Αν η απαντηση ειναι ναι...Τοτε αδικα ψαχνεσαι γιατι τρως BSOD.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaNcU Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Nα ρωτησω κατι...Οταν τρως ΒSOD (blue screen) (που γραφεις σε ενα αλλο thread) εχεις το συστημα clockarismeno?Αν η απαντηση ειναι ναι...Τοτε αδικα ψαχνεσαι γιατι τρως BSOD.... Μακάρι να ήταν αυτό φίλε..... Το σύστημα δεν ήταν οverclocked πριν από χτες τα μεσάνυχτα. Μάλλον οι μνήμες φταίνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 ψύξη; θερμοκρασίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 memset για αρχη κ βλεπεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaNcU Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Παιδιά ευχαριστώ, το BSOD πρόβλημα λύθηκε εδώ και κάποιες μέρες. Κάτι άλλο, επειδή κουράστηκα με το AMD OverDrive πήγα στα BIOS να τελειώνω και πήγε στα 1,475v 3,5 Ghz στους 48 C max load. Και για να το σιγουρέψω έτρεξα 18ωρο νομίζω small ftt torture test του Ρ95. Να προσπαθήσω λίγο παραπάνω τι λέτε ? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 αν δεν μπορει να ειναι σταθερος με λιγοτερο ρευμα στα 3,5.....μη προσπαθησεις παραπανω το cpuz τι ρευμα λεει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaNcU Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 αν δεν μπορει να ειναι σταθερος με λιγοτερο ρευμα στα 3,5.....μη προσπαθησεις παραπανωτο cpuz τι ρευμα λεει; Άμα λες αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 ψύξη; θερμοκρασίες; ...μια χαρά μου φαίνεται, αν μπορείς δε, να ρίξεις και ένα click την τάση (stable) ακόμα καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaNcU Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 ...μια χαρά μου φαίνεται, αν μπορείς δε, να ρίξεις και ένα click την τάση (stable) ακόμα καλύτερα Στα 1,475 όπως είπα έτρεξε σχεδόν 24ωρο στο Ρ95. Τώρα θα δοκιμάσω στα 1,450 που δεν είχα πάει πριν γιατι πήγα από 1,425 στα 1,475 καθώς πολλοί το έχουν φτάσει 3,5/3,6 αλλά με καλύτερη ψύξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 ...είναι αστέρι ο 720 και στα λογικά ρολόγια τον θεωρώ Ε8400 killer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaNcU Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 ...είναι αστέρι ο 720 και στα λογικά ρολόγια τον θεωρώ Ε8400 killer Βασικά δεν έχω παράπονο, πάει σφέρα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το μόνο κακό είναι ότι δεν μπόρεσα να βρώ το AAC στα BIOS ώστε να δώ τι παίζει με τον 4ο πυρήνα. Η μητρική μου στην υπογραφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 ...το 780G πρέπει να σου φταίει αλλά και πάλι δεν παίζουν όλοι οι 720 σωστά τον 4ο τους πυρήνα ακόμα και να τον ενεργοποιήσεις! ( πόσο σίγουρος είμαι ότι η AMD το έκαvε επίτηδες αυτό με τον semi-locked 4o core ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 AAC μονο στο SB750. εσύ έχεις SB700. δεν νομίζω να κάνω λάθος, ίσως το βρείς και με διαψεύσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 AAC μονο στο SB750. εσύ έχεις SB700. δεν νομίζω να κάνω λάθος, ίσως το βρείς και με διαψεύσεις αν ισχυει κριμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.