NOPSTRIM Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Είναι όντως λίγο άκυρη η απάντηση του φίλου μας! Υ.Γ: άντε να πληρωθώ να πάρω καμιά nvidia να το δοκιμάσω!
N.I.C Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Είναι όντως λίγο άκυρη η απάντηση του φίλου μας! Υ.Γ: άντε να πληρωθώ να πάρω καμιά nvidia να το δοκιμάσω! Έλα ρε μην δίνεις τσάμπα λεφτά...και αν δεν κάτσει τι θα την κάνεις μετά; Βρες εκεί κανα φίλο και "ξήλωσέ" τον για να κάνεις την δοκιμή
NOPSTRIM Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δεν λένε πως όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, συνωμοτεί το σύμπαν ολόκληρο για να το καταφέρεις; Ε! μην τους πιστεύετε! όλοι οι φίλοι μου είναι ΑΤΙ FANBOYS!!!!!! χαχαχαχαχα!
Ailuros Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Θέλεις να βάλεις στο ίδιο σύστημα μια Radeon και μια GeForce ή είμαι τόσο κουρασμένος που βλέπω μυγάκια βραδιάτικα; Μα τον Τουτάτη δοκίμασέ το αν μπορείς, αλλά προς Θεού μην απορίσεις γιατί δεν θα πετύχει.
PaokToTheBone Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Είναι όντως λίγο άκυρη η απάντηση του φίλου μας! Υ.Γ: άντε να πληρωθώ να πάρω καμιά nvidia να το δοκιμάσω! Ε αμα ειναι να πληρω8εις για να παρεις μια καρτα που στην πραγματικοτητα μονο μπελας 8α ναι μην το κανεις....Εγω νομιζα ειχες καμια nvidia και απλα η8ελες να πειραματιστεις... Αν αγορασεις για αυτον τον λογο νεα καρτα (nvidia) ενω εχεις 2 χ 4890 εισαι για δεσιμο!
pavlos77 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Εγω που εχω την 9800GT ποιες ρυθμισεις να αλλαξω στα ''3D Settins'' και τι επιλογες να βαλω στο υπομενου ''Manage 3D Settings'' ?
swiftech Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 μια χαρα θα παιζει η nvidia για τα PhysX μονο και η ΑΤΙ την δουλεια της.. το εχω δει σε ενα φορουμ εξω θα βρω λινκ το εχουν κανει και αλλοι.. βεβαια εξαρταται και απο την μητρικη.. στην δικια μου χωραω κι εγω να μπω σε 16Χ, και φυσικα παιρνεις μια mid-nvidia οχι τιποτα πολυ ακριβο.. και κανει μια χαρα την δουλεια της, και στα PhysX properies επιλεγης ποια καρτα θα κανει αυτην την δουλεια ενω η main θα ειναι η ΑΤΙ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Εγω που εχω την 9800GT ποιες ρυθμισεις να αλλαξω στα ''3D Settins'' και τι επιλογες να βαλω στο υπομενου ''Manage 3D Settings'' ? συγγνώμη αλλά που κολάει αυτό με το topic? παίδες ΕΛΕΟΣ με το hijacking
sukalas Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Το θέμα ξεκίνησε έτσι: " πρόβλημα με ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ 4890" συνεχίστηκε με διαμάχη μετά με ένα "πείραμα" και κάποιος θέλησε να μάθει κάτι ρυθμίσεις για την κάρτα γραφικών του..Πάλι καλά που μιλάμε για pc ακόμα.
PaokToTheBone Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Το θέμα ξεκίνησε έτσι:" πρόβλημα με ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ 4890" συνεχίστηκε με διαμάχη μετά με ένα "πείραμα" και κάποιος θέλησε να μάθει κάτι ρυθμίσεις για την κάρτα γραφικών του..Πάλι καλά που μιλάμε για pc ακόμα. Ε ας σταματησει εδω τοτε...ΝΟPSTRIM ανοιξε δικο σου 8εμα. να διαβασω απο τωρα γραμμικη αλγεβρα?(ειδες δεν μιλαμε πλεον για πισι)
NOPSTRIM Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δεν ασχολούμαι άλλο με αυτό... Παίδες μόλις την πάρω θα ανοίξω κανονικό Topic αφιερωμένο σε αυτό! ΥΓ:εννοείτε πως θα πάρω μια μεταχειρισμένη να κάνω την δουλειά μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.