NOPSTRIM Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 ποιος συνέχισε με ύφος; αντί απλά να δώσει μια απάντηση η να μην μιλήσει καθόλου αν δεν ξέρει;
onty Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μπααα σε καλο σου κι ολας ξεχασες?Για να ξαναθυμισω λοιπον ποιος αρχισε το Offtopic (και σε αυτο το thread)...: Κουκουρούκου². Ολοκληρος ο κοσμος δεν εχει καταφερει να τις κανει να παιξουν μαζι, θα το καταφερεις εσυ? Δε σε ειχα για τοσο δεινο προγραμματιστη Καλη συνεχεια και παλι. Χαχαχαχαααα.....ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΩΣΕ !!!! :lol::lol:
pcos Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 βρε παιδια ΟΧΙ ΑΛΛΟ, δεν αντεχω.... :lol::lol::lol::lol::lol: ναστε καλα φιλοι μου... ευχαριστω που υπαρχετε....
panos44 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 καλησπερα σας παρακολουθω καιρο το σιτε και ειπα να πω και γω την γνωμη μου στο θεμα..εδω: http://www.thelab.gr/showthread.php?t=64083 υπαρχουν πολλοι που το εχουν ηδη κανει..γινεται να εχει ατι για τα γραφικα και nvidia για physix,αλλα ολα αυτα δεν γινονται σε βιστα μονο χρ και 7..αυτα τα ολιγα..οποτε μια αναζητηση δεν θα ειχατε τετοιους διαξιφισμους.. φιλικα παντα,παναγιωτης! καλως σας βρηκα κιολας..!
phanispal Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Κάπου εδώ θ' αρχίσω να γελάω κι εγώ μου φαίνεται...
PaokToTheBone Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Οτι γινεται ,γινεται το εχει κανει και ενας γνωστος μου.Το 8εμα εινια οτι το συστημα δν ειναι στα8ερο.Και δν ξερω τωρα αν στην περιπτωση σου δεις τρελες διαφορες...Και οπως ειδα η mobo σου εχει στις μαυρες 8υρες 8χ αρα πιστευω οτι ειναι καλυτερο να αφησεις μονο τις 2χ 4890 στις κοκκινες pci e.Aν 8ες να πειραματιστεις για να περασεις την ωρα σου κτλ κτλ,να ξερεις οτι δν γινεται σε windows vista οπως προαναφερ8ηκε. Βεβαια δν καταλαβα τον λογο για την ολη "διαμαχη" σας
pallicaris Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 καλησπερα σας παρακολουθω καιρο το σιτε και ειπα να πω και γω την γνωμη μου στο θεμα..εδω: http://www.thelab.gr/showthread.php?t=64083 υπαρχουν πολλοι που το εχουν ηδη κανει..γινεται να εχει ατι για τα γραφικα και nvidia για physix,αλλα ολα αυτα δεν γινονται σε βιστα μονο χρ και 7..αυτα τα ολιγα..οποτε μια αναζητηση δεν θα ειχατε τετοιους διαξιφισμους.. φιλικα παντα,παναγιωτης! καλως σας βρηκα κιολας..! Καλο δεν το ειχα υποψη μου. +1 στον panos44. Ακόμα και αν υπάρχουν προβλήματα στην υλοποίηση. Τουλάχιστον δεν ειρωνεύτηκε αλλά έψαξε. Δεν γίνετε να τα ξέρετε όλα! Μαλλον σας κοπηκε το γελιο!
PaokToTheBone Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 . Δεν γίνετε να τα ξέρετε όλα! Μαλλον σας κοπηκε το γελιο! +1 10 χαρακτηρες
phanispal Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μπα, κάτι μου λέει ότι θα βγουν μερικοί να πουν ότι τα γνώριζαν όλ' αυτά και ότι αναφερόντουσαν στο τελικό αποτέλεσμα και τη (μη) σταθερότητα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μπα, κάτι μου λέει ότι θα βγουν μερικοί να πουν ότι τα γνώριζαν όλ' αυτά και ότι αναφερόντουσαν στο τελικό αποτέλεσμα και τη (μη) σταθερότητα. ασφαλώς και πρώτος εγώ, βεβαίως βεβαίως πάντως αν θυμάμαι καλά είχε δοκιμάσει ο Vatos_Locos και δεν του έπαιζε ή δεν του έπαιζε καλά...το αποτέλεσμα όπως είπες και εσύ είναι ίδιο
PaokToTheBone Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 ασφαλώς και πρώτος εγώ, βεβαίως βεβαίως πάντως αν θυμάμαι καλά είχε δοκιμάσει ο Vatos_Locos και δεν του έπαιζε ή δεν του έπαιζε καλά...το αποτέλεσμα όπως είπες και εσύ είναι ίδιο Δεν το ειδα που8ενα γραμμενο ομως με αυτην την εννοια σε αυτο το thread...Ενταξει δεν υπαρχει λογος για να μιλαμε για αυτο το 8εμα αλλο...Ας δουμε τι 8α κανει ο φιλος NOPSTRIM.
NOPSTRIM Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 @ panos44 Σου είπα κιόλας ρε μεγάλε!!! άσε μην ασχοληθείς απλά δες απαντήσεις... Τεσπα! Όπως βλέπετε παιδιά ούτε κάνω όνειρα, ούτε φαντάζομαι πράγματα μια ερώτηση ήθελα να κάνω και να που καταλήξαμε επειδή κάποιοι θέλουν να κάνουν χαβαλέ... Δεν πειράζει ελπίζω από εδώ και πέρα να σκέφτονται πριν απαντήσουν! και να το ψάχνουν λίγο περισσότερο! Αλλά μια και όλοι μάθαμε ότι τουλάχιστον δεν είναι ακατόρθωτο η ερώτηση μου είναι η εξής, αν υποθέσουμε ότι η 3η κάρτα χώραγε κανονικά σε μια μαύρη pci(8x) δεν θα έπεφταν και οι 4890 σε 8χ; @GeorgeMan Δεν θα ήθελα να συνεχιστεί η αντιπαράθεση μαζί σου φίλε! αλλά σκέψου λίγο αυτό που είπα παραπάνω...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Tell us τη μητρικη σας μιστερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.