NOPSTRIM Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Καλά οκ ρε... πάω να το κοιτάξω... όταν το κάνω όμως θα το κοιτάξεις εσύ;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 απλά απάντα χωρίς να κρίνεις... Σωπα καλε, θα περασει. Ακομα δε μου εξηγησες πως θα το κανεις να δουλεψει... Δηλαδη με τι drivers θα τρεξεις τις καρτες?
NOPSTRIM Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 ρε φίλε έλεος! μπορείς να μου απαντήσεις σε αυτό που ρωτάω;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Εσυ μπορεις να μου απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησα εγω?
pcos Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 εχεχεχεεχεεχ... ΕΛΙΩΣΑ!!!!!! ΕΛΕΟΣ...... οχι αλλο...... :D:D:D:D::D:D απαντηστε ταυτοχρονα...με το 1... με το 2.... με το 3..... :devil::devil::devil::devil: :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
N.I.C Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 chill ραα! NOP$TRIM, αυτό που θες να κάνεις δεν νομίζω να γίνεται...Απότι ξέρω δεν έχουν πετύχει την λειτουργία κάρτων NV και Ati ταυτόχρονα...Όπως είπε και ο George, με τι οδηγούς θα τρέξεις; (ένα από τα πολλά που θα αντιμετωπίσεις δήλαδη αν επίχειρήσεις κάτι τέτοιο) Και κάτι άλλο: 2 4890 δεν σου φτάνουν;; :lol: (φιλικά ε, καλαμπουράκι κάνουμε)
NOPSTRIM Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 @ George Όχι ρε φίλε διότι μου σπας τα νεύρα κοροϊδεύεις γιατί είσαι από απόσταση και χωρίς να ξέρεις πάνω από όλα... Αν ήξερες να απαντήσεις στην ερώτηση μου και το δούλευες και λίγο όλα θα ήταν μια χαρά γιατί τώρα ούτε θα την λέγαμε ο ένας στον άλλο ούτε θα επικρατούσε αυτό το κλίμα! @ Για όλους τους άλλους ρε μάγκες θα δείτε έχετε υπομονή! το θέμα είναι να μου απαντήσει κάποιος αν τελικά οι άλλες 2 pci είναι πιο αργές... ξέρει κανένας;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Ναι το θεωρώ!!!!!! μην το θεωρείς...
N.I.C Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Ένα search δεν βλάπτει...Οι κόκκινες είναι 16χ οι μάυρες 8χ..Τι θα καταφέρεις δεν ξέρω...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 @ Georgeκαι χωρίς να ξέρεις πάνω από όλα... Ειναι αραγε αποριας αξιον γιατι σε σχεδον καθε θεμα στο οποιο παρεμβαινεις, μαλιστα εις γνωσιν σου πολλες φορες, βγαινει Offtopic ε? Κουκουρούκου λοιπον. Οχι δε γινεται αυτο που θες. Αν δεν ελεγες το "απάντα χωρις να κρινεις" και το "ρε", τοτε θα σου απαντουσα με λιγοτερη ειρωνια. Καλη συνεχεια στο ονειρικο σου ταξιδι.
NOPSTRIM Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Καλά οκ εδώ είσαι και θα τα πούμε σε λίγο καιρό... το αν βγήκε τελείως off δεν νομίζω ότι φταίω εγώ σε αυτό... εσύ ξεκίνησες τα άκυρα φίλε! θα μπορούσες να απαντήσεις όπως ο N.I.C και άσε με έμενα με τα τρελά πειράματα μου!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 εσύ ξεκίνησες τα άκυρα φίλε! Μπααα σε καλο σου κι ολας ξεχασες? Για να ξαναθυμισω λοιπον ποιος αρχισε το Offtopic (και σε αυτο το thread)...: Παιδιά sorry για το off topic[...] Ευχαριστώ και sorry και πάλι! Κουκουρούκου². Ολοκληρος ο κοσμος δεν εχει καταφερει να τις κανει να παιξουν μαζι, θα το καταφερεις εσυ? Δε σε ειχα για τοσο δεινο προγραμματιστη Καλη συνεχεια και παλι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 το αν βγήκε τελείως off δεν νομίζω ότι φταίω εγώ σε αυτό... και ποιος έκανε την offtopic ερώτηση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.