Προς το περιεχόμενο

Οι νεοταξικοί, η Μπίλντεμπεργκ και τα μυστήρια.

BaLsAmoMenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΥΓ: Θα ηθελα κι εγω μια σοβαρη απαντηση στο γιατι οι αντιεξουσιαστες δεν διαδηλωσαν κατα της μπιλντεμπεργκ.

Είχε Eurovision,play off στη Superleague,Λαμπίρη και Κους-Κους το μεσημέρι,Τι να πρωτοπρολάβουν;

Δημοσ.
Δηλαδη εγω ας πουμε που ειμαι κατα της καταργησης των συνορων ειμαι

φασιστας/υπερεθνικιστης;

Όχι δεν είπα κάτι τέτοιο.

Που σημαινει - απο αυτους που την επεβαλαν - μη φοβαστε τους

μεταναστες, δεχτητε τους μεταναστες, δωστε τους δουλεια με ψιχουλα και

χωρις σαφαληση, ωστε να πεφτουν τα μεροκαματα και να μην τολμαει κανεις να διαμαρτυρηθει...για να κονομανε ασυστολα τα ιδια και τα ιδια

λαμογια.

1) Δεν σημαίνει αυτό. Σημαίνει δέχομαι τον μεταναστάτη και τον ενσωματώνω στην κοινωνία μου.

Τα προβλήματα της υπερβολικής λαθρομετανάστευσης είναι άλλο καπέλο. Πχ η Αγγλια ή -λιγότερο- η Γερμανία πλέον είναι πολυπολιτισμικές κοινωνίες.

2)Ποιοι το έχουν επιβάλλει ? Εϊναι μελετημένο σχέδιο κάποιον μεγαλοτραπεζίτων/καπιταλιστών/μεγάλων κεφαλιών ανα τον πλανήτη?

Και οποιος θελει τον Αλβανο Πακιστανο Αφγανο ξεριζωμενο νηστικο

εξαθλιωμενο και αρα πληρως εκβιαζομενο θεωρειται πεφωτισμενος

και προοδευτικος.

Ποιοι τους θέλουν έτσι ?

Πολλοί με το που είδαν τους αλβανούς να ανεβαίνουν κοινωνικά και οικονομικά και να ενσωματώνονται άρχισαν τα γνωστά σχόλια. Πριν που δούλευαν για ένα κομμάτι ψωμί τους κορόιδευαν.

Δημοσ.
Απο την μια ο αντικουμουνισμος, αντιαριστερισμος βρηκε πλατη στον αντισιωνισμο και δημιουργηθηκε η νεα επανασταση της ακροδεξιας.

Μπαρδόν? Ποια ακροδεξιά? Τι σχέση ο πινοσέτ με το σιωνισμό?

Στεκει βεβαια γιατι λεει ο απλος εθνικιστης "οι αναρχοκουμουνιστες ειναι διεθνιστες, οι εξουσιαστες ειναι διεθνιστες, αρα ειναι το ιδιο μαγαζι"

Ο κομμουνιστής μπορεί να είναι διεθνιστής. Ο διεθνιστής δεν είναι απαραίτητο να είναι κομμουνιστής. Πχ στη Βοσνία ιρανοί φρουροί της επανάστασης πολέμησαν στο πλευρό των βόσνιων, ενώ έλληνες στο πλευρό των σέρβων.

Απο την αλλη εχουμε τους αντιεξουσιαστες να βλεπουν σαν μεγαλυτερο εχθρο τους φασιστες και οχι το κρατος

καλά και οι δυο είναι εχθροί. Πχ ο φασίστας, θέλει ένα εξουσιαστικό κράτος με όλες τις εξουσίες συγκεντρωμένες στις συντεχνίες, όπως οι κομμουνιστές στα σοβιέτ. μεγαλύτερος εχθρός είναι η αστυνομία. Οχι γιατί φοράει μπλε, αλλά γιατί περιφρουρεί το αστικό κράτος και φυλακίζει όσους εναντιώνονται στη δημοκρατία. Ασφαλώς και η εναντίωση στη δημοκρατία μπορεί να εκφραστεί μόνο με πράξεις βίας, όπως έλεγε ο Μαλατέστα και όχι με λόγια, ούτε με αποχή στις εκλογές.

2)Ποιοι το έχουν επιβάλλει ? Εϊναι μελετημένο σχέδιο κάποιον μεγαλοτραπεζίτων/καπιταλιστών/μεγάλων κεφαλιών ανα τον πλανήτη?

όχι, δικό μου. Πχ στο πακιστάν δύσκολο να πουληθεί ένα λάπτοπ. Οπότε φέρνοντας τον πακιστανό εδώ, μπορεί να βγάλει κάποια χρήματα και να αγοράσει λάπτοπ.

Δημοσ.
nick[;2723589']

1) Δεν σημαίνει αυτό. Σημαίνει δέχομαι τον μεταναστάτη και τον ενσωματώνω στην κοινωνία μου.

1) Μα εδω - κατα την ταπεινη μου γνωμη - ειναι το λαθος, δεν πρεπει

να ανεχομαστε χαλαρα ολοκληρους λαους να λιμοκτονουν σφυριζοντας

αδιαφορα και οταν πλεον γινουν μεταναστες να μας πιανει ο πονος...

Το να ενσωματωνεις μεταναστες δεν ειναι λυση, ποσους αλλωστε να

ενσωματωσεις;

Το θεμα ειναι να παλεψεις για να μην υπαρχουν λογοι μεταναστευσης,

να μην υπαρχουν λαοι για εκμεταλευση.

2) Ακριβως ολοι αυτοι που λες + καποιοι "προοδευτικοι" πολιτικαντηδες

που κουβαλησαν εδω στρατιες απελπισμενων κανοντας τους πεσκεσι

στα αφεντικα τους - επιχειρηματιες.

Εχω ξαναπει οτι η μεταναστευση δεν "εφευρεθηκε" για να βοηθησει

δυστυχισμενους, εφευρεθηκε για να βοηθησει το κεφαλαιο και τα αφεντικα

να εχουν ολο και φτηνοτερα εργατικα χερια, να δημιουργει μειονοτητες σε

ανυπακουους λαους προς μελλοντικη εκμεταλευση.

Και ολα αυτα θα υπαρχουν οταν επιτρεπουμε την εκμεταλευση ανθρωπου απο ανθρωπο, οταν βαζουμε το κερδος πανω απο τον ανθρωπο και οταν

υπαρχει ανιση διανομη του πλουτου σε λιγους και ισχυρους.

Δημοσ.

Εχω ξαναπει οτι η μεταναστευση δεν "εφευρεθηκε" για να βοηθησει

δυστυχισμενους, εφευρεθηκε για να βοηθησει το κεφαλαιο και τα αφεντικα

να εχουν ολο και φτηνοτερα εργατικα χερια, να δημιουργει μειονοτητες σε

ανυπακουους λαους προς μελλοντικη εκμεταλευση.

Αυτό που λες φαίνεται σωστό αν αφήσουμε τη λέξη "εφευρέθηκε" να περάσει απαρατήρητη. Η μετανάστευση δημιουργήθηκε σαν ανάγκη ή διέξοδος από τους ίδιους τους ανθρώπους οι οποίοι ζητούσαν μια καλύτερη ζωή από αυτή που είχαν στη χώρα τους, ως φυσικό -ή μη- επακόλουθο της ανομοιογένειας ή των εκάστοτε συγκυριών που έλαβαν χώρα σε εκ των πραγμάτων διαφορετικούς λαούς και κουλτούρες ανά τον κόσμο. Άποψή μου.

Το ότι τελικά μπορεί να χαροποίησε μερικούς "δυνατούς" ή εν πάσει περιπτώσει επιχειρηματίες, είναι δευτερεύον ζήτημα με αμφότερα οφέλη. Δεν ήταν αυτό που γίνεται σήμερα για καθαρά κερδοσκοπικούς σκοπούς: Μετανάστευση επιχειρήσεων και όχι εργατικού δυναμικού....

Δημοσ.
Αυτό που λες φαίνεται σωστό αν αφήσουμε τη λέξη "εφευρέθηκε" να περάσει απαρατήρητη. Η μετανάστευση δημιουργήθηκε σαν ανάγκη ή διέξοδος από τους ίδιους τους ανθρώπους οι οποίοι ζητούσαν μια καλύτερη ζωή από αυτή που είχαν στη χώρα τους, ως φυσικό -ή μη- επακόλουθο της ανομοιογένειας ή των εκάστοτε συγκυριών που έλαβαν χώρα σε εκ των πραγμάτων διαφορετικούς λαούς και κουλτούρες ανά τον κόσμο. Άποψή μου.

Το ότι τελικά μπορεί να χαροποίησε μερικούς "δυνατούς" ή εν πάσει περιπτώσει επιχειρηματίες, είναι δευτερεύον ζήτημα με αμφότερα οφέλη. Δεν ήταν αυτό που γίνεται σήμερα για καθαρά κερδοσκοπικούς σκοπούς: Μετανάστευση επιχειρήσεων και όχι εργατικού δυναμικού....

Ναι, αλλωστε εβαλα τη λεξη σε εισαγωγικα.

Οπως και να το κανουμε παραμενει γεγονος το οτι δεν φευγεις απο καπου

αν εχεις τα στοιχειωδη για να ζησεις και προοπτικες να αγωνιστεις για

κατι παραπανω.

Το οτι τα τελευταια χρονια εχουμε και το φαινομενο μεταναστευσης

επιχειρησεων προς αναζητηση φτηνοτερων εργατικων χεριων δυσκολευει παραπανω την ολη κατασταση.

Δημοσ.
Αφου η μπιλντεμπεργκ πληρωνει τους αντιεξουσιαστες-νεοταξικους, δεν τα εμαθες?

ναι ακριβως! γιατι.. αμφιβαλεις?

οι εβραιοι ελεγχουν τα λομπι και ειναι πισω απο την λεσχη.

οι εβραιοι στηριζουν την ανθελληνικη προπαγανδα σκοπιων με ιδρυματα και χρηματοδοτησεις

οι εβραιοι με τον Σορο πληρωνουν και εξοπλιζουν το indymedia και γενικα οι αντιεξουσιαστες ειναι τα πιονακια της "ελευθερης βουλησης"

ολος ο κοσμος ειδε τι ωραιες κωλοτουμπες εκαναν κατα την διαρκεια της συναντησης της λεσχης. ΛΕΞΗ πουθενα ρε. ουτε στα "φιλελευθερα" μπλογκ τους, ουτε στο Indymedia .. ΠΟΥΘΕΝΑ! μονο το ΚΚΕ εμφανιστηκε να σωσει τα προσχηματα.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ να διαδηλωσουν, να πεταξουν καμια μολωτωφ ρε αδερφε να δειξουν πως παλευουν εναντια στο συστημα? Ε?

αυτη μεχρι τωρα ηταν η καλυτερη απαντηση :

Είχε Eurovision,play off στη Superleague,Λαμπίρη και Κους-Κους το μεσημέρι,Τι να πρωτοπρολάβουν;

Καθοδηγουμενοι οι αντιεξουσιαστες?? μπαααααα .. καταταλλα ελευθερια και αναρχια χαχα κρυψαν μουσουδες και μπηκαν στα λαγουμια ενα πραγμα..

Δημοσ.

οι εβραιοι στηριζουν την ανθελληνικη προπαγανδα σκοπιων με ιδρυματα και χρηματοδοτησεις

οι εβραιοι με τον Σορο πληρωνουν και εξοπλιζουν το indymedia και γενικα οι αντιεξουσιαστες ειναι τα πιονακια της "ελευθερης βουλησης"

Επισης οι Εβραιοι ηταν αυτοι που εφεραν τον πρακτορακο των "ελλας ελληνων χριστιανων" αλλα ακομα και σημερα καποιοι τον αναπολουν. Επισης οι εβραιοι δημιουργησαν τον χριστιανισμο αλλα ακομα και σημερα καποιοι δηλωνουν περηφανα χριστιανοι. Καλη η συνωμοσιολογια αλλα πρεπει πρωτα να μαθεις ολη την ιστορια και να μην διαβαζεις οτι σε συμφερει η οτι σου λενε. Να φανταστω οτι ακομα και σημερα εισαι αντικουμουνιστης η το καταλαβες και αυτο το παιχνιδι των Εβραιων? Επισης με αυτο το ωραιο uber alles να υποθεσω οτι ανηκεις σε εκεινους τους χωρους που κραταει η ΚΥΠ και τα πρακτορια? Εκτος και αν η ΚΥΠ ειναι ενα ελευθερο οργανο που χτυπα το συστημα και οι εκπαιδευσεις με την Μοσαντ ειναι απλα εικασιες και μυθευματα.

Δημοσ.

οι εβραιοι ...

τραπεζίτες του Ην Βασ έδωσαν τα δάνεια για να μένει ζωντανή η φλόγα της επανάστασης το 21. Και ναι είχαν υπέρογκους τοκους. Αλλά αυτή ήταν πάντα η φύση των εβραίων. με όλους και με όλα, αρκεί να ελέγχουμε τον κόσμο. Η μισάνθρωπη θρησκεία τους υποστηρίζει πως αυτοί πρέπει να εξουσιάζουν τον κόσμο

Επισης οι Εβραιοι ηταν αυτοι που εφεραν τον πρακτορακο των "ελλας ελληνων χριστιανων"

όχι, πρόλαβε πραξικόπημα των στρατηγών που προωθούσαν οι αμερικάνοι οι οποίοι είχαν βαρεθεί τις διαδηλώσεις και την ακυβερνήσια. Βέβαια είναι αλήθεια ότι έπεσε το 73, γιατί δεν άφησε τα ισραηλινά μαχητικά στον πόλεμο του 73 να ανεφοδιαστούν στην κρήτη. Μετά έγινε το πολυτεχνείο.

Δημοσ.
Η μισανθρωπη θρησκεια τους ειναι και δικια σου θρησκεια συγχρονως.

Μη μπλεκουμε παλι τις θρησκειες πλιιζζζ :-D:-D:-D

(Μπαι δε γουει, κατ' ανανγκην ειναι θρησκεια μας, δεν το επιλεξαμε :-) )

Δημοσ.

Eγώ δεν αμφιβάλλω καθόλου πάντως .

Κάθε 1η του μηνός μου στέλνει την επιταγή σε σκληρό νόμισμα , χριστούγεννα -πάσχα μου δίνει και διπλό δώρο και το εφάπαξ θα το πάρω με ρήτρα χρυσού. Α,φέτος κόντρα στην εισοδηματική πολιτική μου έδωσε αύξηση 45% στις αποδοχές μου , ακόμα μου πληρώνει οδοιπορικά για κάθε πορεία και εκτός έδρας για κάθε συμπλοκή με μπάτσο .

Ασφαλιστικές καλύψεις δεν μου δίνει η μποντυμπιλντεμπεργκ αλλά η galactica aerospace μια υπεράκτια εταιρεία της με έδρα τον σείριο .

ακόμα ξέχασες να γράψεις πως ο Σόρος κάθε μέρα με παίρνει τηλέφωνο αλλά και έρχεται με το διαστημόπλοιο του και με ρωτά τι να κάνει με τις επενδύσεις του στον Ωρίωνα και αν ο παράλληλος κόσμος που έφτιαξε δημιουργεί τέλεια συμμετρία με τον μανδραγόρα .

ολος ο κοσμος ειδε τι ωραιες κωλοτουμπες εκαναν κατα την διαρκεια της συναντησης της λεσχης. ΛΕΞΗ πουθενα ρε. ουτε στα "φιλελευθερα" μπλογκ τους, ουτε στο Indymedia .. ΠΟΥΘΕΝΑ! μονο το ΚΚΕ εμφανιστηκε να σωσει τα προσχηματα.

Και ο λιακόπουλος δια εκπροσώπων του .

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ να διαδηλωσουν, να πεταξουν καμια μολωτωφ ρε αδερφε να δειξουν πως παλευουν εναντια στο συστημα? Ε?

Γιατί είχε προτεραιότητα να πιαστεί αυτό το σκ το αδελφάτο των ιπποτών της 3ης ισημερίας που είναι η πιο μυστική(και ότι δεν την ξέρεις ούτε εσύ ούτε κάνει αναφορά ο λιακό , το αποδεικνύει) και καταχθόνια οργάνωση στον συμπαντικό παράλληλο .

Η πορεία εναντίον τους πήγε καλά αλλά μας εγκλώβισαν αρχαίοι γαλάτες .

Καθοδηγουμενοι οι αντιεξουσιαστες?? μπαααααα .. καταταλλα ελευθερια και αναρχια χαχα κρυψαν μουσουδες και μπηκαν στα λαγουμια ενα πραγμα..

κάναμε πορεία στην κοίλη γη αλλά μας την πέσαν οι γκρίλλ και τα βριλλ με τρύλ

Και μονο που συμμετέχουν συγκεκριμένοι έλληνες: η μυστικότητά της ΞΕΠΕΡΝΑ την πρώτη σελίδα της espresso και η σοβαρότητα της ξεπερνιέται και από τον pink panther :-).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...