BaLsAmoMenos Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Είναι γνωστό το πως οι νεοταξίτες αποκαλούν τις δικές τους συνάξεις "δράσεις" ενώ τα συλλαλητήρια για εθνικά θέματα υστερίες. Αναπαράγεις προπαγάνδα. Γιατι εσυ τι ακριβως κανεις? Μονο και μονο για το "νεοταξικοι" εισαι και ψευτης.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 @balsamonene οι αντιεξουσιαστές που ήταν το διήμερο? Για δεν πήγαν στον αστέρα? Δεν το πήραν πρέφα? Εστω ρε παιδί μου και για την καθιερωμενη "αμφισβήτηση του αστυνομικού κλοιού" (πως το λέτε ρε τεό64?) που προβάρουν οι νεοσταλινικοί στις ΓΣ Θες τωρα απαντηση σε αυτο? Αν ειναι να μιλησουμε για κρυφους εχθρους και ανθρωπους πισω απο κουρτινες να το κανουμε. Εσυ θα βγεις ομως χαμενος στο τελος.
afentiko7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Θες τωρα απαντηση σε αυτο? Αν ειναι να μιλησουμε για κρυφους εχθρους και ανθρωπους πισω απο κουρτινες να το κανουμε. Εσυ θα βγεις ομως χαμενος στο τελος. ας πούμε ότι η g7 καθορίζει τις πολιτικές εξελίξεις και όχι οι λαοί. Φαντάζομαι να συμφωνείς σε αυτό. Μπορείς όμως να μου πεις ποιος χρηματοδοτεί αυτές τις κυβερνήσεις? μα φυσικά οι μεγαλοτραπεζίτες μεταξύ των οποίων οι roschild και ροκφέλλερ. Επίσης στον αστέρα δε μαζεύτηκε ο κάθε τυχάρπαστος. Μαζεύτηκαν άνθρωποι που διαχειρίζονται τις τύχες της οικονομίας (πρωτίστως) και της πολιτικής (δευτερευόντως). Επομένως αφού πας στη g7, γιατί δεν πας στη μπιλντεμπεργκ?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Αφου οπως ειπες πηγα στην G7, γιατι με θεωρεις "νεοταξικο"? Τελοσπαντων, γαμα το. Πες οτι θες.
-nick- Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Πάντως δεν βρισκω τον λογο να μην διαδηλωσουν και οι αντιεξουσιαστες κατα της μπιλντεμπεργκ
BaLsAmoMenos Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Αφου η μπιλντεμπεργκ πληρωνει τους αντιεξουσιαστες-νεοταξικους, δεν τα εμαθες?
-nick- Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Ελα. Δεν ειμαι συνομωσιοπαρανοικος.Επίσης δεν είμαι δεξιός,ακροδεξιος,φασιστας,εθνικοσοσιαλιστης. Οι αποψεις μου φαινομενικα ειναι αριστεροαναρχικες/ελευθεριακες μπασταρδεμενες με χιπικες ουτοπιες για επαναστασεις της αγαπης. Απλα ειλικρινα ψαχνω να βρω εναν λογο. Δεν εχω μιλησει ακομα με ατομα του χωρου η εστω με ατομα συμπαθουντες του χωρου για αυτο. Οποτε αν ξερεις, let me know.
afentiko7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Αφου οπως ειπες πηγα στην G7, γιατι με θεωρεις "νεοταξικο"? Τελοσπαντων, γαμα το. Πες οτι θες. Γενικά μιλάμε, δεν εξειδικεύουμε αριστεροαναρχικες/ελευθεριακες αυτό που λες δεν υπάρχει (αριστεροαναρχικός). Και οι ελευθεριακοί δεν είναι αναρχικοί. Είναι πλούσιοι μεγαλοαστοί νεαρής ηλικίας που επειδή δε βρίσκουν γκόμενες, κάνουν τσιγαριλίκι Απλα ειλικρινα ψαχνω να βρω εναν λογο Καλά, ας πήγαινε η χρυσή αυγή θα σου λεγα εγώ για πότε θα μαζεύονταν. @balsamomene, ελπίζω να μην ήσουν από αυτούς που ενώ οι αριστεροί τρώγαν ξύλο, οι "αναρχικοί" είχαν μαζευτεί στο πολυτεχνείο και κάναν αποτίμηση. οφ-τοπικ τέρμα. Δεν ήθελε την βοήθεια των σοβιετικών το 1948 ο τίτο ; Mήπως έπαιξε ρόλο στην ρήξη η τότε μακεδονία ; Ο τίτο προσπάθησε ή μάλλον ήθελε να δείξει προς τα έξω πως δεν έκανε διακρίσεις. Ομως αν πας σήμερα ένα ταξίδι στη πρώην γιουγκοσλαβία, θα δεις πως μάλλον ευνοούσε τις βόρειες επαρχίες. Τη βοήθεια των σοβιετικών τι να την έκανε? Δεν τον απειλούσε κανείς. Οι "μακεδόνες" τότε πολέμησαν στο πλευρό του ΔΣΕ. Μάλιστα η ολοένα και αυξανόμενη εισροή τέτοιων οδήγησε αρκετούς δσίτες στο να πάνε σπίτια τους.
-nick- Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Γενικά μιλάμε, δεν εξειδικεύουμε αυτό που λες δεν υπάρχει (αριστεροαναρχικός). Και οι ελευθεριακοί δεν είναι αναρχικοί. Είναι πλούσιοι μεγαλοαστοί νεαρής ηλικίας που επειδή δε βρίσκουν γκόμενες, κάνουν τσιγαριλίκι ;S Νταξ, το γαμησες παλι. Εννουσα οτι ταιριαζουν σε αρκετε με αριστερες ιδεες και με αναρχικες. Ουτε ειπα οτι οι ελευθεριακοι ειναι αναρχικοι, παντως δεν εχουν και πολες διαφορες Wiki Υπαρχουν κ προταγματα οπως η Περιεκτικη Δημοκρατια του φωτοπουλου που συνδυαζουν σοσιαλιστικες με αναρχικες και ελευθεριακες αποψεις. οφφτοπικ ιντιντ Αν ειναι γινεται ενα σπλιτ με τιτλο Μπιλντεμπεργκ + δεν ξερω κ γω τι
afentiko7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 nick[;2722568'];S Νταξ' date=' το γαμησες παλι. Εννουσα οτι ταιριαζουν σε αρκετε με αριστερες ιδεες και με αναρχικες. Ουτε ειπα οτι οι ελευθεριακοι ειναι αναρχικοι, παντως δεν εχουν και πολες διαφορες Υπαρχουν κ προταγματα οπως η Περιεκτικη Δημοκρατια του φωτοπουλου που συνδυαζουν σοσιαλιστικες με αναρχικες και ελευθεριακες αποψεις. οφφτοπικ ιντιντ Αν ειναι γινεται ενα σπλιτ με τιτλο Μπιλντεμπεργκ + δεν ξερω κ γω τι[/quote'] ρε συ δεν έχει σχέση ο αναρχισμός με τον μαρξισμό. Ο ένας προβάλλει την αντιιεραρχική δομή της κοινωνίας και ο άλλος την εργατική εξουσία. Το τι κουβαλάει ο καθένας στο κεφάλι του και προσπαθεί να του δώσει όνομα είναι άλλο θέμα. Δλδ για να καταλάβεις. Οι ελευθεριακοί στο παρίσι το 68' δε θέλαν τα βιβλία. Δεν τους άρεσε η γνώση. Οι αναρχικοί της ισπανίας (όσοι δεν ξεκληρίστηκαν από τους κομμουνιστές), όμως που για να μορφωθούν έδιναν αγώνες ενάντια στο σκοταδισμό των καθολικών του κατέκριναν.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μαλλον πρεπει να πω ουκ ολιγα οφφ τοπικ πραγματα. Και ο ακροδεξιος χωρος και ο ακροαριστερος χωρος ειναι μπερδεμενοι. Και ειναι μπερδεμενοι πολυ. Απο την μια ο αντικουμουνισμος, αντιαριστερισμος βρηκε πλατη στον αντισιωνισμο και δημιουργηθηκε η νεα επανασταση της ακροδεξιας. Στεκει βεβαια γιατι λεει ο απλος εθνικιστης "οι αναρχοκουμουνιστες ειναι διεθνιστες, οι εξουσιαστες ειναι διεθνιστες, αρα ειναι το ιδιο μαγαζι". Απο την αλλη εχουμε τους αντιεξουσιαστες να βλεπουν σαν μεγαλυτερο εχθρο τους φασιστες και οχι το κρατος. Ετσι οταν ο αντι-σιωνισμος και η αντι-παγκοσμοιοποιηση ειναι οι αρχες που μας επιδυκνυει περιτρανα ο φασιστας, νομιζω οτι λογικο ο αναρχικος να μην ψαχτει καθολου με το θεμα. Λαθος κανει βεβαια, οπως λαθος κανουν και οι πρωτοι. Εντιτ: Τελικα ειμαι οντοπικ. Ωραιος τιτλος.
-nick- Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Ο όρος "αναρχοκομμουνισμος" δεν υφίσταται δηλαδή ? Ε, όπως και να το κάνουμε, στην πράξη έχουν κάποια κοινά. Να δεχτώ ότι η αναρχία εστιάζει στην αντιιεραρχική δομή της κοινωνίας και στηρίζεται περισσότερο σε αυτοοργανωση,αυτοδιαχείριση κλπ (το ειρωνικό παντως εδώ είναι ότι αν δεις τον σημερινό αναρχικό χώρο, έχει ιεραρχική δομή...). Ο κομμουνισμος ομως και αυτος σαν τελικο στοχο εχει μια αταξικη κοινωνια. Τεσπα υπαρχει τρελη συγχυση με αυτους τους ορους. Εγω αποφευγω την ταμπελα του αριστερου η του αναρχικου η οποιαδηποτε αλλη ταμπελα επειδη θεωρω οτι δεν με προσδιοριζει επαρκως. EDIT : Βαλσαμωμενος συμφωνουμε. Το αστειο ειναι οτι και ο φασιστας και ο αναρχικος λενε οτι ειναι κατα της παγκοσμιοποιησης. Επισεις και οι 2 ειναι κατα του κεφαλαιου και του καπιταλισμου ( αν μιλαμε για εθνικοσοσιαλιστες) Ο φασιστας/υπερθνικιστης προτεινει ως λυση αυταρκη ισχυρα ομοιογενη εθνη-κρατη, ενω ο αναρχικος στηριζεται στην ουτοπια της αλληλεγγυης των λαων και στην καταργηση των συνορων(δηλ. στην ουσια ειναι απλα κατα της οικονομικης παγκοσμιοποιησης του κεφαλαίου, αλλά υπερ του πολυπολιτισμου και πολυφυλετισμου) Λυσεις μηπως ερθουν οταν ξεμπερδευτουν λιγο και οι 2 και σκεφτουν λιγα πραγματα παραπανω (= απο διαφορες οπτικες γωνιες, πιο ευέλικτα?)
gf030 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 nick[;2722607'] Το αστειο ειναι οτι και ο φασιστας και ο αναρχικος λενε οτι ειναι κατα της παγκοσμιοποιησης. Επισεις και οι 2 ειναι κατα του κεφαλαιου και του καπιταλισμου ( αν μιλαμε για εθνικοσοσιαλιστες) Ο φασιστας/υπερθνικιστης προτεινει ως λυση αυταρχη ισχυρα ομοιογενη εθνη-κρατη' date=' ενω ο αναρχικος στηριζεται στην ουτοπια της αλληλεγγυης των λαων και στην καταργηση των συνορων(δηλ. στην ουσια ειναι απλα κατα της οικονομικης παγκοσμιοποιησης του κεφαλαίου, αλλά υπερ του πολυπολιτισμου και πολυφυλετισμου) [/quote'] Δηλαδη εγω ας πουμε που ειμαι κατα της καταργησης των συνορων ειμαι φασιστας/υπερεθνικιστης; Μου απαγορευει καποιος να ειμαι υπερ των λαων αν βρισκομαι σε μια χωρα με συνορα; Και πως θα υπαρχουν λαοι αν δεν υπαρχουν συνορα; πως θα λεμε ο ταδε λαος μεσα απο ενα παγκοσμιο αχταρμα; Αρα το "ο αναρχικος στηριζεται στην ουτοπια της αλληλεγγυης των λαων και στην καταργηση των συνορων" δεν στεκει. Πολυπολιτισμος: μια λεξη-εννοια-δολωμα που την εχουμε καταπιει αδιαμαρτυρητα. Που σημαινει - απο αυτους που την επεβαλαν - μη φοβαστε τους μεταναστες, δεχτητε τους μεταναστες, δωστε τους δουλεια με ψιχουλα και χωρις σαφαληση, ωστε να πεφτουν τα μεροκαματα και να μην τολμαει κανεις να διαμαρτυρηθει...για να κονομανε ασυστολα τα ιδια και τα ιδια λαμογια. Εν ολιγοις οποιος θελει τον Αλβανο Πακιστανο Αφγανο να μεινει στην πατριδα του εχοντας δουλεια και ολα τα αλλα που του εξασφαλιζουν μια καλη ζωη και αγωνιζεται απο το μετεριζι του για αυτο ειναι αν μη τι αλλο φασιστας.... Και οποιος θελει τον Αλβανο Πακιστανο Αφγανο ξεριζωμενο νηστικο εξαθλιωμενο και αρα πληρως εκβιαζομενο θεωρειται πεφωτισμενος και προοδευτικος... Παει, τον χασαμε τον μεσο νου πατριωτη... Το θεμα ειναι να αγωνιζομαστε για να μεινουν ολοι αυτοι στις πατριδες τους, να εχουν δουλεια, μορφωση. Απο τη στιγμη που παιρνουν το δρομο της προσφυγιας το χασαμε το παιχνιδι. ΥΓ: Θα ηθελα κι εγω μια σοβαρη απαντηση στο γιατι οι αντιεξουσιαστες δεν διαδηλωσαν κατα της μπιλντεμπεργκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.