Προς το περιεχόμενο

αξιζει να βαλω επεκταση εγγυησης applecare?

spagi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Can I purchase the AppleCare Protection Plan anytime?

You can purchase the AppleCare Protection Plan anytime within the one-year limited warranty period. Your eligibility for coverage under the AppleCare Protection Plan starts from your hardware purchase date. Apple strongly recommends that you purchase the AppleCare Protection Plan when you purchase your Apple product to maximize the additional benefits provided under the plan.

AppleCare FAQs

αφσασφσαφασφσαφασαφσφασ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για όποιον ενδιαφέρεται να βάλει αγόρασα προχτές από http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330332045717

Μου τα έστειλα άμεσα και πλήρωσα 95e.

Το μηχάνημά σου το αγόρασες από Ελλάδα;

Αν ναι, η διαδικασία ποια ήταν; Σου έστειλε ένα κωδικό με τον οποίο έκανες register την εγγύηση στο site της Apple; Και πήγαν όλα ΟΚ;

Για 100 ευρώ θα με ενδιέφερε κι εμένα να επεκτείνω την εγγύηση του White MB μου...

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Το μηχάνημά σου το αγόρασες από Ελλάδα;

Αν ναι, η διαδικασία ποια ήταν; Σου έστειλε ένα κωδικό με τον οποίο έκανες register την εγγύηση στο site της Apple; Και πήγαν όλα ΟΚ;

Για 100 ευρώ θα με ενδιέφερε κι εμένα να επεκτείνω την εγγύηση του White MB μου...

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

ακριβώς έτσι. Ναι το μηχάνημα είναι αγορασμένο από εδώ.

ακριβώς έτσι. Ναι το μηχάνημα είναι αγορασμένο από εδώ.

Για μισο λεπτο... Το μηχανημα αγοραστηκε απο Ελλαδα αλλα απο που? Εχει και ελληνικο πληκτρολογιο δηλαδη και μπορεσες και εβαλες τον κωδικο και τον δεχτηκε??

Εχουν σημασια αυτα που ρωταω, παρακαλω απαντησε μου για να ξεκαθαρισει το τοπιο λιγο.

Για μισο λεπτο... Το μηχανημα αγοραστηκε απο Ελλαδα αλλα απο που? Εχει και ελληνικο πληκτρολογιο δηλαδη και μπορεσες και εβαλες τον κωδικο και τον δεχτηκε??

Εχουν σημασια αυτα που ρωταω, παρακαλω απαντησε μου για να ξεκαθαρισει το τοπιο λιγο.

Από e-shop χωρίς ελληνικό πληκτρολόγιο. Διεύθυνση έβαλα στην Γερμανια.

Αν καποιος παρει ελληνικο, που προοριζεται για Ελλαδα, με ελληνικο πληκτρολογιο δεν θα μπορει να παρει applecare

χαχα, δηλαδή επειδή δεν μου άρεσε με ελληνικό πληκτρολόγιο πήρα εγγύηση 3 χρόνια;

To λαπτοπ που πηρες δεν ειναι επισημο-ελληνικο. Εχει γινει εισαγωγη ανεξαρτητη. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μπορεις να αφορασεις εγγυηση γιατι ειναι σα να το πηρες απ εξω. Αντιθετως μετα απο συζητησεις και εμπειριες απο εδω μεσα εχει βγει οτι δεν μπορουμε να παρουμε επεκταση προς το παρον απο ενα λαπτοπ που τo sn του ειναι δηλωμενο για ελλαδα. Εχοντας και ελληνικο πληκτρολογιο

Γιαυτο να προσεχεις τι λες για να μην μπερδευεις τους υπολλοιπους. Ειναι ενα πολυ σημαντικο θεμα η εγγυηση και η επεκταση της με ολα τα προβληματα ποτ εχουν αναφερθει προς το παρον

Ψήνομαι να πάρω ένα macbook τις τελευταίες μέρες μιας και θα αρχίσω πολλές μετακινήσεις, η ερώτηση μου είναι η εξής.

Επειδή έχω και ένα mac pro υπάρχει επέκταση εγγύησης που να καλύπτει και τα 2; Η πρέπει να πάρω ξεχωριστή για το καθένα;

Ευχαριστώ.

κατά την αγορά ενός macbook η απόδειξη φέρει επάνω τον αριθμό παραγωγής του μηχανήματος και σχετικά ενημερώνετε (δεν ξέρω την ακριβείς διαδικασία) η apple για την αγορά.

Εγώ είχα αγοράσει 2 μηχανήματα τον Οκτ 2008 (ένα απο Michigan & ένα απο New York). Και στα δύο είχα applecare αγορασμένο.

Όταν προσπάθησα να τα ενεργοποιήσω μετά απο 2 μήνες, παίζοντας τον έξυπνο έβαλα την τρέχουσα ημερομηνία και απλά ΔΕΝ μου το δέχτηκε!!! Μόλις έβαλα την πραγματική ημερομηνία απο την απόδειξη αγοράς, και στα 2 το registration έγινε κανονικά.

Το ίδιο και σε 2 Ipod Touch.

To λαπτοπ που πηρες δεν ειναι επισημο-ελληνικο. Εχει γινει εισαγωγη ανεξαρτητη. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μπορεις να αφορασεις εγγυηση γιατι ειναι σα να το πηρες απ εξω. Αντιθετως μετα απο συζητησεις και εμπειριες απο εδω μεσα εχει βγει οτι δεν μπορουμε να παρουμε επεκταση προς το παρον απο ενα λαπτοπ που τo sn του ειναι δηλωμενο για ελλαδα. Εχοντας και ελληνικο πληκτρολογιο

Δλδ το applecare μπορεί να ενεργοποιηθεί για όλα τα macbook με αγγλικό πληκτρολόγιο αγορασμένα από δω Ελλάδα; Η κ σ αυτά ακόμη είναι να σου κάτσει η φάση κ θέλει παραπάνω ψάξιμο;

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...