Προς το περιεχόμενο

αξιζει να βαλω επεκταση εγγυησης applecare?

spagi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε ολους, μια ερωτησουλα θα ηθελα να κανω.

Θα παρω ενα macbook pro απο Αγγλια που σπουδαζω και ειμαι σε μεγάλο διλλημα για τον αν θα βαλω επεκταση εγγυησης.

Θα πρεπει να αποφασισω τωρα γιατι εχω εκπτωση απο το university και μπορω να την χρησιμοποιησω μονο μια φορα.

Μου φαινονται πολλα τα 300 ευρω.

Παρακαλω ευπροσδεκτες ολες οι γνωμες. Εγω εχω την εντυπωση πως δεν χαλανε και τοσο ευκολα τα μηλα... Με καλυπτει και αμα το ριξω κατω για παραδειγμα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μπορείς να αγοράσεις ένα πακετάκι σε πολύ καλές τιμές [-30%] μέσω eBay...

Πάντως μην το παραλείψεις εντελώς!

Δεν έχει σχέση από πού θα πάρεις το πακέτο της επέκτασης εγγύησης. Αν σου χαλάσει Ελλάδα τότε στην ελληνική αντιπροσωπία θα πας έτσι και αλλιώς. Άρα δεν την αποφεύγεις την Rainbow. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο και δεν κατάλαβα καλά...

Δεν έχει σχέση από πού θα πάρεις το πακέτο της επέκτασης εγγύησης. Αν σου χαλάσει Ελλάδα τότε στην ελληνική αντιπροσωπία θα πας έτσι και αλλιώς. Άρα δεν την αποφεύγεις την Rainbow. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο και δεν κατάλαβα καλά...

Έλεγα για αποστολή στο εξωτερικό, σε περίπτωση προβλήματος, μήπως και αποφύγεις τη rainbow.

Αγοράζοντας ένα πακέτο από οποιαδήποτε χώρα, έχεις service σε οποιαδήποτε χώρα, επίσης.

Λογικά, θα απευθυνθείς σε όποιο "Apple Store" είναι κοντά σου -στην προκειμένη περίπτωση τη Rainbow. Εκείνοι θα το στείλουν στο εξωτερικό, αν χρειαστεί...

Φιλος ρωταει το εξης:

Για Mac, που ετησια εγγυηση του εληξε Φλεβαρη '09,

υπαρχει τροπος, σημερα, να προσθεσει Applecare? :fear:

[Σημειωτεον: δεν του εχει βγαλει προβλημα,

και δεν θα τον πειραζε να ελεγθει κανονικα]

Του απαντησα πως "οχι, δεν γινεται, αφου εληξε",

αλλα να μην τον παρω στο λαιμο μου, αν παιζει :lol:

Γιατι δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο στην ιδια την apple?

Αλλες εταιριες προσφερουν την δυνατοτητα να κανεις επεκταση εγγυησης μετα την ληξη της.

Γεια σε ολους, μια ερωτησουλα θα ηθελα να κανω.

Θα παρω ενα macbook pro απο Αγγλια που σπουδαζω και ειμαι σε μεγάλο διλλημα για τον αν θα βαλω επεκταση εγγυησης.

Θα πρεπει να αποφασισω τωρα γιατι εχω εκπτωση απο το university και μπορω να την χρησιμοποιησω μονο μια φορα.

Μου φαινονται πολλα τα 300 ευρω.

Παρακαλω ευπροσδεκτες ολες οι γνωμες. Εγω εχω την εντυπωση πως δεν χαλανε και τοσο ευκολα τα μηλα... Με καλυπτει και αμα το ριξω κατω για παραδειγμα?

αν το παρεις μεσω του πανεπιστημιου θα πρεπει να ξερεις οτι το applecare κοστιζει περιπου 50 λιρες.και εγω δε το ηξερα αλλα οταν πηρα το μακβοοκ προ απο το κεντρικο της εταιριας στην regent street μου το ειπαν. ε οποτε το πηρα κιολας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...