spagi Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Γεια σε ολους, μια ερωτησουλα θα ηθελα να κανω. Θα παρω ενα macbook pro απο Αγγλια που σπουδαζω και ειμαι σε μεγάλο διλλημα για τον αν θα βαλω επεκταση εγγυησης. Θα πρεπει να αποφασισω τωρα γιατι εχω εκπτωση απο το university και μπορω να την χρησιμοποιησω μονο μια φορα. Μου φαινονται πολλα τα 300 ευρω. Παρακαλω ευπροσδεκτες ολες οι γνωμες. Εγω εχω την εντυπωση πως δεν χαλανε και τοσο ευκολα τα μηλα... Με καλυπτει και αμα το ριξω κατω για παραδειγμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Φυσικα και αξιζει.Μην τσιγκουνευτεις τα λεφτα στην εγγυηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skywritergr Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Στο applecare έχουμε έκπτωση 75% νομίζω. Το πέρνεις κυριολεκτικά τσάμπα. Μην το σκέφτεσε καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Αν πάρω macbook pro από Ελλάδα και πακέτο apple care ( ένα δεν είναι μόνο? ) από Λονδίνο, θα έχω πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μπορείς να αγοράσεις ένα πακετάκι σε πολύ καλές τιμές [-30%] μέσω eBay... Πάντως μην το παραλείψεις εντελώς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeascona Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Και καλύτερα από το εξωτερικό, η rainbow/elite έχει απαράδεκτη εξυπηρέτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skywritergr Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δεν έχει σχέση από πού θα πάρεις το πακέτο της επέκτασης εγγύησης. Αν σου χαλάσει Ελλάδα τότε στην ελληνική αντιπροσωπία θα πας έτσι και αλλιώς. Άρα δεν την αποφεύγεις την Rainbow. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο και δεν κατάλαβα καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeascona Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δεν έχει σχέση από πού θα πάρεις το πακέτο της επέκτασης εγγύησης. Αν σου χαλάσει Ελλάδα τότε στην ελληνική αντιπροσωπία θα πας έτσι και αλλιώς. Άρα δεν την αποφεύγεις την Rainbow. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο και δεν κατάλαβα καλά... Έλεγα για αποστολή στο εξωτερικό, σε περίπτωση προβλήματος, μήπως και αποφύγεις τη rainbow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Αγοράζοντας ένα πακέτο από οποιαδήποτε χώρα, έχεις service σε οποιαδήποτε χώρα, επίσης. Λογικά, θα απευθυνθείς σε όποιο "Apple Store" είναι κοντά σου -στην προκειμένη περίπτωση τη Rainbow. Εκείνοι θα το στείλουν στο εξωτερικό, αν χρειαστεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Φιλος ρωταει το εξης: Για Mac, που ετησια εγγυηση του εληξε Φλεβαρη '09, υπαρχει τροπος, σημερα, να προσθεσει Applecare? [Σημειωτεον: δεν του εχει βγαλει προβλημα, και δεν θα τον πειραζε να ελεγθει κανονικα] Του απαντησα πως "οχι, δεν γινεται, αφου εληξε", αλλα να μην τον παρω στο λαιμο μου, αν παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Όχι δυστυχώς αν έχει τελειώσει η εγγύηση δεν μπορεί να βάλει applecare.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Πολυ σωστα του απαντησες.Δεν γινεται να κανει επεκταση της εγγυησης γιατι πολυ απλα αυτη εχει ληξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Γιατι δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο στην ιδια την apple? Αλλες εταιριες προσφερουν την δυνατοτητα να κανεις επεκταση εγγυησης μετα την ληξη της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μπορεις να μπεις σε αυτη τη σελιδα για να ελεγξεις με σιγουρια αν μπορεις ή οχι να κανεις επεκταση εγγυησης https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
memtsas Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Γεια σε ολους, μια ερωτησουλα θα ηθελα να κανω. Θα παρω ενα macbook pro απο Αγγλια που σπουδαζω και ειμαι σε μεγάλο διλλημα για τον αν θα βαλω επεκταση εγγυησης. Θα πρεπει να αποφασισω τωρα γιατι εχω εκπτωση απο το university και μπορω να την χρησιμοποιησω μονο μια φορα. Μου φαινονται πολλα τα 300 ευρω. Παρακαλω ευπροσδεκτες ολες οι γνωμες. Εγω εχω την εντυπωση πως δεν χαλανε και τοσο ευκολα τα μηλα... Με καλυπτει και αμα το ριξω κατω για παραδειγμα? αν το παρεις μεσω του πανεπιστημιου θα πρεπει να ξερεις οτι το applecare κοστιζει περιπου 50 λιρες.και εγω δε το ηξερα αλλα οταν πηρα το μακβοοκ προ απο το κεντρικο της εταιριας στην regent street μου το ειπαν. ε οποτε το πηρα κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.