Προς το περιεχόμενο

προβλημα σε παιχνιδια σε hp λαπτοπ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καταλαβα,, θα βάλω κανα παιχνίδι και εβερεστ να δω τι γίνεται

Για το οτι σέρνεται , σε ubuntu πηγαίνει σφαίρα,, στα vista από την αρχή που τον πήρε αργεί πάρα πολύ και ιδίως ο file explorer, δεξί κλικ και τέτοια.. Δεν του έχει περάσει σχεδόν τπτ.. μόνο office και matlab από μεγάλα και από μικροεφαρμογές μόνο τα βασικά όπως winrar...

ξαναπέρνα τα vista από πάνω μήπως πήγε τπτ λάθος στην εγκατάσταση...

Δημοσ.
Αν δεν κανω λαθος το dv9830ev για καρτα γραφικων εχει την 8400M GS.

Οπως φανταζομαι γνωριζεις αυτη η σειρα εχει βγει προβληματικη.

Δοκιμασε να περασεις τους τελευταιους drivers και αν το προβλημα συνεχιζει και εισαι εντος εγγυησης στειλτο στην αντιπροσωπεια.

για την 8400Μ GT ξέρουμε κάτι?.. όταν προσπαθώ να παίξω GTA 4 μετά από λίγο δε δείχνει τίποτα από γραφικά κ το κλείνω.. δηλαδή γίνονται όλα γκρι..

με το resident evil 4 δεν είχα πρόβλημα.. όχι τίποτα άλλο τζάμπα το GTA θα πάει που σκονίζεται..

--- στο cpuid μου βγάζει θερμοκρασία 64 C για την κάρτα γραφικών..

να αρχίσω να ανησυχώ? μέχρι τώρα μόνο για τους core ειχα προγραμματάκι κ έβλεπα...

Δημοσ.

Εγω παιδια δεν μπορω να δω με κανενα προγραμμα που εχω δοκιμασει (everest,gpu-z) την θερμοκρασια της gpu στον φορητο μου. Υπαρχει περιπτοση να μην μπορω να την δω στη συγκεκριμενη καρτα που ειναι και σχετικα παλια?

Δημοσ.
Εγω παιδια δεν μπορω να δω με κανενα προγραμμα που εχω δοκιμασει (everest,gpu-z) την θερμοκρασια της gpu στον φορητο μου. Υπαρχει περιπτοση να μην μπορω να την δω στη συγκεκριμενη καρτα που ειναι και σχετικα παλια?

Σε ένα ACER centrino 1.5 4-5 χρόνια αγορά, εκτός του δίσκου δεν βλέπω τίποτα άλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...