dimitris2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 καλησπερα, αντιμετωπιζω ενα προβλημα σε παιχνιδια στο hp λαπτοπ μου. ειναι το μοντελο dv9830ev και καθε φορα που παω να παιξω ενα παιχνιδι φαινεται η εναλλαγη των frames και ειναι σπαστικο καθως γινεται και πιο αργο το παιχνιδι... εχω το λαπτοπ απο το καλοκαιρι και απο την αρχη υπηρχε αυτο το προβλημα αλλα τωρα αξιωθηκα να ασχοληθω με αυτο ευχαριστω
epivitor Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Αν δεν κανω λαθος το dv9830ev για καρτα γραφικων εχει την 8400M GS. Οπως φανταζομαι γνωριζεις αυτη η σειρα εχει βγει προβληματικη. Δοκιμασε να περασεις τους τελευταιους drivers και αν το προβλημα συνεχιζει και εισαι εντος εγγυησης στειλτο στην αντιπροσωπεια.
dimitris2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 μαλιστα...και θα αλλαξουν καρτα γραφικων;
smilefreeware Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Επειδή έχω πικρή εμπειρία με dv9362ea, κάηκε η nvidia (χρόνος και 2 βδομάδες) και το πέταξα πρόσεξε τα παρακάτω : 1. Ελεγξε θερμοκρασίες (σε εμένα έπιανε 91 βαθμούς) 2. Μπες στο επίσημο site και κοίτα μήπως είσαι στη λίστα που δίνει η HP από 1 χρόνο 2 για εγγύηση. 3. Από ότι κατάλαβα είσαι μέσα στην εγγύηση χρόνου, οπότε βουρ για έλεγχο με γκρίνια-παράπονα κλπ. Το ξέρουν το πρόβλημα έχει βουήξει η γη. 4. Εχει βγεί bios-update ειδικά για αυτό το πρόβλημα με τις nvidia όπου βάζει τον ανεμιστήρα να φυσάει μάλλον από χαμηλότερες θερμοκρασίες. Να ελπίζεις να μην είσαι σε αυτή τη περίπτωση. Μάλλον καλή τύχη θα ευχηθώ.
dimitris2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 εχω κανει το update στο bios και η μεγαλυτερη θερμοκρασια ειναι 69C πολυ δεν ειναι?
epivitor Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 μαλιστα...και θα αλλαξουν καρτα γραφικων; Αν δεν κανω λαθος η συγκεκριμενη καρτα γραφικων δεν ειναι ανεξαρτητη οποτε αν δε μπορεσουν να επιδιορθωσουν την ηδη υπαρχουσα (ειμαι σιγουρος οτι αυτο θα προσπαθησουν να κανουν πρωτα) θα πρεπει να αλλαξουν ολοκληρη τη μητρικη. Και σ'αυτην την περιπτωση βεβαια μετα απο λιγους μηνες θα ξαναπαρουσιαστει το προβλημα οποτε.... Δυστυχως αν δεν εχεις επεκταση εγγυησης το laptop σου εχει συγκεκριμενη ημερομηνια ληξεως. Με τους καινουργιους drivers το μονο που αλλαζει ειναι η λειτουργια του gpu fan το οποιο δουλευει σε υψηλοτερες στροφες με αποτελεσμα το προβλημα να εμφανιζεται λιγο αργοτερα (μαλλον προσπαθουν να εμφανιστει οταν τελειωσει και η εγγυηση) γι'αυτο ισως δεν ειναι και η καλυτερη λυση το driver update που ειχα γραψει πιο πανω. 69C σε full load δεν ειναι υπερβολικο παντως.
adamch Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 ρε παιδιά μια ερώτηση: σας ακούω να αναφέρετε τις θερμοκρασίες που αναπτύσσουν τα λάπτοπ σας. Από πού τις βλέπετε; Χρειάζεται να κατεβάσω κανά προγραμματάκι; όχι τίποτα άλλο αλλά να την τσεκάρω κι εγώ για να αποφύγω πιθανή....
epivitor Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 ρε παιδιά μια ερώτηση: σας ακούω να αναφέρετε τις θερμοκρασίες που αναπτύσσουν τα λάπτοπ σας. Από πού τις βλέπετε; Χρειάζεται να κατεβάσω κανά προγραμματάκι; όχι τίποτα άλλο αλλά να την τσεκάρω κι εγώ για να αποφύγω πιθανή.... Κατεβασε την τελευταια εκδοση του everest μονο που δεν ειναι free. Για δωρεαν προγραμματακια δες το real temp.
smilefreeware Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 free και σε portable http://www.cpuid.com/hwmonitor.php
carib Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Επειδή έχω πικρή εμπειρία με dv9362ea, κάηκε η nvidia (χρόνος και 2 βδομάδες) και το πέταξα πρόσεξε τα παρακάτω : 1. Ελεγξε θερμοκρασίες (σε εμένα έπιανε 91 βαθμούς) 2. Μπες στο επίσημο site και κοίτα μήπως είσαι στη λίστα που δίνει η HP από 1 χρόνο 2 για εγγύηση. 3. Από ότι κατάλαβα είσαι μέσα στην εγγύηση χρόνου, οπότε βουρ για έλεγχο με γκρίνια-παράπονα κλπ. Το ξέρουν το πρόβλημα έχει βουήξει η γη. 4. Εχει βγεί bios-update ειδικά για αυτό το πρόβλημα με τις nvidia όπου βάζει τον ανεμιστήρα να φυσάει μάλλον από χαμηλότερες θερμοκρασίες. Να ελπίζεις να μην είσαι σε αυτή τη περίπτωση. Μάλλον καλή τύχη θα ευχηθώ. Κρίμα που το πέταξες....Στην computer systems τις επισκευάζουμε με κόστος 90Ευρω....
dazeman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 free και σε portablehttp://www.cpuid.com/hwmonitor.php Ευχαριστώ φίλε μου είναι καταπληκτικό, είχα μόνο το cpuz, νάσαι καλά!
remalis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 ρε παιδια εχει μια φιλη μου εναν φορητό hp με την ίδια κάρτα γραφικών και γενικά με το που τον ανοιξεις δουλευει στο φουλ το ανεμιστηράκι και τα windows ψιλοσερνονται.. παιχνίδια δεν έχει βάλει αλλα επειδή διαβάζω σε όλο το ιντερνετ για την κάρτα αυτή που είναι προβληματική λέω να το ελέγξω.. Πως να το ελέγξω όμως?? Να περάσω ένα παιχνίδι και το εβερεστ και να δω θερμοκρασίες? ή έτσι κι αλλιώς να πάω στην Hp και να πω ότι έχει πρόβλημα κτλ.? ΥΓ . ο φορητός έχει dual-boot με svista kai ubuntu.. παίζει να μου πουν τπτ από την αντιπροσωπεία??
efstratios1982 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 ρε παιδια εχει μια φιλη μου εναν φορητό hp με την ίδια κάρτα γραφικών και γενικά με το που τον ανοιξεις δουλευει στο φουλ το ανεμιστηράκι και τα windows ψιλοσερνονται.. παιχνίδια δεν έχει βάλει αλλα επειδή διαβάζω σε όλο το ιντερνετ για την κάρτα αυτή που είναι προβληματική λέω να το ελέγξω.. Πως να το ελέγξω όμως?? Να περάσω ένα παιχνίδι και το εβερεστ και να δω θερμοκρασίες? ή έτσι κι αλλιώς να πάω στην Hp και να πω ότι έχει πρόβλημα κτλ.? ΥΓ . ο φορητός έχει dual-boot με svista kai ubuntu.. παίζει να μου πουν τπτ από την αντιπροσωπεία?? Σέρνετε και με τα δύο λειτουργικά? Μήπως η φίλη σου έχει παραφορτώσει τα vista με άχρηστα προγράμματα? Κάνε ένα update σε bios και κάρτα γραφικών και θα είσαι οκ ειδικά αν δεν παίζει η φίλη σου παιχνίδια..
smilefreeware Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 To ψιλοσερνονται δεν νομίζω ότι έχει σχέση με το πρόβλημα. Για κάρτα γραφικών ζόρισέτο και δες θερμοκρασίες, ή άστο ήρεμο αλλά πολύ ώρα . Πιστεύω αν δεν ανεβάζει πάνω από 70 βαθμούς είναι εντάξει. Τους 70 τους γράφω γιατί έτυχε να έχω ένα παρόμοιο με το δικό μου δίπλα-δίπλα και .. Το δικό μου έπιανε 90 και το άλλο περίπου 67 χωρίς πολλά ζόρια.
remalis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 καταλαβα,, θα βάλω κανα παιχνίδι και εβερεστ να δω τι γίνεται Για το οτι σέρνεται , σε ubuntu πηγαίνει σφαίρα,, στα vista από την αρχή που τον πήρε αργεί πάρα πολύ και ιδίως ο file explorer, δεξί κλικ και τέτοια.. Δεν του έχει περάσει σχεδόν τπτ.. μόνο office και matlab από μεγάλα και από μικροεφαρμογές μόνο τα βασικά όπως winrar...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.