GiorGhino Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Σε ενα φιλο μου στο Facebook οταν παει να κανει add καποιον εμφανιζεται το εξης μυνημα Προσοχή! Εμπλέκεστε σε συμπεριφορά που μπορεί να θεωρηθεί καταχρηστική ενοχλητική από άλλους χρήστες. Μερικές φορές χρήστες λαμβάνουν τέτοια μηνύματα διότι πολύ απλά κάνουν κακή χρήση κάποιας λειτουργίας. Ποιος από τους παρακάτω συνδέσμους περιγράφει αυτό που προσπαθείς να κάνεις; Επιλέγοντας έναν σύνδεσμο θα σου εμφανίσει περισσότερες πληροφορίες για το πως να χρησιμοποιείς το Facebook. Χρησιμοποιώντας εφαρμογές Δικτύωση / συνάντηση νέων ανθρώπων Σύνδεση με συμμαθητές/φίλους. Για προώθηση επιχείρησης, προϊόντος ή υπηρεσίας Περαιτέρω κακοποίηση των εφαρμογών αυτής της σελίδας, μπορεί να οδηγήσει σε προσωρινή άρση του λογαριασμού σας ή και μόνιμη κατάργηση του. Εχει να κανει τιποτα το οτι επειδη ειναι φαντικος Γαυρος ανεβαζει συνεχεια συμβολα απο συνδεσους και ετσι? Υ.Γ. ΕΦΤΑΣΑ ΤΑ 500 POST!!!!!!!!!!!!!! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ FORUM!!!!!!!!!
ecep Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Σε ενα φιλο μου στο Facebook οταν παει να κανει add καποιον εμφανιζεται το εξης μυνημα Εχει να κανει τιποτα το οτι επειδη ειναι φαντικος Γαυρος ανεβαζει συνεχεια συμβολα απο συνδεσους και ετσι? Και σε φίλο μου έχει γίνει σύσταση, αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέρειες...
dompred Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Παιδια και σε μενα μου εβγαλε αυτο το μηνυμα και τωρα εφαγα ban. Τους εστειλα ενα μηνυμα τι και πως αλλα ακομα δεν εχω λαβει απαντηση και δεν νομιζω να στειλουν και τιποτα
Fotis_Greece Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 ΕΦΤΑΣΑ ΤΑ 500 POST!!!!!!!!!!!!!! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ FORUM!!!!!!!!! Να τα χιλιασεις και παραπανω. Μαλιστα καλα θα ηταν να ασχοληθεις πιο πολυ με τον υπολογιστη σου και να γραφεις στα φορουμ ωστε να μεγαλωσουν τα νουμερα σου. Ξερεις στο τελος της διαδρομης σου σε αυτο τον κοσμο, οποιος εχει κανει τα περισσοτερα post ειναι ο νικητης και εχει κερδισει το νοημα της ζωης!!
fullon Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 μαλλον ο φιλος σου έχει κάνει πολλούς φίλους στο facebook με πολυ γρήγορους ρυθμούς, κάτι που το σύστημα θα το θεώρησε σαν spamming attempt
thomakos Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 πως γινεται να ξαναενεργοποιησει καποιος τον λογαριασμο του?επειδη μου λεει ο λογαριασμος σας ειναι ανενεργος
katsikoula Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Να τα χιλιασεις και παραπανω. Μαλιστα καλα θα ηταν να ασχοληθεις πιο πολυ με τον υπολογιστη σου και να γραφεις στα φορουμ ωστε να μεγαλωσουν τα νουμερα σου.Ξερεις στο τελος της διαδρομης σου σε αυτο τον κοσμο, οποιος εχει κανει τα περισσοτερα post ειναι ο νικητης και εχει κερδισει το νοημα της ζωης!! απλα Θεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ωραιος φιλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.