Προς το περιεχόμενο

Notebook Cooler ?

Λουκιανος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ενα notebook cooler για το Macbook pro 15"

γιατι σιγα-σιγα φθιαχνω ενα γραφειο και θα εχω το λαπτοπ τοποθετημενο

με μια οθονη και ζεστενεται πολυ ειδικα οταν συνδεω την οθονη και το

εχω στο High performance για πολλες ωρες.

Γιαυτο θελω ενα Notebook cooler αλλα το προβλημα ειναι πιο απο ολα;

Ειχα παρει αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806348 ,

ειναι το πιο ακριβο που εχει το eshop.gr και περιμενα να ηταν το καλυτερο

αλλα βγικε το χειροτερο (δεν κρυοναι το λαπτοπ καθολου).

Ψάχνω reviews στο internet (google) αλλα δεν βρισκω κατι.

Περιμένω απαντήσεις.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λουκιανέ αν κάνεις μια αναζήτηση τη λέξη "cooler" στην ενότητα των φορητών θα διαπιστώσεις ότι οι περισσότεροι τη ZALMAN ZM-NC2000 προτίνουν...

Θα σου σύστηνα να κάνεις μια δεύτερη αναζήτηση στην ενότητα Mac του forum για undervolting σε MacOS. Είναι το πρώτο βήμα για να ρίξεις τις θερμοκρασίες στο φορητό σου πριν την χρήση βάσης.

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου έκανε καλή δουλειά η nc2000 όσο τη χρησιμοποίησα. Και κάποια reviews αν θυμάμαι καλά όταν το έψαχνα αναφέραν ότι έχει πολύ καλή απόδοση.

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ την Zalman εδώ και 2 βδομάδες περίπου, και κάνει καλή δουλειά..Μήπως έχουν γεμίσει σκόνη οι αεραγωγοί; Πάρε ένα σπρέΰ πεπιεσμένου αέρα και ψέκασε να φύγουν οι σκόνες...Όταν λες ότι βγήκε χειρότερο τι εννοείς; Τι θερμοκρασίες έχεις;

Δημοσ.

55 ευρω για cooler ρε παιδια ??? Μου φαινεται υπερβολικο το ποσο.

Επισης οι τρυπες που εχει το zalman nc 2000 για τον αερα δεν ειναι στο σωστο σημειο για ολα τα laptops.

Η δικη μου γνωμη ειναι πρωτον undervolting και δευτερον αν το laptop πιανει ζεστη απο κατω ενα απλο cooler αλουμινιου των 20-25 ευρω.

Δημοσ.

μηπως δεν θα επρεπε το φορητο να ζεστενεται τοσο πολυ;

μηπως ο χρηστης ειναι υπερβολικος και πιστευει οτι ενα φορητο με βαρια χρηση πρεπει να εχει θερμοκρασια δωματιου;

η αποψη μου ειναι οτι αυτα τα εξαρτηματα ειναι εντελως για πεταμα

φροντισε να μην κλεινεις τις γριλιες εξαερισμου, κανε την χρηση που θες στο φορητο σου (οσο βαρια και να ειναι αυτη) και εμπιστεψου την μαρκα που επελεξες

το προβλημα ξεκιναει οταν βαζεις το χερι σου και δεν μπορεις να το κρατησεις εκει για 3-4 δευτερολεπτα λογω της υπερβολικης ζεστης (εμπειρικος δικος μου κανονας, του μαστρο-orck :))

Δημοσ.
Με αυτό το απλό cooler θα δει διαφορά?

Οχι ιδιαιτερως μεγαλη 4-5C ισως. Με το nc2000 αντε το πολυ να δει διαφορα 6-7 και πολυ λεω. Μη ξεχνας επισης και τον θορυβο που κανει το cooler οταν δουλευει τερμα.

Εγω αγορασα το cooler πιο πολυ για να το χρησιμοποιω ως βαση και να μη φραζονται οι γρυλιες του εξαερισμου οταν το εχω στο κρεβατι και σε μαλακες επιφανειες γενικοτερα.

Δημοσ.

Γιατι δεν φτιαχνεις ενα δικο σου cooler που θα το προσαρμοσεις στις δικες σου αναγκες ψυξης; θα σου κοστισει λιγοτερα και θα εχεις καλυτερη αποδοση. Δες τι εκανα εγω...

post-113265-129063006478_thumb.jpg

post-113265-12906300648_thumb.jpg

Δημοσ.

παιδια την καλημερα μου,μια και μιλατε για cooler υπαρχει τιποτα για notebook 10αρι;συγκεκριμενα θελω κατι για το lenovo s10e που εχω για να το δροσιζω λιγο τωρα το καλοκαιρακι

Δημοσ.
Γιατι δεν φτιαχνεις ενα δικο σου cooler που θα το προσαρμοσεις στις δικες σου αναγκες ψυξης; θα σου κοστισει λιγοτερα και θα εχεις καλυτερη αποδοση. Δες τι εκανα εγω...

+1 και εγω κατι παρομοιο εχω φτιαξει:mrgreen:

Δημοσ.

Ράφια προτείνει κανείς; Εννοώ τις βάσεις που είναι σαν ράφι με κενό από κάτω και σηκώνουν αρκετά τον φορητό. Εκτός του ότι δεν ξέρω αν κάνουν δουλειά δεν βρίσκω και πουθενά.

Δημοσ.

Έχω μπερδευτεί. Οι μισοί προτείνουν undervolting ενώ οι υπόλοιποι προτείνουν βάση. Αυτές οι βάσεις δεν "βοηθάνε" στο να μαζευτεί περισσότερη σκόνη στο εσωτερικό του φορητού? Δεν είναι λίγο "αντιφατική " η λειτουργία τους από τη στιγμή που ναι μεν βοηθάνε το φορητό να ανασάνει αλλά συνάμα τον επιβαρύνουν κιόλας με περισσότερη σκόνη?

Δημοσ.

για πες φίλε τι ακριβώς κομμάτια παίρνω;

Δημοσ.
Έχω μπερδευτεί. Οι μισοί προτείνουν undervolting ενώ οι υπόλοιποι προτείνουν βάση. Αυτές οι βάσεις δεν "βοηθάνε" στο να μαζευτεί περισσότερη σκόνη στο εσωτερικό του φορητού? Δεν είναι λίγο "αντιφατική " η λειτουργία τους από τη στιγμή που ναι μεν βοηθάνε το φορητό να ανασάνει αλλά συνάμα τον επιβαρύνουν κιόλας με περισσότερη σκόνη?

Για ποιο λογο μπερδευτηκες φιλε? Το ενα δεν αναιρει το αλλο.

Ξεκινα με undervolting που ειναι και τζαμπα και αν δεν εισαι ικανοποιημενος αγορασε και ενα φτηνο cooler ή φτιαξ'το αν δε βαριεσαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...