Προς το περιεχόμενο

SSD ή κατι αλλο??

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

τα 32gb για windows 7, office, programs και games δεν πρόκειται να φτάνουν...

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τουλαχιστον 80αρης και για special αποτελεσματα 2χ80gb.

αρα πρεπει να περιμενουμε να πεσουν οι τιμες για σωστη δουλεια.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:57 ----------

επεσε !

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305100

μάλλον εγώ έπεσα από την καρεκλα με τις τιμές !

250e φθηνό είναι?

Δημοσ.

η τιμή του πέφτει απίστευτα γρήγορα.

όποιος δεν τον έχει άμεση ανάγκη ας περιμένει (μαζί και εγώ)

Δημοσ.

Εγώ θέλω επιδόσεις X25-E 120GB στα 400 ευρώ.

Τέτοια χωρητικότητα χρειάζομαι, τόσα μπορώ να διαθέσω και για τέτοιες επιδόσεις είμαι διατεθειμένος να ξηλωθώ τόσο άσχημα!

Πόσο λέτε να περιμένω?

Δημοσ.

Για SLC θα μείνετε με το όνειρο όταν όλοι οι υπόλοιποι θα τρέχουνε MLC σε RAID0 στα λεφτά και λιγότερα ενός SLC.

Δημοσ.

ο vertex τα σπαει και σχεδον εχει παρομοιες επιδοσεις με τον ιντελ.. και κανει μονο 140 ευρω στα 32γιγα που ειναι μια χαρα για το λειτουργικο.. τον εχω 2μηνες περιπου και παει σφαιρα.. δειτε τα reviews απο το site στην καταταξη τη θεση εχει.. και το κοστος ειναι σχετικα καλο, δειτε και σε raid-0 τι κανουν απο το ιδιο site

post-123778-129063006651_thumb.png

• Super Moderators
Δημοσ.

sorry αλλά μόνο αυτή η μέτρηση δεν δίνει overall άποψη για τον δίσκο...

δεν λέω ότι δεν είναι καλός αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο μπορεί να πάρει κάποιος...

στα λεφτά του βέβαια είναι άψογος, συνεχίζω βέβαια να υποστηρίζω ότι τα 32gb δεν φτάνουν ούτε για πασατέμπο :P

Δημοσ.

εγω μιλαω απο πρωτο χερι μιας και αυτον δουλευω σαν main disk, σε ολα τα τεστ του εβερεστ ο ραπτορ ειναι χειροτερος σε ΟΛΑ.. (veloci 150)

επισης σε καλουτσικο συστημα και με windows 7 και με τα βαρια σε γιγα προγραμματα στον δευτερο σκληρο ραπτορι ειμαι μια χαρα και μου μενουν και 9 γιγα ελευθερα στο vertex

ολο το συστημα πεταει και η επικοινωνια αναμεσα στους δυο δισκους σφαιρατη

αμα εχεις τα λεφτα σιγουρα τα 60+ ειναι καλυτερα.. αλλα και τα 32 μια χαρα την δουλεια την κανουν.. κι εγω τα υπολογιζα και ελεγα 32γιγα δεν φτανουν αλλα στην πραξη περισευουν κιολας (οποιος θελει κανενα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...