Street-Fighter Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Σπερα! Παιδιά κάποιος Help γιατι έχουν σπάσει τα νεύρα μου! Λοιπον σήμερα μετα απο καιρό ειπα να κάνω format στα xpακια μου. Εχω μέσα στο pc 3ης σκληρούς δίσκους. 1ας για xp ο αλλος για leopard και ο άλλος για back up. Λοιπόν καθώς πάω να κάνω format και reinstall τα xp μου έβγαλε error ότι το σκληρός δίσκος δεν εχει διαμορφωθεί κατάλληλα για τα windows! Tι απο linux μπήκα τι απο ubcd τι live cdακια δοκίμασα @@ τίποτα πάλι το ιδιο γίνεται! Δοκίμασα και στον 2ο σκληρό αυτόν για back up που ειχα ακριβώς το ιδιο όμως. Τα φωτα σας παιδιά για άλλη μια φορα! Υ.Γ. Αν γνωρίζεται και κανένα live cd για διαμόρφωση δίσκου σε ntfs πείτε μου.
xaris_sm Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 μπουταρε με μια δισκετα η cd-rom και τρεξε fdisk /mbr μετα κανε format και καλη εγκατασταση
Street-Fighter Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 To εκανα χ8ες παιδιά. Δεν ξερω γιατι αλλα επρεπε να βγαλω τον ενα σκληρό που ειχα το leopard. Tnx για τις απαντησης σας.
FallenAngelGR Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Windows ειναι τι περιμενες? να σου εμπαιναν στον υπολογιστη διχως προβληματα? χαχα αρε Microsoft....
linuxovios Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Σπερα!Παιδιά κάποιος Help γιατι έχουν σπάσει τα νεύρα μου! Λοιπον σήμερα μετα απο καιρό ειπα να κάνω format στα xpακια μου. Εχω μέσα στο pc 3ης σκληρούς δίσκους. 1ας για xp ο αλλος για leopard και ο άλλος για back up. Λοιπόν καθώς πάω να κάνω format και reinstall τα xp μου έβγαλε error ότι το σκληρός δίσκος δεν εχει διαμορφωθεί κατάλληλα για τα windows! Tι απο linux μπήκα τι απο ubcd τι live cdακια δοκίμασα @@ τίποτα πάλι το ιδιο γίνεται! Δοκίμασα και στον 2ο σκληρό αυτόν για back up που ειχα ακριβώς το ιδιο όμως. Τα φωτα σας παιδιά για άλλη μια φορα! Υ.Γ. Αν γνωρίζεται και κανένα live cd για διαμόρφωση δίσκου σε ntfs πείτε μου. Δοκίμασε να αποσυνδέσεις τους δύο δίσκους (leopard, backup) και μετά να εγκαταστήσεις τα XP. Αποκλείεται να έχεις πρόβλημα, εκτός και αν έχει hardware πρόβλημα ο δίσκος. Μετά την εγκατάστασης επανασυνδέεις τους δίσκους και όλα καλά. (απλό είναι να ανοίξεις το κουτί και να τραβήξεις τα 2 αντίστοιχα sata βύσματα.
Street-Fighter Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δοκίμασε να αποσυνδέσεις τους δύο δίσκους (leopard, backup) και μετά να εγκαταστήσεις τα XP. Αποκλείεται να έχεις πρόβλημα, εκτός και αν έχει hardware πρόβλημα ο δίσκος. Μετά την εγκατάστασης επανασυνδέεις τους δίσκους και όλα καλά. (απλό είναι να ανοίξεις το κουτί και να τραβήξεις τα 2 αντίστοιχα sata βύσματα. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2723138&postcount=4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.