mixalistolm Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Οταν γραφω ειτε στο μσν ειτε στο word και οπουδηποτε αλλου εκει που γραφω πεταει τον κερσορα στο μεσο του κειμενου και γραφει αναμεσα σε οτι ειχα γραψει πιο πανω ειτε τον πεταει σε αλλεσ σειρεσ. ειναι σπαστικο....... :shifty::shifty: HELP
million_voices Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 1 κερσορας ρε μαν,κερσορας 2 δες μηπως εχει καποιο προβλημα το insert πληκτρο του πληκτρολογιου σου
mixalistolm Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 ειμαι λιγο ασχετοσ τι να κανω δλδ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:42 ---------- δεν ξερω αν εχει προβλημα το πληκτρο αλλα βγαζει το γραμμα απλα με πεταει σε αλλεσ γραμμεσ και σειρεσ και αναμεσα σε αλλεσ λεξεισ.....
million_voices Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 τπτ my fault δοκιμασε αλλο πληκτρολογιο αν μπορεις και αν ολα καλως θα ξερεις τι φταιει usb ειναι η ps2? usb ps2
GCMH Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μήπως έχεις ενεργοποιημένο και πατάς καταλάθος με τα δάκτυλά σου το touchpad του φορητού σου; Απενεργοποίησέ το πατώντας Fn+F2.
mixalistolm Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Στον Φορητό έχω το πρόβλημα και δεν πατώ το touchpad εβαλα ένα άλλο πληκτρολόγιο που εχω το οποιο συνδεεται με usb ασύρματα και δεν ειχα καποιο προβλημα από εκει… προφανώς το εχει το πληκτρολόγιο του φορητού μου τι να πω και μου εχει σπασει αγρια τα νευρα. Ότι θα παω να τον κοιταξουν θα παω απλα εχω ένα φοβο μήπως είναι κατι σοβαρο και δεν φτιάχνεται. σασ ευχαριστω παντωςςςςςςςςςςςςςςςςςς
kostasfalcon Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Επειδη ειχα και εγω το ιδιο προβλημα, θα απενεργοποιησεις το touchpad και θα δουλευεις μονο με mouse. Σε εμενα το προβλημα ηταν οτι καθως πληκτρολογουσα ανεπαισθητα χωρις να το καταλαβω αγγιζα το touchpad με αποτελεσμα να πηγαινει ο κερσορας οπου να ναι. Δοκιμασε το και θα δεις.
melenegiorgo Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Επειδη ειχα και εγω το ιδιο προβλημα, θα απενεργοποιησεις το touchpad και θα δουλευεις μονο με mouse. Σε εμενα το προβλημα ηταν οτι καθως πληκτρολογουσα ανεπαισθητα χωρις να το καταλαβω αγγιζα το touchpad με αποτελεσμα να πηγαινει ο κερσορας οπου να ναι. Δοκιμασε το και θα δεις. +1 και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα και επισης η ιδια λυση...
mixalistolm Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 ευχαριστω παιδακια τελικα εγω το εχω το προβλημα...λολ....ειναι σαν να με λετε χαζο...χαχα οκ θα το κανω και εγω αυτο σασ ευχαριστωωωωωωωωωωωω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.