sanidas Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 τι έκανες ακριβώς? Στήσαμε δομημένη καλωδίωση με όλα τα παρελκόμενα (μαζί με το hotspot), το vpn που χρειάστηκε για την σύνδεση του ιατρικού κέντρου, στήσαμε τον application και τον database server με την κύρια εφαρμογή, στήσαμε τα pda και τις συσκευές που χρησιμοποιούνται με την εφαρμογή, κάναμε εκπαίδευση των χρηστών… και άλλα πολλά που δεν θυμάμαι μιας και πέρασαν περίπου δυο χρόνια από τότε. Αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο πές μου… Ψιλό ασχολήθηκα και με πρωτόκολλα όπως dicom και scp.
indian Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Σημασία στην ελλάδα του 2009 είναι ότι επιτέλους κάποιοσ σκέφτηκε κάτι σωστό και καλο για την τοπική κοινωνία (ότι μέγεθος και να έχει αυτή) ΚΑΙ υλοποιήθηκε . Χίλια μπράβο.
lkastritis Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Στήσαμε δομημένη καλωδίωση με όλα τα παρελκόμενα (μαζί με το hotspot), το vpn που χρειάστηκε για την σύνδεση του ιατρικού κέντρου, στήσαμε τον application και τον database server με την κύρια εφαρμογή, στήσαμε τα pda και τις συσκευές που χρησιμοποιούνται με την εφαρμογή, κάναμε εκπαίδευση των χρηστών… και άλλα πολλά που δεν θυμάμαι μιας και πέρασαν περίπου δυο χρόνια από τότε. Αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο πές μου… Ψιλό ασχολήθηκα και με πρωτόκολλα όπως dicom και scp. και να σου πω ρε φιλαράκι πόσο κόστισε το όλο σκηνικό? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:10 ---------- οι λέξεις overrated και useless μου έρχονται στο μυαλό διαβάζοντας αυτή την είδηση... να μην την διάβαζες:-)
sanidas Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 και να σου πω ρε φιλαράκι πόσο κόστισε το όλο σκηνικό? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:10 ---------- να μην την διάβαζες:-) Αυτό δεν μπορώ να σου το απαντήσω διότι το θεωρώ αντιεπαγγελματικό. Φιλικά
liopyr Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 και να σου πω ρε φιλαράκι πόσο κόστισε το όλο σκηνικό? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=314291
TechnoState Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Αυτό δεν μπορώ να σου το απαντήσω διότι το θεωρώ αντιεπαγγελματικό.Φιλικά ..τι λες τώρα? δεν σου ζητήσαμε ούτε να καταδόσεις ούτε να ''φωτογραφήσεις'' ούτε να διαφημίσεις κάποιον η κάτι. Μια ιδέα να έχουμε απλά, τουλάχιστον αυτό θέλω εγώ, ούτε δήμαρχος είμαι ούτε νομάρχης, ούτε δημοτικός φορέας η τοπική αυτοδιοίκηση καθώς επίσης, ούτε εξεταστική επιτροπή της βουλής ΟΥΤΕ στέλεχος της Siemens. Φιλικά... ...με το που ανεβάζω το ποστ με πρόλαβε το προηγούμενο του liopyr, μετα απο την ματια που εριξα στο link που αναφερει το θέτω πιο σωστά: ...τελικά εγώ δεν είμαι σίγουρα όλα τα παραπάνω, εσύ?
Mika Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 οι λέξεις overrated και useless μου έρχονται στο μυαλό διαβάζοντας αυτή την είδηση... και καπου εδω λυνεται η απορια της πρωτης σελιδας σχετικα με το γιατι δεν απολαμβανουν ολες οι πολεις της χωρας αναλογες υπηρεσιες. γιατί πολυ απλα υπαρχουν πολλοι που σκεφτονται σαν τον Χρηστο.
21century Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Οχι μονο συμφεροντα αλλα και πολλα αλλα, το θεμα ειναι οτι στο δικτυο της Αθηνας δεν μπορουν να συνδεθουν οσοι παντα θελουν να τσαταρουν ή να παξουν κανα παιχνιδι. Για προσβαση ουτε λογος...
liopyr Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Το bot διάβασε ολόκληρη την σελίδα και απάντησε στο 10ο post. That's called progress!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 ..τι λες τώρα? όσο να ναι δεν είναι ωραίο να το πει έτσι χύμα στο κύμα...
link67 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Και εμεις εδω στο Βολο εχουμε ασυρματο δικτυο. Απο κεραιες αρκετες, αμα καταφερεις να συνδεθεις πες μου και μενα. Δεν φτανει μονο να εχεις ενα ασυρματο δικτυο, πρεπει και να το συντηρης κιολας.
pallicaris Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Πάντως στην περίπτωση της Αθήνας, με την βοήθεια του awmn πιστεύω ότι είναι αρκετά ρεαλιστική μια παρόμοια υλοποίηση. Το θέμα είναι πως στην Αθήνα παίζουν πολλά συμφέροντα λόγο των εναλλακτικών ... Ειπες τη σωστη λεξη: "συμφέροντα" Απλα δεν ειναι μονο στην αθηνα. Παντου τα ιδια σ#@#α ειναι!!! Μίζες μίζες μίζες...
ntinos19 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Τι λένε ρε? χαζά είναι? χάλια δύκτιο είναι... μία που θα μπεις και μία που θα περιμένεις να φωρτόσει το γοογλε...
TechnoState Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 όσο να ναι δεν είναι ωραίο να το πει έτσι χύμα στο κύμα... ...εχεις δίκιο συνάδελφε insomniac ίσως ήμουν λίγο απότομος, επίσης συγνώμη φίλε sanida. ..απλά βρήκα το συγκεκριμένο ποστ κομματάκι προκλητικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα