Προς το περιεχόμενο

αναβαθμηση του pc μου για καλυτερες επιδωσεις

lkastritis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια μπορει καποιος να μου δειξει ενα καλο πακετακι (και με λογικη τιμη παντα ;) ) με επεξεργαστη amd τεραπυρηνο , μια σωστη ραμ και μια μυτρικη που να τα σηκωνει ολα αφτα ? ευχαριστω πολυ!:-D

Δημοσ.
Τι οθόνη έχεις,τι κουτί,τι καρτα γραφικών, τι τροφοδοτικό;

οθονη 20'' samung (http://eshop.easylogic.gr/index.php?product_id=23&page=shop.product_details&category_id=11&flypage=flypage.tpl&option=com_virtuemart&Itemid=71&vmcchk=1&Itemid=71)

καρτα γραφικων asus nvidia 9600 gt

και κουτι ενα innovator τωρα δεν θυμαμαι το μοντελο αλλα αν θες σου λεω οτι τωρα εχω μεσα μιτρικη msi k8n neo 4 platinum (http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=k8n_neo4_platinum)

Δημοσ.
χρήση; γκα-φρά;

εεε? τι εννοεις?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:50 ----------

2ufcz20.png

MSI 790GX-G65 AM3 Motherboard review.

σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι... :-) θα πηγαίνει σφαίρα λες με αυτά ε?

Δημοσ.

33tju9z.png

AM3 + Τριπύρηνος vs ΑΜ2 + Τετραπύρηνος.

Διάλεξε το δηλητήριο σου, εάν δεν σκοπεύεις να αναβαθμίσεις στο μέλλον πάνω στο AM3 motherboard, καρφωτά σε AM2 + Phenom II 940 Quadcore.

Δημοσ.

AM3 + Τριπύρηνος vs ΑΜ2 + Τετραπύρηνος.

Διάλεξε το δηλητήριο σου, εάν δεν σκοπεύεις να αναβαθμίσεις στο μέλλον πάνω στο AM3 motherboard, καρφωτά σε AM2 + Phenom II 940 Quadcore.

κοίτα τους Τριπύρηνους δεν τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση. δηλαδή εννοώ ότι αφού θα δώσω που θα δώσω τα λεφτά γιατί να μην πάρω τον 4πύρινο... u know what i mean..;) μου εξηγείς λίγο την διαφορά του socket am2 και του am3 σε παρακαλώ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:12 ----------

τι χρήση θα κάνεις και πόσα χρήματα διαθέτεις;

κοίτα θέλω να τρέχει ρε παιδί μου το Pc να μην κωλώνει ας πούμε σε ένα παιχνίδι πχ. flight sim x ... και όχι μόνο τα παιχνίδια γενικά να πηγαίνει αέρα...

μπορώ να διαθέσω 250-310~ €

Δημοσ.

ειχα και εγω τον θρυλικο χ2 3800+. τον ειχα ανεβασει θυμαμαι στα 2.8 με λιγο vcore παραπανω. τωρα πηγα ΙΝΤΕΛ Ε7400, τον ανεβασα 3.6 (stock vcore).

οι διαφορες: o πρωτος ζεσταινονταν και εκαιγε παραπανω! τωρα περιμενω για τους χ3/χ4 με τα 45W αντε 65. 95/125 W CPU δεν ακουμπαω :)

Δημοσ.

και εγώ γι αυτή την μητρική πήγαινα... όσο αναφορά τοις ram δεν θα ήταν καλύτερο 4χ 1GB πάρα 2χ2GB? νομίζω πως οι 4 μοιράζονται καλύτερά το φορτίο και δουλεύουν πιο ξεκούραστα... τώρα δεν ξέρω αν αληθεύει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...