louben Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Γεια χαρα σε ολους.ΠΑιδια μια ερωτηση.Ξερει καποιος ιταλικη ιστοσελιδα αγγελιων(στυλ χρυση ευκαιρια) που να δεχεται on line δωρεαν αγγελιες(ενδιαφερομαι για ενοικιαση σπιτιου στην ιταλια)>Thanks.
trustfm Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Γεια χαρα σε ολους.ΠΑιδια μια ερωτηση.Ξερει καποιος ιταλικη ιστοσελιδα αγγελιων(στυλ χρυση ευκαιρια) που να δεχεται on line δωρεαν αγγελιες(ενδιαφερομαι για ενοικιαση σπιτιου στην ιταλια)>Thanks. δες εδώ http://www.google.com/search?q=Annunci+Gratuiti&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a
louben Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 tHANKS M8.θα ΤΟ ΨΑΞΩ και θα δω πως μπορω να ποσταρω αγγελια γιατι ιταλικα δεν ξερω.....
cosmos000 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Για πες ....κάνουμε και μεταφράσεις άμα λάχει να 'ούμε!!
louben Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 πχ εδω http://www.annunci.net/annunci/36_Genova/ που βαζω αγγελια για να ενοικιασω ενα τριαρι?
Italos20v Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Συγγνώμη μεγάλε έχεις σπίτι τριάρι στην ιταλία και θες να το νοικιάσεις? Η θέλεις να νοικιάσεις για να μένεις τριάρι? Τελοσπάντων αν θες να δώσεις σπίτι πας offro casa . Αν θες(που λογικά αυτό θες) να πάρεις σπίτι πας cerco casa. Η άλλη επιλογή που λέει camera είναι για δωμάτιο αν σε ενδιαφέρει
klainmaingr Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Στο cerco casa μάλλον θέλεις να δείς Δοκίμασε και το casa.it ή ακόμα καλύτερα κάνε ένα search affitare casa στο google και θα βρείς ότι θέλεις (καλή ιδέα είναι να μάθεις βέβαια και βασικά ιταλικά πρίν νοικιάσεις σπίτι εκεί )
Italos20v Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Ώπα άραξε να μην σε μπερδέψω χειρότερα στο τέλος απ' ότι βλέπω. Λοιπόν cerco casa σημαίνει ψάχνω σπίτι και offro casa σημαίνει προσφέρω σπίτι. Στο site απότι βλέπω λειτουργεί το ανάποδο άπαυτο που σου είπα πριν. Δηλαδή στο cerco casa υπάρχουνε αγγελίες αυτών που ψάχνουνε σπίτι και όχι όπως νόμιζα εγώ ότι είναι μια επιλογή για να δούνε αγγελίες όσοι ψάχνουνε για σπίτι. Αντίστοιχα και στο offro casa έχει αγγελίες όσων προσφέρουνε σπίτια. Ελπίζω να κατάλαβες τι λέω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:17 ---------- (καλή ιδέα είναι να μάθεις βέβαια και βασικά ιταλικά πρίν νοικιάσεις σπίτι εκεί ) Lol όντως ρε παιχτουρα που πας ξυπόλυτος μέσα στα αγκάθια?
cosmos000 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 tHANKS M8.θα ΤΟ ΨΑΞΩ και θα δω πως μπορω να ποσταρω αγγελια γιατι ιταλικα δεν ξερω..... Εγώ θα σου πρότεινα να αφήσεις τους άλλους δύο συγκατοίκους (απ το 3άρι) να βρούνε σπίτι αν ξέρουν ιταλικά....γιατί άμα σας πάρουν χαμπάρι ...θα πάει πιασοκωλέ η δουλειά μέχρι να μάθετε !!!!!
louben Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Παιδια οσο και να σας φαινεται παραξενο δινω σπιτι προς ενοικιαση και οχι το αναποδο(βεβαια το σπιτι δεν ειναι δικο μου-μεγαλη ιστορια.........).Ευχαριστω για τα tips θα το ψαξω(μου εχουν γραψει την αγγελια και θα παει copy-paste) kai θα σας πω.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.