Προς το περιεχόμενο

Nέο Insomnia Forum

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι φωτος στις υπογραφές κάνουν "κιτς" το φόρουμ και το βαραίνουν. Όσοι επισκέπτονται το φόρουμ της κερκίνης (εκεί το έχουν παραξηλώσει) καταλαβαίνουν το μέγεθος του προβλήματος. Περιμένεις κι εγώ δεν ξέρω πόση ώρα να φορτωθούν οι εικόνες των υπογραφών.

Αντίθετα η υπογραφή είναι νομίζω κάτι που χαρακτηρίζει το μέλος. Ένα σχόλιό του ή ένα λινκ της προσωπικής του σελίδας δίνει ένα άλλο "χρώμα".

Συμφωνώ να αυξηθεί το όριο των λέξεων στην υπογραφή.

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote mentor:</font><hr> </font><blockquote><font class="small">Quote:</font><hr />

vie>text size>larger :P :P<hr /></blockquote>

Edw leme na eukolynoume th zwh mas, oxi na patame synexeia koumpia gia na doume to agaphmeno mas forum. Olh th mera edw eimaste, den erxomaste mia fora to mhna... :-)

<hr /></blockquote>

ctr+mousescroll down :D

Δημοσ.

Τώρα το παρατήρησα και είπα να το πώ....

Η ημισέληνος τη δουλειά έχει εδώ;

logotshirt.gif

Δεν ξέρω άν δίνει άλλη εμφάνιση αλλά με το που την είδα την παρατήρησα δηλαδή να μήν πώς ένιωσα....

Τώρα συγγνώμη κιόλας αλλά δεν είχα ποτέ κοιτάξει προσεκτικά .. Ετσι ήταν πάντα ή τώρα το κατάλαβα εγώ;

Δημοσ.

Μπά λάθος έκανα παιδιά και δεν μπορώ να σβήσω και το προηγούμενο post μου. Τώρα κοίταξα μια παλιά σελίδα απλός δεν το είχα παρατηρήσει...

Sorry lathos ..... Γράψτε λάθος παιδιά....

Μη βαράτε βρέ :) :) B) :D :grin:

• Super Moderators
Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote wert:</font><hr>

Τώρα συγγνώμη κιόλας αλλά δεν είχα ποτέ κοιτάξει προσεκτικά .. Ετσι ήταν πάντα ή τώρα το κατάλαβα εγώ; <hr /></blockquote>

Έτσι ήταν πάντα βρε!

Βέβαια, τώρα μπορώ επιτέλους να αποκαλύψω γιατί υπάρχει αυτή η ημισέληνος: Το φόρουμ διευθύνεται από την μουσουλμανική μαφία της υφηλίου (την λεγόμενη και Μουσουλμανική Διεθνή). Κανονικά ο Hal είναι από τους κορυφαίους ιμάμηδες της Ευρώπης... Το κανονικό του όνομα είναι HALil el Hallal... :P

Οι στοιχειώδεις κανόνες συνωμοτισμού δεν μου επιτρέπουν να αποκαλύψω τα πραγματικά ονόματα των λοιπών moderators αλλά σας διαβεβαιώ ότι όλοι είμαστε 'μπασμένοι' στο κόλπο. Την δε Χριστίνα (γυναίκα γαρ!) την έχουμε για 'ξεκάρφωμα'... :P

Τιμή στον Αλλάχ!!!

Paredw-bin-se

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote paredwse:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote wert:</font><hr>

Τώρα συγγνώμη κιόλας αλλά δεν είχα ποτέ κοιτάξει προσεκτικά .. Ετσι ήταν πάντα ή τώρα το κατάλαβα εγώ; <hr /></blockquote>

Έτσι ήταν πάντα βρε!

Βέβαια, τώρα μπορώ επιτέλους να αποκαλύψω γιατί υπάρχει αυτή η ημισέληνος: Το φόρουμ διευθύνεται από την μουσουλμανική μαφία της υφηλίου (την λεγόμενη και Μουσουλμανική Διεθνή). Κανονικά ο Hal είναι από τους κορυφαίους ιμάμηδες της Ευρώπης... Το κανονικό του όνομα είναι HALil el Hallal... :P

Οι στοιχειώδεις κανόνες συνωμοτισμού δεν μου επιτρέπουν να αποκαλύψω τα πραγματικά ονόματα των λοιπών moderators αλλά σας διαβεβαιώ ότι όλοι είμαστε 'μπασμένοι' στο κόλπο. Την δε Χριστίνα (γυναίκα γαρ!) την έχουμε για 'ξεκάρφωμα'... :P

Τιμή στον Αλλάχ!!!

Paredw-bin-se <hr /></blockquote>

:grin: :grin:LOOOL

akoma gelaw

Δημοσ.
Έτσι ήταν πάντα βρε!

<hr /></blockquote>

Paredose se exo prolavei kata 17 lepta........

Αφού ξαναποστάρισα και δήλωσα το λάθος μου....

Δεν σας είπα μην βαράτε;;;;;;; Εσείς γιατί βαράτε;;;;; Ωωωωχχχχχχ !!!!

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote pyro:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote mentor:</font><hr> </font><blockquote><font class="small">Quote:</font><hr />

vie>text size>larger :P :P<hr /></blockquote>

Edw leme na eukolynoume th zwh mas, oxi na patame synexeia koumpia gia na doume to agaphmeno mas forum. Olh th mera edw eimaste, den erxomaste mia fora to mhna... :-)

<hr /></blockquote>

ctr+mousescroll down :D <hr /></blockquote>

File pyro tyxainei na gnwrizw th leitourgia pou anafereis. ;) Thn dokimases sthn periptwsh? Eides poio kommati twn keimenwn megalwnei? :crazy:

To ksereis pisteyw oti mporeis na "kleidwseis" to mege8os twn grammatoseirwn me ta css styles. Kati analogo isxyei ki edw. Alla kai na mhn isxye pali 8a htan poly spastiko mpainontas sthn selida na thn diamorfwnw gia na diabasw.... :(

Δημοσ.

file mentora exeis dikio! o malakas den to proseja!

pantos, auto xroishmopoiw, kai oi gramtoshres de mou fainonte toso mikres...h analysh ths o0onhs paizei rolo?

ontws, to na kaneis config ka0e fora einai gamata!

Δημοσ.

Egw ayto pou paratirisa einai oti sta post me 2 kai parapanw selides otan pataw to link me petaei kateythia stin teleytaia selida kai oxi stin prwti selida me apotelesma merikes fores na xanw ligo tin mpala...

Episis merika posts ksefeygoun poly deksia kai einai spastiko na douleveis me tin katw scrollbar.

Kata ta alla poly oreo kai grigoro to neo look.

Mpravo HAL!

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote nliokal:</font><hr> To transparent logo στα σκούρα background είναι σαν να το 'χει φάει ο σκόρος... <hr /></blockquote>

Eπειδή δεν τα πάω καλά με τα γραφιστικά, όποιος μπορεί να φτιάξει το logo transparent ώστε να μην έχει πρόβλημα και στο μαύρο ,θα βοηθήσει πολύ

Το αρχικό logo είναι εδώ

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote mentor:</font><hr> Οι φωτος στις υπογραφές κάνουν "κιτς" το φόρουμ και το βαραίνουν. Όσοι επισκέπτονται το φόρουμ της κερκίνης (εκεί το έχουν παραξηλώσει) καταλαβαίνουν το μέγεθος του προβλήματος. Περιμένεις κι εγώ δεν ξέρω πόση ώρα να φορτωθούν οι εικόνες των υπογραφών.

Αντίθετα η υπογραφή είναι νομίζω κάτι που χαρακτηρίζει το μέλος. Ένα σχόλιό του ή ένα λινκ της προσωπικής του σελίδας δίνει ένα άλλο "χρώμα".

Συμφωνώ να αυξηθεί το όριο των λέξεων στην υπογραφή. <hr /></blockquote>

http://www.ivibes.nu/board/viewtopic.php?t=1140

pes mou pou sou fenete kits afto

kai episis otan katevei i eikona stin cache sou den tha katevenei kathe fora pou tha vlepete ena topic...

ego pantos ipostirizo na ginei ena poll..alla kaneis den me akouei

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Toufas:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote mentor:</font><hr> Οι φωτος στις υπογραφές κάνουν "κιτς" το φόρουμ και το βαραίνουν. Όσοι επισκέπτονται το φόρουμ της κερκίνης (εκεί το έχουν παραξηλώσει) καταλαβαίνουν το μέγεθος του προβλήματος. Περιμένεις κι εγώ δεν ξέρω πόση ώρα να φορτωθούν οι εικόνες των υπογραφών.

Συμφωνώ να αυξηθεί το όριο των λέξεων στην υπογραφή. <hr /></blockquote>

http://www.ivibes.nu/board/viewtopic.php?t=1140

pes mou pou sou fenete kits afto

kai episis otan katevei i eikona stin cache sou den tha katevenei kathe fora pou tha vlepete ena topic...

ego pantos ipostirizo na ginei ena poll..alla kaneis den me akouei <hr /></blockquote>

Εμένα γιατί μου φαίνεται καρα-κιτσαρία??????

Να διαβάζω κάτι και αναμεσα στα γράμματα να κουνιιούνται κροκοδειλάκια, σκιουράκια, διαβολάκια, αγγελάκια, φατσούλες, και σουξου μουξου μανταλάκια? Να υπάρχουν ποστ 2 σειρες 50 φωτογραφίες?

(αν το ποστ δεν ειναι ολο και ολο ενα smilie, και 100 γραμμες signature με 10 φωτογραφίες.

Ωραία λύση: Να γίνει poll.

Αν σε ένα δωμάτιο είναι 30 καπνιστές και ένας μη καπνιστής, θα κάνουν ένα poll και θα αποφασίσουν να πνίξουν στον καπνό αυτόν που δεν καπνίζει;;

Και θα ειναι και δικαιο;

Σκεφτηκες οτι υπαρχουν άνθρωποι που μπαίνουν με 56 ταπεινά kbps?

Η οτι υπάρχουν άνθρωποι που ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ σβήνουν την cache (όπως εγώ)?

Δημοσ.

Επίσης, αν υπάρχουν avatars και φωτογραφίες στα signatures πάω στοίχημα οτι θα τα αλλάζουν κάθε τρείς και λίγο, οπότε η cache δεν έχει νόημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...