Προς το περιεχόμενο

Nέο Insomnia Forum

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">So speaketh wert:</font><hr> ʼντε με γεια μας!

Τώρα όμως με τα χρώματα στις σελίδες τί παίζει..; Μήπως γίνεται να μπούν εκείνα τα παλιά που ήταν βαριά γκρίζα σχεδόν στο μαύρο..; Εκείνα ήταν ακούραστα ενώ τώρα δεν μπορώ να βρώ ένα χρώμα στα μέτρα μου..

Βλέπω σοβαρές και πολύ καλές αλλαγές τις οποίες όμως πρέπει να συνηθίσουμε λιγάκι.. Όπως με τα χρώματα αλλά και την ταχύτητα..

Προς την σκοτεινή μεριά έχω ένα προβληματάκι.... Κάνα pm ρε παιδιά; :confused:

Fatal error: Cannot redeclare class sql in /home/hal9000/public_html/ubbthreads/mysql.inc.php on line 24

Τώρα αυτό γιατί μου το βγάνει και δεν μπορώ να ποστάρω;;; <hr /></blockquote>

Πάει τώρα μου την κάρφωσε άσχημα... Ο wert είμαι ρε παιδιά και αφού έκανα το προηγούμενο ποστ μετά δεν μπόρεσα να ξαναμπώ πουθενά ούτε να διαβάσω τίποτα... Αναγκάστηκα να φτιάξω νέο λογαριασμό και είδα φώς και μπήκα... Μπορεί κάποιος να μου πεί τη μαλακία έχω κάνει σαν wert και δεν μπορώ να δώ τίποτα;

Να επαναλάβω το αίτημα στον Hall για εκείνα τα ξεκούραστα σκούρα γκρίζα χρώματα (σχεδόν στο μαύρο) που είχε στο παλιό το φόρουμ άν μπορεί να τα δώσει και εδώ ... Τα υπόλοιπα θα τα καταφέρουμε αλλά να μήν μας βγούν και τα μάτια έξω από το διάβασμα.. Θερμή παράκλιση σε αυτό είναι σημαντικό.....

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κονγκρατσουλέησονς !!!

<hr /></blockquote>

Αυτό ξέχασα να το πώ ... Μπράβο σου ρε μεγάλε με έκανες και γέλασα πάνω που είχα βιδωθεί...

Κονγκρατσουλέησονς !!! :grin:

Δημοσ.

Κοίτα να δείς που μουλάρωσε και δεν με θέλει με τίποτα σαν wert....

Μα δεν του έκανα τίποτα ρε παιδιά :confused:

Τέλος πάντον για πρώτη μέρα καλά τα πήγαμε μπορεί να φτιάξει αύριο.. Δεν ξέρεις τι γίνεται.... Ελπίζω αύριο να μήν χρειαστεί να με ξαναβαφτίσω με άλλο όνομα πάλι :P

Και όχι τίποτα άλλο αλλά θα ξεχάσω στο τέλος και πώς με λένε.... :grin:

Δημοσ.

oraio to quick reply kai to quote alla me ta sigs ti kanoume?

ego den mporo na valo sig tipota.

episis as kanoume ena poll gia mia evdomada na doume an theloume custom avatars

Δημοσ.

Re admin allaxe toulaxiston to xroma tou title bar enos post!De borei sta 3 koutakia pou apoteloun to kathe post ta 2 na einai to idio xroma!Diafonei kaneis? B)

Stin taxitita pados einai mera me ti nixta se sxesi me to palio forum! :grin:

Δημοσ.

Poli kalo, ontos, to neo forum! Bravo HAL!

Re paidia, den sas kanei to skin mystery? gia mena einai gamato :)

Auto me ta signs mou tin spaei kai emena (opos eipa kai allou), pou den xorizontai leo apo to kirio message. Den mporei na allaksei to limit se 150 to poli xaraktires, toulaxiston na baloume mia grammoula emeis tis prokopis?

opoios exei neotera me tin "skotini" pleura tou forum ;) as mou steile ena pm or mail re aderfe!

Sinexise etsi HAL9000 :)

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Edgar:</font><hr>

opoios exei neotera me tin "skotini" pleura tou forum ;) as mou steile ena pm or mail re aderfe! <hr /></blockquote>

Exeis P.M.

Δημοσ.

ʼντε, ας δοκιμάσω κι εγώ το νεωτερισμό. Με τα αστεράκια θα γίνει κανα transfer ή θα πρέπει να τα ξαναβάλουμε όλοι σε όλους;

Αντε, και με γειά!

Δημοσ.

Φοβερό feedback.'Ηδη πολλές από τις παρατηρήσεις σας έχουν υλοποιηθεί και συνεχίζουμε.

Σκοπός είναι το κάθε topic να μην είναι γεμάτο από εικόνες (username,signature,avatars) ώστε να είναι πάντα γρήγορο το forum ,αισθητικά πιο όμορφο και να καταναλώνει λιγότερο bandwith. Τα avatars δεν ταιριάζουν σε αυτό το forum όπως έχουμε πει και παλιά.

To edit time reply έχει ρυθμιστεί για τα 30 λεπτά μετά τη

δημιουργία του post. Αν βιάζεστε τόσο πολύ να κάνετε edit καλύτερα δημιουργήστε νέο post

Η δυνατότητα reply to all δεν μπορεί να εμφανιστεί γιατί έχει διαφορετική λειτουργία το νέο forum. Πάντως με το quick reply έχει γίνει πιο εύκολη η δυνατότητα απάντησης και παράλληλα βλέπετε όλο το topic.

'Εχουν προστεθεί μερικά νέα ωραία stylesheets για όλα τα γούστα. Το παλιό καλό σκούρο από το παλιό forum θα προστεθεί και αυτό σύντομα

Σύντομα θα έχουμε και νέα forum και αλλαγή της κεντρικής σελίδας.Αναμείνατε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...